Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=крохмал<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
658.62(075.8)
С 40
Сирохман, Іван Васильович
.
Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : підручник / І. В. Сирохман. - Харків : Світ Книг, 2016. - 712 с. - Бібліогр.: с. 712. -
ISBN
978-966-2678-40-6
УДК
658.62(075.8)
005.52(075.8)
339.166.82(075.8)
Кл.слова (ненормовані):
якість
--
качество
--
пакування
--
упаковка
--
маркування
--
маркировка
--
зберігання
--
хранение
--
продовольчі товари
--
продовольственные товары
--
зерноборошняні товари
--
зерномучные товары
--
фруктово-овочеві
--
фруктово-овощные
--
товари
--
товары
--
крохмал
ь
--
крохмал
--
цукор
--
сахар
--
мед
--
кондитерські вироби
--
кондитерские изделия
--
смакові товари
--
вкусовые товары
--
жирові продукти
--
жировые продукты
--
молоко
--
молочні продукти
--
молочные продукты
--
м’ясо
--
мясо
--
м’ясні товари
--
мясные товары
--
яйця
--
яйца
--
риба
--
рыба
--
рибні товари
--
рыбные товары
--
харчові концентрати
--
пищевые концентраты
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
2
2
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
2.
658.62(072)
Т 50
Товарознавство харчових та
нехарчових товарів [Текст] : метод. вказ. з проведення практ. семінарів та самост. вивч. дисц. для студ. ОКР рівня "бакалавр" спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад. Я. М. Котко. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 48 с.
УДК
658.62(072)
339.166.8(072)
Кл.слова (ненормовані):
товарознавство
--
товароведение
--
продовольчі товари
--
продовольственные товары
--
непродовольчі товари
--
непродовольственные товары
--
консервування харчових продуктів
--
консервирование пищевых продуктов
--
зернопродукти
--
зернопродукты
--
борошно
--
мука
--
хлібобулочні вироби
--
хлебобулочные изделия
--
макаронні вироби
--
макаронные изделия
--
плоди та овочі
--
плоды и овощи
--
крохмал
ь
--
крохмал
--
цукор
--
сахар
--
мед
--
кондитерські вироби
--
смакові товари
--
жири харчові
--
жиры пищевые
--
молочні продукти
--
молочные продукты
--
яйця
--
яйца
--
м‘ясні товари
--
мясные товары
--
рибні товари
--
рыбные товары
--
харчові концентрати
--
пищевые концентраты
--
господарські товари
--
хозяйственные товары
--
текстильні товари
--
текстильные товары
--
металопродукція
--
металлопродукция
--
паливо
--
топливо
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Котко, Яна Миколаївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
3.
664.2(072)
В 41
Вивчення особливостей будови
та властивостей
крохмал
ю [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи № 4 для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 242 "Туризм" з дисц. "Технологія і організація ресторанного господарства" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 3 с.
УДК
664.2(072)
613.263(072)
Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство
--
ресторанное хозяйство
--
крохмал
ь
--
крохмал
Дод.точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Постнов, Геннадій Михайлович \авт.-уклад.\
Галясний, Іван Володимирович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
4.
Технології соусів солодких
із використанням
крохмал
ів фізичної модифікації [Електронний ресурс] : монографія / С. С. Андрєєва [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 131 с. - Бібліогр.: с. 109-124
Кл.слова (ненормовані):
крохмал
ь
--
крохмал
--
плодово-ягідна сировина
--
плодово-ягодное сырье
--
соуси
--
соусы
--
солодкі соуси
--
сладкие соусы
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ