Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=м'ясні продукти<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
   637.5(072)
   Д 70


   
    Дослідження мікрофлори м'яса та м'ясних продуктів бактеріоскопічним методом [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна мікробіологія" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 10 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
м'яса -- мясо -- м'ясні продукти -- мясные продукты -- мікрофлора м'яса -- микрофлора мяса -- харчова мікробіологія -- пищевая микробиология
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна \авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

2.


   
    Технологічні основи виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії [Електронний ресурс] : монографія / М. О. Янчева [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 94 с. - Библиогр.: с. 81-93 (181 назв)

Кл.слова (ненормовані):
м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- зберігання -- хранение -- заморожені напівфабрикати -- замороженные полуфабрикаты -- показники якості -- показатели качества -- м'ясні продукти -- мясные продукты -- фізико-хімічні властивості -- физико-химические свойства
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Погожих, Микола Іванович
Дроменко, Олена Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

3.


   
    Технології зберігання, консервування та переробляння м’яса (у схемах і таблицях) [Електронний ресурс] : навч. посібник / М. О. Янчева [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2023. - 204 с. : табл. - Бібліогр.: с. 203-204
    Зміст:
Первинне обробляння худоби
Технології виробництва м'ясних продуктів

Кл.слова (ненормовані):
Технології зберігання -- Технологии хранения -- Консервування -- Консервирование -- Переробка -- Переработка -- Виробництво -- Производство -- М'ясні продукти -- Мясные продукты -- М'ясопереробна галузь -- Мясоперерабатывающая отрасль
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Дроменко, Олена Борисівна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

4.
619:614.31:637.5(0,72)
Х 76


    Хомич, Володимир Тимофійович.
    Мікроструктурний аналіз м'яса і м'ясних продуктів [Текст] : навч. посібник / В. Т. Хомич, Л. В. Баль-Прилипко ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : НУБіПУ, 2018. - 114 с. : рис. - Бібліогр.: с. 111-113. - ISBN 978-617-7630-32-5
Предм. покаж.: с. 109-110
УДК

Кл.слова (ненормовані):
м'ясо -- мясо -- м'ясні продукти -- мясные продукты -- технологія м'яса -- технология мяса -- гістологічні методи дослідження -- гистологические методы исследования -- мікроструктурний аналіз -- микроструктурный анализ
Анотація: У навчальному посібнику викладені основи технології м'яса і м'ясних продуктів та гістологічні методи їх досліджень. Посібник розраховано на студентів вищих навчальних аграрних закладів для підготовки фахівців освітнього рівня «Магістр» із спеціальностей «Харчові технології» і «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».
Дод.точки доступу:
Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна
Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ