Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=крохмал<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
   658.62(075.8)
   С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : підручник / І. В. Сирохман. - Харків : Світ Книг, 2016. - 712 с. - Бібліогр.: с. 712. - ISBN 978-966-2678-40-6
УДК

Кл.слова (ненормовані):
якість -- качество -- пакування -- упаковка -- маркування -- маркировка -- зберігання -- хранение -- продовольчі товари -- продовольственные товары -- зерноборошняні товари -- зерномучные товары -- фруктово-овочеві -- фруктово-овощные -- товари -- товары -- крохмаль -- крохмал -- цукор -- сахар -- мед -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- смакові товари -- вкусовые товары -- жирові продукти -- жировые продукты -- молоко -- молочні продукти -- молочные продукты -- м’ясо -- мясо -- м’ясні товари -- мясные товары -- яйця -- яйца -- риба -- рыба -- рибні товари -- рыбные товары -- харчові концентрати -- пищевые концентраты
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

2.
   658.62(072)
   Т 50


   
    Товарознавство харчових та нехарчових товарів [Текст] : метод. вказ. з проведення практ. семінарів та самост. вивч. дисц. для студ. ОКР рівня "бакалавр" спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад. Я. М. Котко. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 48 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
товарознавство -- товароведение -- продовольчі товари -- продовольственные товары -- непродовольчі товари -- непродовольственные товары -- консервування харчових продуктів -- консервирование пищевых продуктов -- зернопродукти -- зернопродукты -- борошно -- мука -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- макаронні вироби -- макаронные изделия -- плоди та овочі -- плоды и овощи -- крохмаль -- крохмал -- цукор -- сахар -- мед -- кондитерські вироби -- смакові товари -- жири харчові -- жиры пищевые -- молочні продукти -- молочные продукты -- яйця -- яйца -- м‘ясні товари -- мясные товары -- рибні товари -- рыбные товары -- харчові концентрати -- пищевые концентраты -- господарські товари -- хозяйственные товары -- текстильні товари -- текстильные товары -- металопродукція -- металлопродукция -- паливо -- топливо
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Котко, Яна Миколаївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

3.
   664.2(072)
   В 41


   
    Вивчення особливостей будови та властивостей крохмалю [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи № 4 для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 242 "Туризм" з дисц. "Технологія і організація ресторанного господарства" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 3 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- крохмаль -- крохмал
Дод.точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Постнов, Геннадій Михайлович \авт.-уклад.\
Галясний, Іван Володимирович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

4.


   
    Технології соусів солодких із використанням крохмалів фізичної модифікації [Електронний ресурс] : монографія / С. С. Андрєєва [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 131 с. - Бібліогр.: с. 109-124

Кл.слова (ненормовані):
крохмаль -- крохмал -- плодово-ягідна сировина -- плодово-ягодное сырье -- соуси -- соусы -- солодкі соуси -- сладкие соусы
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ