Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=копчення<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
664.951.3
М 44
Мезенова, Ольга Яковлевна
.
Производство копченых пищевых продуктов [Текст] / О. Я. Мезенова, И. Н. Ким, С. А. Бредихин. - М. : Колос, 2001. - 206 с. - Библиогр.: с. 205-206. -
ISBN
5-10-003572-2
УДК
664.951.3
Кл.слова (ненормовані):
копчения
--
копчення
--
рыбные продукты
--
рибні продукти
--
мясные продукты
--
мясні продукти
--
пищевые продукты
--
харчові продукти
--
технологические оборудование для копчения
--
технологічні обладнання для
копчення
--
очистка
--
утилизация коптильного дыма
--
утилізація коптильного диму
Дод.точки доступу:
Ким, Игорь Николаевич
Бредихин, Сергей Александрович
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
2.
664.9(075)
Я 66
Янчева, Марина Олександрівна
.
Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса та м’ясопродуктів [Текст] : навч. посібник / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - Київ : Центp учбової літератуpи, 2009. - 304 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 303. -
ISBN
978-966-364-765-4
Глосарій: с. 292-298. Предмет. покажч.: с. 299-302
УДК
664.9(075)
Кл.слова (ненормовані):
м’ясо
--
м’ясопродукти
--
біохімія тканин
--
органи тварин і птиці
--
зміни біохімічних властивостей м’яса
--
забій
--
мікроби
--
холодильне оброблення
--
соління
--
копчення
--
теплове оброблення
--
сушіння
--
фізичні властивості м’яса і м’ясопродуктів
Дод.точки доступу:
Пешук, Людмила Василівна
Дроменко, Олена Борисівна
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
2
2
Знайти схожі
>
3.
Загальні технології харчових
виробництв [Електронний ресурс] : супроводження курсу для студ. спец. 076 Підриємництво, торгівля та біржова діяльність / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад. Ю. М. Хацкевич . - Харків : [б. в.], 2018. - 181 с.
Кл.слова (ненормовані):
харчові виробництва
--
пищевые производства
--
технологія харчових виробництв
--
технология пищевых производств
--
харчові продукти
--
пищевые продукты
--
посіл продуктів
--
посол продуктов
--
копчення
продуктів
--
копчение продуктов
--
технологія випічки
--
технология выпечки
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Хацкевич, Юрій Миколайович \авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
4.
636.09(075.8)
Г 51
Гігієна виробництва, безпечність
та якість копченої риби [Текст] : навч. посібник / І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2019. - 66 с. : рис., табл.
Зміст:
Коптіння риби та його значення
Джерела коптильного диму
Механізм коптіння риби
Способи коптіння риби
Гігєнічні вимоги до холодного коптіння риби
Безпечність і якість риби холодного коптіння
Гігієна оселедців та сардин тихоокеанських холодного коптіння
Гігієна риби лососевої і сигової холодного коптіння
Гігієнічні вимоги до процесу гарячого коптіння риби
Безпечність і якість риби гарячого коптіння
Гігієна риби дрібної гарячого коптіння (копчунки)
Гігієнічні вимоги до коптіння риби з використанням коптильної рідини
Гігієнічні вимоги до комбінованого коптіння риби
Дефекти копчених рибних продуктів
Загальні гігієнічні вимоги до пакування копчених рибних продуктів
Загальні гігієнічні вимоги до транспортування і зберігання копчених рибних продуктів
УДК
636.09(075.8)
664.951.3(075.8)
Кл.слова (ненормовані):
риба
--
виробництво
--
безпечність
--
якість
--
копчення
--
рыба
--
производство
--
безопасность
--
качество
--
копчение
Дод.точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Бусол, Леся Володимирівна
Бібен, Іван Андрійович
Богатко, Надія Михайлівна
Родіонова, Катерина Олександрівна
Бінкевич, Володимир Ярославович
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Б.п. №8
1
1
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ