Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=кумис<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
637.1/3
К 88
Кугенев, Петр Венедиктович
.
Практикум по молочному делу [Текст] : учеб. пособие / П. В. Кугенев, Н. В. Барабанщиков. - М. : Колос, 1978. - 240 с. : ил. - (Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений)
УДК
637.1/3
Кл.слова (ненормовані):
молокопроизводство
--
молоковиробництво
--
молоко
--
состав
--
склад
--
анализ молока
--
аналіз молока
--
физические свойства
--
фізичні властивості
--
химический состав
--
хімічний склад
--
жир
--
белки
--
білки
--
сахар
--
цукор
--
минеральные вещества
--
мінеральні речовини
--
витамины
--
вітаміни
--
контроль молока
--
методы контроля
--
методи контролю
--
пастеризация
--
пастеризація
--
натуральность
--
натуральність
--
анализ молочных продуктов
--
аналіз молочних продуктів
--
пахта
--
сыворотка
--
сироватка
--
простокваша
--
кисляк
--
ацидофилин
--
ацидофілін
--
кефир
--
кефір
--
кумыс
--
кумис
--
сливки
--
вершки
--
сметана
--
творог
--
масло
--
сыр
--
сир
--
брынза
--
бринза
--
молочные консервы
--
молочні консерви
--
первичная обработка молока
--
первинна обробка молока
--
переработка молока
--
переробка молока
--
организация молочного хозяйства
--
організація молочного господарства
Дод.точки доступу:
Барабанщиков, Николай Васильевич
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
2
2
Знайти схожі
>
2.
636.2(075.8)
М 64
Мирось, Виталий Васильевич
.
Молочное и мясное скотоводство [Текст] : учеб. пособие / В. В. Мирось ; Харьков. нац. аграр. ун-т им. В. В. Докучаева. - Харьков : ХНАУ, 2009. - 152, [1] с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 146 (15 назв.)
Зміст:
Биологические особенности крупного рогатого скота
Разведение крупного рогатого скота
Методы разведения
Первичный производственно-зоотехнический учет
Производственная классификация пород
Системы содержания животных
Воспроизводство стада
Методы спаривания коров и телок
Организация молочного стада
Характеристика молока
Корма
Кормление крупного рогатого скота молочного и мясного направления продуктивности
Технология приготовления молочных продуктов
Мясная продуктивность
Особенности производства говядины при использовании мясных пород скота
Технология приготовления мясных продуктов
Болезни крупного рогатого скота
УДК
636.2(075.8)
Кл.слова (ненормовані):
крупный рогатый скот
--
велика рогата худоба
--
молоко
--
молоко
--
мясо
--
м’ясо
--
породы животных
--
породи тварин
--
кормление животных
--
годівля тварин
--
стадо
--
стадо
--
молочные продукты
--
молочні продукти
--
продуктивность животных
--
продуктивність тварин
--
творог
--
сир
--
сметана
--
сметана
--
кумыс
--
кумис
--
кефир
--
кефір
--
масло
--
масло
--
простокваша
--
кисле молоко
--
ряженка
--
спряжене молоко
--
сыроделие
--
сировиробництво
Анотація:
Рассматриваются биологические особенности крупного рогатого скота, методы его разведения, производственная классификация пород, системы содержания животных, их кормление и методы спаривания коров и телок. Освещаются вопросы технологии приготовления молочных продуктов, особенности производства продуктов животноводства.
Дод.точки доступу:
Василець, Валентина Григорьевна
Харьков. нац. аграр. ун-т им. В. В. Докучаева
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Б.п. №6
2
2
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ