Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=концентрування<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
637.13(02.064)
Д 27
Дейниченко, Григорій Вікторович
.
Ультрафільтраційні процеси та технології раціональної переробки білково-вуглеводної молочної сировини [Текст] : монографія / Г. В. Дейниченко, З. О. Мазняк, І. В. Золотухіна. - Харків : Факт, 2008. - 208 с. : граф., табл. -
ISBN
978-966-637-616-2
Зміст:
Хімічний склад та харчова цінність білково-вуглеводної молочної сировини
Мембранні процеси розділення
Сучасні процеси ультрафільтраційної обробки харчових рідин та обладнання для їх реалізації
Дослідженя ультрафільтраційних мембран типу ГР
Дослідження процесових аспектів ультрафільтраційної обробки сколотин
Розробка промислових установок для ультрафільтраційного
концентрування
біологічних рідин
Дослідження фізико-хімічних характеристик та технологічних властивостей продуктів УФ обробки білково-вуглеводної молочної сировини з метою застосування в технологіях виробництва морозива
Нові технології виробництва та показники якості продуктів харчування з використанням УФ похідних знежиреного молока
Використання напівфабрикатів на основі УФ похідних білково-вуглеводної молочної сировини у технологіях продукції ресторанного господарства
УДК
637.13(02.064)
542.816(02.064)
544.725.7(02.064)
Кл.слова (ненормовані):
переробка
--
переработка
--
молочна сировина
--
молочное сырьё
Дод.точки доступу:
Мазняк, Захар Олександрович
Золотухіна, Інна Василівна
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
5
5
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
2
2
Знайти схожі
>
2.
664.1(075)
О-75
Основи теплотехнології цукрового
виробництва [Текст] : навч. посібник / М. О. Прядко [та ін.]. - Вінниця : Нова Книга, 2007. - 295 с. -
ISBN
978-966-382-115-3
Зміст:
Теплотехнологія вилучення цукру з буряків і очищення дифузійного соку
Концентрування
соку при виробництві цукру з буряків
Теплообмінні та випарні апарати цукрової промисловості
Уварювання утфелів і одержання цукру
Виробництво теплової та електричної енергії на цукрових заводах
Методика виконання розрахунку системи теплоенерговикористання цукрового заводу
Приклад розрахунку схеми теплоенерговикористання цукрового заводу
УДК
664.1(075)
Дод.точки доступу:
Прядко, М. О.
Масліков, М. О.
Петренко, В. П.
Павелко, В. І.
Філоненко, В. М.
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
3.
543.4
М 52
Методы радиоизотопного анализа
продуктов нейтронной активации и деления [Текст] / Ф. Я. Ровинский [и др.] ; под ред. Ф. Я. Ровинского. - М. : Атомиздат, 1973. - 256 с.
УДК
543.4
Кл.слова (ненормовані):
спектрометрические методы
--
спектрометричні методи
--
методы
--
методи
--
способы
--
способи
--
радіоізотопний аналіз
--
объекты внешней среды
--
об'єкти зовнішнього середовища
--
воздух
--
повітря
--
почва
--
грунт
--
природные воды
--
природні води
--
биоматериалы
--
біоматеріали
--
методы радиохимического анализа
--
методи радіохімічного аналізу
--
метод отбора трития
--
метод відбору тритію
--
метод концентрирования трития
--
метод
концентрування
тритію
--
метод измерения трития
--
метод вимірювання тритію
--
рекомендации
--
рекомендації
--
определение радиоизотопов
--
визначення радіоізотопів
--
инертные газы
--
інертні гази
--
атмосферный воздух
--
атмосферне повітря
Дод.точки доступу:
Ровинский, Феликс Яковлевич
Иохельсон, Сарра Беньяминовна
Юшкан, Евгения Ивановна
Стукин, Евгений Данилович
Ровинский, Ф. Я. \под ред.\
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
4.
Інноваційні теплові апарати
для виробництва плодово-ягідних концентрованих і сушених напівфабрикатів гарантованої якості [Електронний ресурс] : монографія / О. І. черевко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 155 с. - Бібліогр.: с. 141-153 (157 назв)
Кл.слова (ненормовані):
ІЧ-сушіння
--
ИК-сушка
--
плодово-ягідна сировина
--
плодово-ягодное сырье
--
устаткування
--
оборудование
--
концентрування
--
концентрирование
--
теплові апарати
--
тепловые аппараты
--
конструкції
--
конструкции
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Кіптела, Людмила Василівна
Михайлов, Валерій Михайлович
Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ