Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=криогенная технология<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
664.022.3
Н 76
Новые технологии витаминных
углеводсодержащих фитодобавок и их использование в продуктах профилактического действия [Текст] / Р. Ю. Павлюк [и др.] ; Харьк. гос. акад. технологии и орг. питания, Укр. гос. ун-т пищ. технологий. - Харьков ; Киев : ХГАТОП, 1997. - 285 с. -
ISBN
5-7763-8314-5
УДК
664.022.3
Кл.слова (ненормовані):
технологии консервирования
--
сублимация
--
замораживание
--
мелкодисперсные порошки
--
охлаждение жидким азотом
--
фрукты
--
овощи
--
жидкий азот
--
скорость растворения
--
фруктовые порошки
--
овощные порошки
--
криогенная
технология
--
химический состав
--
пищевые добавки
--
сублимационная сушка
--
растительное сырье
--
криопорошки
--
фитоконцентраты
--
порошковые концентраты
--
шроты
--
лекарственное сырье
Дод.точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Черевко, А. И.
Гулый, И. С.
Симахина, Г. А.
Соколова, Л. М.
Дьякова, Т. С.
Федорова, С. С.
Харьк. гос. акад. технологии и орг. питания
Укр. гос. ун-т пищ. технологий
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
2.
Гревцева, Наталя Вячеславівна
.
Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів [Електронний ресурс] : монографія / Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, Д. О. Набоков ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 122 с.
Кл.слова (ненормовані):
каротинвмісна сировина
--
каротинсодержащее сырье
--
кондитерські вироби
--
кондитерские изделия
--
технологія
--
технология
--
харчові системи
--
пищевые системы
--
борошняні вироби
--
мучные изделия
--
кріогенна технологія
--
криогенная
технология
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Набоков, Дмитро Олександрович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ