Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=курсовий проект<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
65.32-212.4
З-63


    Зиновьев, Феликс Владимирович.
    Управление сельскохозяйственным производством [Текст] : практикум ; учеб. пособ. / Ф. В. Зиновьев. - Киев : Вища шк., 1981. - 176 с. : ил., табл. - Библиогр.: с. 172
Прил.: с. 166-171
ББК 65.32-212.4

Кл.слова (ненормовані):
управление -- управління -- сельскохозяйственное предприятие -- сільськогосподарське підприємство -- организация труда -- організація праці -- делопроизводство -- діловодство -- производственные ситуации -- виробничі ситуації -- управленческие процедуры -- управлінські процедури -- деловые игры -- ділові ігри -- курсовой проэкт -- курсовий проект
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.
   378.147.091.33-027.22(072)
   Н 27


   
    Написання звіту про проходження виробничої практики [Текст] : метод. рек. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад. І. О. Шевченко. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 6 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
природно-виробнича характеристика -- природно-производственная характеристика -- характеристика господарства -- характеристика хозяйства -- зміст практики -- содержание практики -- вихідні дані -- исходные данные -- курсовий проект -- висновки -- выводы
Дод.точки доступу:
Шевченко, Ігор Олександрович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22


Знайти схожі

3.


   
    Харчові технології [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання курсового проекту для студ. РВО бакалавр спец. 181 Харчові технології освітньо-профисійної програми Технології харчових продуктів тваринного походження / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Н. Г. Гринченко, Т. С. Желєва. - Харків : [б. в.], 2023. - 22 с. : табл. - Бібліогр.: с. 12

Кл.слова (ненормовані):
курсовий проект -- навчальний план -- учебный план -- курсовой проект -- харчові технології -- пищевые технологии
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Гринченко, Наталя Геннадіївна \авт.-уклад.\
Желєва, Тетяна Сергіївна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ