Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=контроль продукції<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
658.5(075.8)
В 62
Водянка, Любов Дмитрівна
.
Планування та
контроль
у підприємницькій діяльності [Текст] : навч.-метод. посібник / Л. Д. Водянка, В. А. Никифорак ; Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича. - Чернівці : ЧНУ, 2018. - 200 с. : табл. - Бібліогр.: с. 198-199
УДК
658.5:338.22](075.8)
Кл.слова (ненормовані):
система планів
--
система планов
--
планування збуту
--
планирование сбыта
--
контроль
продукції
--
контроль
продукции
--
планування виробництва
--
планирование производства
--
виробництво
продукції
--
производство продукции
--
матеріально-технічне забезпечення
--
материально-техническое обеспечение
--
підприємницька діяльність
--
предпринимательская деятельность
--
виробнича потужність
--
производственная мощность
--
планування персоналу
--
планирование персонала
--
оплата праці
--
оплата труда
--
виробнича інфраструктура
--
производственная инфраструктура
--
планування витрат
--
планирование затрат
--
фінансове планування
--
финансовое планирование
--
бізнес-планування
--
бизнес-планирование
Дод.точки доступу:
Никифорак, Валентина Андріївна
Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
2.
Методи контролю
продукції
харчових виробництв [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студентів ден. та заоч. форм навчання, спец. 181 Харчові технології, освіт.-проф. програми Технології харчових продуктів тваринного походження / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. Т. М. Головко. - Харків : [б. в.], 2022. - 149 с. : табл. - Бібліогр.: с. 148
Кл.слова (ненормовані):
Продукція харчових виробництв
--
Продукция пищевых производств
--
Контроль
продукції
--
Контроль
продукции
--
Харчові технології
--
Пищевые технологии
--
Продукти тваринного походження
--
Продукты животного происхождения
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ