Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=консервирование плодов<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
664/Т 38-896398

   
    Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва [Текст] : навч. посібник / Г. П. Жемела [та ін.]. - Днiпропетровськ : [б. в.], 2005. - 248 с. - Бібліогр.: с. 239. - ISBN 5-11-004358-2
УДК

Кл.слова (ненормовані):
якість зерна -- качество зерна -- зберегання зернових мас -- хранение зерновых масс -- підвищення стійкості -- повышение стойкости -- плодоовочева продукція -- плодоовощная продукция -- консервування плодів -- консервирование плодов -- квашення плодів -- квашение плодов
Дод.точки доступу:
Жемела, Григорій Пимонович
Шемавньов, Володимир Ілліч
Маренич, Микола Миколайович
Олексюк, Олександр Миколайович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)1010
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)1818
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)22


Знайти схожі

2.
   664(075.8)
   П 88


    Пузік, Людмила Михайлівна.
    Технологія переробки продукції рослинництва [Текст] : навч. посібник / Л. М. Пузік, В. К. Пузік, А. О. Рожков ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : Майдан, 2015. - 415 с. : мал., табл. - Бібліогр.: с. 410-411 (24 назви). - ISBN 978-966-372-604-5
    Зміст:
Характеристики зерна (насіння) як об'єкта переробки
Виробництво борошна
Виробництво крупів
Технологія виробництва хліба
Технологія макаронних виробів
Виробництво олії
Характеристика плодів та овочів як об'єкта переробки
Основи консервування плодів та овочів
Зберігання і переробка цукрових буряків
Основи крохмале-патокового виробництва
УДК

Кл.слова (ненормовані):
характеристика зерна -- виробництво борошна -- производство муки -- виробництво круп -- производство круп -- виробництво хліба -- производство хлеба -- технологія макаронних виробів -- технология макаронных изделий -- виробництво олії -- производство масла -- характеристика плодів -- характеристика плодов -- характеристика овочів -- характеристика овощей -- консервування плодів -- консервирование плодов -- консервування овочів -- консервирование овощей -- зберігання -- хранение -- переробка -- переработка -- цукрові буряки -- сахарная свекла -- крохмало-патокове виробництво -- крахмало-паточное производство
Дод.точки доступу:
Пузік, Володимир Кузьмич
Рожков, Артур Олександрович
Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)44
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11
Б.п. №611


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ