Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>K=контроль санітарного стану<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Пузік, Людмила Михайлівна
.
Безпека продукції харчової галузі [Електронний ресурс] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисц. для здобувачів освітнього рівня магістр вищ. освіти ден. та заоч. форми навч. спец. 181 Харчові технології / Л. М. Пузік. - Харків : [б. в.], 2024. - 117 с. - Бібліогр.: с. 114-115
Кл.слова (ненормовані):
безпека продуктів харчування
--
безопасность продуктов питания
--
контроль
санітарного
стану
--
контроль
санитарного состояния
--
безпека продовольчої сировини
--
безопасность продовольственного сырья
--
забруднюючі речовини харчових продуктів
--
загрязняющие вещества пищевых продуктов
Анотація:
У Навчально-методичному посібнику для самостійної роботи розглянуті питання можливого забруднення продукції галузі; ідентифікації різних видів небезпек; вивчення основ налагодження виробництва безпечної продукції Призначено для здобувачів освітнього рівня магістр вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 181 Харчові технології.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ