Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=ксампан<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
   664(06)
   В 53


   
    Вісник Харківського державного технічного університету сільського господарства [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 16. Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв / Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва ; відп. ред. П. М. Заїка. - Харків : ХДТУСГ, 2003. - 364 с. : рис., табл. - Бібліогр. наприкінці ст. - ISBN 5-7987-01 76-Х
УДК

Кл.слова (ненормовані):
сепарация -- зерноочистительные машины -- фризерование -- кинетика -- гелиосистемы -- млини -- вібросушарка -- насос-гомогенізатор -- мікрохвильова обробка -- віброційний змішувач -- борошняні суміші -- ксампан -- желейні вироби -- ксантан -- камедеї -- масло -- БАД -- сорбенти -- пектаты -- бульби топінамбура -- эламин -- ячменный солод -- центрифуги -- хлібопекарське виробництво
Дод.точки доступу:
Заїка, Петро Митрофанович \відп. ред.\
Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11
Інформ.-бібліограф. відділ (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.
   664(06)
   В 53


   
    Вісник Харківського державного технічного університету сільського господарства [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 22. Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв / Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва ; відп. ред. П. М. Заїка. - Харків : ХДТУСГ, 2003. - 254 с. : рис., табл. - Бібліогр. наприкінці ст. - ISBN 5-7987-01 76-Х
УДК

Кл.слова (ненормовані):
холодильные машины -- охолодження -- термогравиметрические исследования -- макаронные изделия -- згущення сколотин -- ксентан -- гуара -- соуси -- ксампан -- цистозіри -- яловичина
Дод.точки доступу:
Заїка, Петро Митрофанович \відп. ред.\
Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11
Інформ.-бібліограф. відділ (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ