Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=м'ясні продукти<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
637.5(072)
Д 70
Дослідження мікрофлори м'яса
та м'ясних продуктів бактеріоскопічним методом [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна мікробіологія" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 10 с.
УДК
637.5:579.67](072)
Кл.слова (ненормовані):
м'яса
--
мясо
--
м'
ясні
продукти
--
мясные продукты
--
мікрофлора м'яса
--
микрофлора мяса
--
харчова мікробіологія
--
пищевая микробиология
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна \авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
2.
Технологічні основи виробництва
напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії [Електронний ресурс] : монографія / М. О. Янчева [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 94 с. - Библиогр.: с. 81-93 (181 назв)
Кл.слова (ненормовані):
м'
ясні
напівфабрикати
--
мясные полуфабрикаты
--
зберігання
--
хранение
--
заморожені напівфабрикати
--
замороженные полуфабрикаты
--
показники якості
--
показатели качества
--
м'
ясні
продукти
--
мясные продукты
--
фізико-хімічні властивості
--
физико-химические свойства
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Погожих, Микола Іванович
Дроменко, Олена Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
3.
Технології зберігання, консервування
та переробляння м’яса (у схемах і таблицях) [Електронний ресурс] : навч. посібник / М. О. Янчева [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2023. - 204 с. : табл. - Бібліогр.: с. 203-204
Зміст:
Первинне обробляння худоби
Технології виробництва м'ясних продуктів
Кл.слова (ненормовані):
Технології зберігання
--
Технологии хранения
--
Консервування
--
Консервирование
--
Переробка
--
Переработка
--
Виробництво
--
Производство
--
М'
ясні
продукти
--
Мясные продукты
--
М'ясопереробна галузь
--
Мясоперерабатывающая отрасль
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Дроменко, Олена Борисівна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Держ. біотехнол. ун-т
Знайти схожі
>
4.
619:614.31:637.5(0,72)
Х 76
Хомич, Володимир Тимофійович
.
Мікроструктурний аналіз м'яса і м'ясних продуктів [Текст] : навч. посібник / В. Т. Хомич, Л. В. Баль-Прилипко ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : НУБіПУ, 2018. - 114 с. : рис. - Бібліогр.: с. 111-113. -
ISBN
978-617-7630-32-5
Предм. покаж.: с. 109-110
УДК
619:614.31:637.5(0,72)
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо
--
мясо
--
м'
ясні
продукти
--
мясные продукты
--
технологія м'яса
--
технология мяса
--
гістологічні методи дослідження
--
гистологические методы исследования
--
мікроструктурний аналіз
--
микроструктурный анализ
Анотація:
У навчальному посібнику викладені основи технології м'яса і м'ясних продуктів та гістологічні методи їх досліджень. Посібник розраховано на студентів вищих навчальних аграрних закладів для підготовки фахівців освітнього рівня «Магістр» із спеціальностей «Харчові технології» і «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».
Дод.точки доступу:
Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна
Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ