Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=копчення<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
   664.951.3
   М 44


    Мезенова, Ольга Яковлевна.
    Производство копченых пищевых продуктов [Текст] / О. Я. Мезенова, И. Н. Ким, С. А. Бредихин. - М. : Колос, 2001. - 206 с. - Библиогр.: с. 205-206. - ISBN 5-10-003572-2
УДК

Кл.слова (ненормовані):
копчения -- копчення -- рыбные продукты -- рибні продукти -- мясные продукты -- мясні продукти -- пищевые продукты -- харчові продукти -- технологические оборудование для копчения -- технологічні обладнання для копчення -- очистка -- утилизация коптильного дыма -- утилізація коптильного диму
Дод.точки доступу:
Ким, Игорь Николаевич
Бредихин, Сергей Александрович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.
664.9(075)
Я 66


    Янчева, Марина Олександрівна.
    Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса та м’ясопродуктів [Текст] : навч. посібник / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - Київ : Центp учбової літератуpи, 2009. - 304 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 303. - ISBN 978-966-364-765-4
Глосарій: с. 292-298. Предмет. покажч.: с. 299-302
УДК

Кл.слова (ненормовані):
м’ясо -- м’ясопродукти -- біохімія тканин -- органи тварин і птиці -- зміни біохімічних властивостей м’яса -- забій -- мікроби -- холодильне оброблення -- соління -- копчення -- теплове оброблення -- сушіння -- фізичні властивості м’яса і м’ясопродуктів
Дод.точки доступу:
Пешук, Людмила Василівна
Дроменко, Олена Борисівна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)22


Знайти схожі

3.


   
    Загальні технології харчових виробництв [Електронний ресурс] : супроводження курсу для студ. спец. 076 Підриємництво, торгівля та біржова діяльність / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад. Ю. М. Хацкевич . - Харків : [б. в.], 2018. - 181 с.

Кл.слова (ненормовані):
харчові виробництва -- пищевые производства -- технологія харчових виробництв -- технология пищевых производств -- харчові продукти -- пищевые продукты -- посіл продуктів -- посол продуктов -- копчення продуктів -- копчение продуктов -- технологія випічки -- технология выпечки
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Хацкевич, Юрій Миколайович \авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

4.
   636.09(075.8)
   Г 51


   
    Гігієна виробництва, безпечність та якість копченої риби [Текст] : навч. посібник / І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2019. - 66 с. : рис., табл.
    Зміст:
Коптіння риби та його значення
Джерела коптильного диму
Механізм коптіння риби
Способи коптіння риби
Гігєнічні вимоги до холодного коптіння риби
Безпечність і якість риби холодного коптіння
Гігієна оселедців та сардин тихоокеанських холодного коптіння
Гігієна риби лососевої і сигової холодного коптіння
Гігієнічні вимоги до процесу гарячого коптіння риби
Безпечність і якість риби гарячого коптіння
Гігієна риби дрібної гарячого коптіння (копчунки)
Гігієнічні вимоги до коптіння риби з використанням коптильної рідини
Гігієнічні вимоги до комбінованого коптіння риби
Дефекти копчених рибних продуктів
Загальні гігієнічні вимоги до пакування копчених рибних продуктів
Загальні гігієнічні вимоги до транспортування і зберігання копчених рибних продуктів
УДК

Кл.слова (ненормовані):
риба -- виробництво -- безпечність -- якість -- копчення -- рыба -- производство -- безопасность -- качество -- копчение
Дод.точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Бусол, Леся Володимирівна
Бібен, Іван Андрійович
Богатко, Надія Михайлівна
Родіонова, Катерина Олександрівна
Бінкевич, Володимир Ярославович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Б.п. №811


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ