Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=консервирование плодов<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
664/Т 38-896398
Технологія зберігання та
переробки продукції рослинництва [Текст] : навч. посібник / Г. П. Жемела [та ін.]. - Днiпропетровськ : [б. в.], 2005. - 248 с. - Бібліогр.: с. 239. -
ISBN
5-11-004358-2
УДК
664(075)
Кл.слова (ненормовані):
якість зерна
--
качество зерна
--
зберегання зернових мас
--
хранение зерновых масс
--
підвищення стійкості
--
повышение стойкости
--
плодоовочева продукція
--
плодоовощная продукция
--
консервування плодів
--
консервирование
плодов
--
квашення плодів
--
квашение
плодов
Дод.точки доступу:
Жемела, Григорій Пимонович
Шемавньов, Володимир Ілліч
Маренич, Микола Миколайович
Олексюк, Олександр Миколайович
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
10
10
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
18
18
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
2
2
Знайти схожі
>
2.
664(075.8)
П 88
Пузік, Людмила Михайлівна
.
Технологія переробки продукції рослинництва [Текст] : навч. посібник / Л. М. Пузік, В. К. Пузік, А. О. Рожков ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : Майдан, 2015. - 415 с. : мал., табл. - Бібліогр.: с. 410-411 (24 назви). -
ISBN
978-966-372-604-5
Зміст:
Характеристики зерна (насіння) як об'єкта переробки
Виробництво борошна
Виробництво крупів
Технологія виробництва хліба
Технологія макаронних виробів
Виробництво олії
Характеристика плодів та овочів як об'єкта переробки
Основи консервування плодів та овочів
Зберігання і переробка цукрових буряків
Основи крохмале-патокового виробництва
УДК
664:631.563.8](075.8)
Кл.слова (ненормовані):
характеристика зерна
--
виробництво борошна
--
производство муки
--
виробництво круп
--
производство круп
--
виробництво хліба
--
производство хлеба
--
технологія макаронних виробів
--
технология макаронных изделий
--
виробництво олії
--
производство масла
--
характеристика плодів
--
характеристика
плодов
--
характеристика овочів
--
характеристика овощей
--
консервування плодів
--
консервирование
плодов
--
консервування овочів
--
консервирование
овощей
--
зберігання
--
хранение
--
переробка
--
переработка
--
цукрові буряки
--
сахарная свекла
--
крохмало-патокове виробництво
--
крахмало-паточное производство
Дод.точки доступу:
Пузік, Володимир Кузьмич
Рожков, Артур Олександрович
Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
4
4
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Б.п. №6
1
1
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ