Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=кулінарна продукція<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.
   641.51/.54(072)
   В 41


   
    Вивчення порядку розробки рецептур та складання технологічних схем виробництва кулінарної продукції [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи № 8 для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 242 "Туризм" з дисц. "Технологія і організація ресторанного господарства" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 10 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- рецептура -- маса брутто -- масса брутто -- маса нетто -- масса нетто
Дод.точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Постнов, Геннадій Михайлович \авт.-уклад.\
Галясний, Іван Володимирович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

2.


   
    Методологія наукових досліджень [Електронний ресурс] : навч. посібник для студ. і аспірантів спец. 181 Харчові технології / В. І. Ладика [та ін.] ; за ред. В. І. Ладики ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], 2021. - 222 с. - Бібліогр. наприкінці розд.
    Зміст:
Методологічні основи наукового знання
Характеристика методів дослідження
Стандартизовані методи оцінки харчової продукції
Характеристика реологічних методів дослідження
Інструментальні методи дослідження структурно-механічних властивостей
Використання табличного редактора excel для автоматизації розрахунків реологічних досліджень
Методи оцінки окремих видів харчової продукції
Методи оцінки кулінарної продукції
Визначення і розрахунок калорійності виробів та готових страв

Кл.слова (ненормовані):
методи дослідження -- методы исследования -- реологія -- реология -- харчова продукція -- пищевая продукция -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- розрахунок калорійності -- расчет калорийности -- готові страви -- готовые блюда
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Ладика, В. І.
Шильман, Л. З.
Перцевой, Федір Всеволодович
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Тищенко, Ольга Павлівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Сукманов, Валерій Олександрович
Демідов, І. М.
Горальчук, Андрій Борисович
Мазуренко, І. К.
Шульга, О. С.
Каратаєва, Є. О.
Мельник, О. Ю.
Кропивницька, І. О.
Чорна, А. І.
Нагорний, Олександр Юрійович
Омельченко, Світлана Борисівна
Боковець, С. П.
Ладика, В. І. \за ред.\
Сум. нац. аграр. ун-т


Знайти схожі

3.


    Хаустова, Тетяна Миколаївна.
    Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного [Електронний ресурс] : монографія / Т. М. Хаустова, Н. В. Федак ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2021. - 92 с. - Бібліогр.: с. 77-83 (60 назв)

Кл.слова (ненормовані):
кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- борошно пшеничне -- мука пшеничная -- жировий компонент -- жировой компонент -- гідротермообробка -- гидротермообработка -- крокетна маса -- крокетная масса -- біологічна цінність -- биологическая ценность
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Федак, Наталя Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

4.


   
    Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Електронний ресурс] : в 3 ч. Ч. 2. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції / О. І. Черевко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 151 с. - Бібліогр.: с. 142-150 (95 назв)

Кл.слова (ненормовані):
електроконтактне нагрівання -- электроконтактный нагрев -- жарильні апарати -- жарительные аппараты -- теплове обладнання -- тепловое оборудование -- процеси жаріння -- процессы жарки -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Шевченко, Андрій Олександрович
Дьяков, Олександр Георгійович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

5.


   
    Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів [Електронний ресурс] : монографія / Є. О. Коротаєва [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2015. - 164 с. - Бібліогр.: с. 147-163 (158 назв)

Кл.слова (ненормовані):
олія соняшникова капсульована -- масло подсолнечное капсулированное -- салати -- салаты -- жири -- жиры -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Коротаєва, Євгенія Олександрівна
Некслеса, Ольга Павлівна
Нагорний, Олександр Юрійович
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

6.


    Кондратюк, Наталія Вячеславівна.
    Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами [Електронний ресурс] : монографія / Н. В. Кондратюк, Є. П. Пивоваров, О. П. Неклеса ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2015. - 139 с. - Библиогр.: с. 113-120 (112 назв)
Дод. : с. 122-138

Кл.слова (ненормовані):
солодкі страви -- сладкие блюда -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- пробіотики -- пробиотики -- капсульовані продукти -- капсулированные продукты
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Неклеса, Ольга Павлівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

7.


   
    Раціональне харчування дітей шкільного віку [Електронний ресурс] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2007. - 162 с. - Бібліогр.: с. 161

Кл.слова (ненормовані):
дитячий організм -- детский организм -- технологія приготування страв -- технология приготовления блюд -- контроль якості -- контроль качества -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Крайнюк, Людмила Миколаївна
Касілова, Людмила Олексіївна
Крутовий, Жорж Андрійович
Манєлова, Людмила Дем'янівна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Дроменко, Олена Борисівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

8.


   
    Харчові технології [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт студентам спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології, Харчові технології в ресторанній індустрії, Технології харчових продуктів тваринного походження, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання. Розділ 3. Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва. - Харків : [б. в.], 2022. - 47 с. - Бібліогр.: с. 36

Кл.слова (ненормовані):
кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- якість -- качество -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- страви -- блюда -- рецептурний склад -- рецептурный состав
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Юрченко, Світлана Леонідівна \уклад.\
Андрєєва, Світлана Сергіївна \уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

9.


   
    Ощадливе виробництво та управління якістю [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практ. робіт для студентів спец. 181 ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії, другий (магістер.) РВО ден. та заоч. форм навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська. - Харків : [б. в.], 2022. - 24 с.

Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- якість -- качество -- споживна цінність -- потребительская ценность -- ощадливе виробництво -- экономное производство
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна \уклад.\
Черемська, Тетяна Володимирівна \уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

10.
338.487:642(075.8)
Р 69


    Романенко, Олександр Володимирович.
    Організація послуг харчування у туризмі [Текст] : навч. посібник / О. В. Романенко, Л. В. Щербак, Л. В. Головко ; Нац. пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова. - Київ : Вид-во НПУ, 2022. - 515 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 485-513. - ISBN 978-966-931-265-5
    Зміст:
Соціально-економічне значення підприємств харчування, ресторанного господарства
УДК

Кл.слова (ненормовані):
туризм -- послуги харчування -- услуги питания -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- підприємства харчування -- предприятия питания -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция
Анотація: Стратегічний напрямок на безперервність розвитку та надання послуг вимагає глибоких перемін у системі професійної підготовки майбутніх фахівців туризму. У пропонованій роботі розглянуто актуальні питання змісту предмету та об'єкту вивчення курсу, її теоретико-методологічну базу дослідження, понятійно-термінологічний апарат дисціпліни, факториЮ маханізми та процеси моделювання, розробки і реалізації послуг харчування з використанням різних сучасних методів, засобів, логічності та послідовності.
Дод.точки доступу:
Щербак, Лідія Василівна
Головко, Л. В.
Нац. пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ