Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=козівництво<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.
636
Т 26


   
    Тваринництво: поради для фермерів [Текст] / за ред. М. Г. Лановської. - Київ : Вища шк., 2001. - 166 с.
ББК 636

Кл.слова (ненормовані):
тваринництво -- животноводство -- скотарство -- скотоводство -- свинарство -- свиноводство -- вівчарство -- овцеводство -- козівництво -- козоводство -- кролівництво -- кролиководство -- конярство -- коневодство -- птахівництво -- птицеводство -- нутрії -- нутрии -- розведення -- разведение -- годування -- кормление -- хвороби -- болезни
Дод.точки доступу:
Лановська, М. Г. \за ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.
636
О-75


   
    Основи тваринництва і ветеринарної медицини [Текст] / А. І. Вертійчук [и др.] ; за ред. А. І. Вертійчука. - Київ : Уpожай, 2004. - 653 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
анатомія тварин -- анатомия животных -- фізіологія тварин -- физиология животных -- розведення тварин -- разведение животных -- живлення тварин -- питание животных -- оцінка поживності кормів -- оценка питательности кормов -- корми -- корма -- нормативи годівлі -- нормативы кормления -- зоогігієна -- зоогигиена -- скотарство -- скотоводство -- конярство -- коневодство -- свинарство -- свиноводство -- птахівництво -- птицеводство -- вівчарство -- овцеводство -- козівництво -- козоводство -- хутрове звірництво -- пушное звероводство -- кролівництво -- кролиководство -- бджільництво -- пчеловодство -- ставове рибництво -- прудовое рыбоводство -- ветеринарна медицина -- ветеринарная медецина
Дод.точки доступу:
Вертійчук, А. І.
Маценко, М. І.
Плуженко, І. Л.
Найденко, К. А.
Юхимчук, С. К.
Вертійчук, А. І. \за ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

3.
636(075)
Т 38


   
    Технологія виробництва продукції тваринництва [Текст] : підручник / О. Т. Бусенко [та ін.] ; за ред. О. Т. Бусенка. - Київ : Вища освiта, 2005. - 496 с. - Бібліогр.: с. 486-488. - ISBN 966-8081-34-X
УДК

Кл.слова (ненормовані):
харчування тварин -- питание животных -- пожівність кормів -- питательность кормов -- корми -- корма -- виробництво молока -- производство молока -- яловичина -- говядина -- свинина -- вівчарство -- овцеводство -- козівництво -- козоводство -- виробництво яєць і м’яса -- производство яиц и мяса -- коні -- лошади -- риби -- рыбы -- бджільництво -- пчеловодство
Дод.точки доступу:
Бусенко, Олександр Трохимович
Столюк, Василь Данилович
Могильний, Олександр Йосипович
Штомпель, Микола Васильович
Ноздрін, Микола Терентійович
Уманець, Валентина Дмитрівна
Броварський, Валерій Дмитрович
Бусенко, Олександр Трофимович \за ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)33
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)22


Знайти схожі

4.
636
П 77


   
    Приусадебное животноводство [Текст] : справочник / К. М. Иванов [и др.] ; сост. Н. Г. Дмитриев. - Л. : Агропромиздат, 1985. - 408 с. : ил.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
животноводство -- тваринництво -- скотоводство -- скотарство -- свиноводство -- свинарство -- овцеводство -- вівчарство -- козоводство -- козівництво -- птицеводство -- птахівництво -- кролиководство -- кролівництво -- нутрии -- нутрії -- пчеловодство -- бджолярство -- породы -- породи -- разведение -- розведення -- выращивание -- вирощування -- содержание -- утримання -- разделка туши -- оброблення туші -- выделка шкур -- вичинка шкур -- зоогигиена -- зоогігієна -- ветеринария -- ветеринарія -- болезни животных -- хвороби тварин -- паразиты животных -- паразити тварин
Дод.точки доступу:
Иванов, К. М.
Елисеев, О. А.
Нетеса, А. И.
Штакельберг, Э. Д.
Ерохин, А. И.
Орехов, А. А.
Александров, В. Н.
Кладовщиков, В. Ф.
Козин, Р. Б.
Щербинин, Н. И.
Дмитриев, Н. Г. \сост.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

5.
   636(035)(075.8)
   Д 58


   
    Довідник з технології та менеджменту в тваринництві [Текст] : навч. посібник / за ред. Ю. Д. Рубана. - Харків : Еспада, 2002. - 572 с. : табл. - ISBN 966-7870-23-5
    Зміст:
Тваринництво України: сучасний стан, основні причини кризи та шляхи її подолання
Менеджмент і маркетинг
Корми і кормовиробництво
Основи нормування годівлі тварин
Гігієна тварин
Механізація та електрифікація тваринництва
Молочне і м'ясне скотарство
Конярство
Свинарство
Птахівництво
Вівчарство
Козівництво
Кролівництво
Хутрове звірівництво
Рибництво
Бджільництво
Переробка продуктів тваринництва
Ветеринарне забезпечення профілактики захворювань тварин
Екологічні вимоги та стандарти якості продуктів тваринництва
Правові поради
Про вищу освіту та підготовку зооінженерів
УДК

Кл.слова (ненормовані):
животноводство -- тваринництво -- кормопроизводство -- корма -- нормы кормления -- гигиена животных -- механизация и электрификация -- ветеринария -- ветеринарія -- качество продукции
Дод.точки доступу:
Рубан, Ю. Д. \за ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

6.


   
    Сировинні ресурси технології галузі [Електронний ресурс] : опорний конспект лекцій дя студ. денної та зочної форм навчання спец. 181 "Харчові технології" (освітно-професійна программа "Технології харчових продуктів тваринного походження") ступеня вищої освіти бакалавр / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. Н. Г. Гринченко, Т. С. Желєва. - Харків : [б. в.], 2020. - 117 с. - Бібліогр.: с. 116-117
    Зміст:
Галузь твариництва - сировинна база для м'ясопереробної промисловості
Анатомо-фізіологічні характеристики сільськогосподарських тварин
Скотарство: напрямки продуктивності ВРХ, системи утримання, фізіологічні особливості, м'ясний потенціал галузі
Свинарство: напрямки продуктивності свиней, системи утримання, фізіологічні особливості, м'ясний потенціал галузі
Вівчарство та козівництво: напрямки продуктивності ДРХ, системи утримання, фізіологічні особливості, м'ясний потенціал галузі
Птахівництво і кролівництво: напрямки продуктивності, системи утримання, фізіологічні особливості, м'ясний потенціал галузі
Конівництво: напрямки продуктивності коней, системи утримання, фізіологічні особливості, м'ясний потенціал галузі
Альтернативні та додаткові джерела сировинної бази
Нетрадиційні види м'ясної сировини
Рослинництво. Білокмісткі культури та перспективи їх використання в технології м'ясопродутів

Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Гринченко, Наталя Геннадіївна \уклад.\
Желєва, Тетяна Сергіївна \уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

7.


   
    Сировинні ресурси технологіі галузі [Електронний ресурс] : зб. тестових завдань для самостійної підготовки та перевірки знань студентів ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології (освітньо-професійна програма Технології харчових продуктів тваринного походження ступеня вищ. освіти бакалавр / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Т. С. Желєва, Н. Г. Гринченко, В. А. Большакова. - Харків : [б. в.], 2023. - 120 с. - Бібліогр.: с. 119
    Зміст:
Твариництво - сировинна база для м'ясопереробної промисловості
Анатомо-фізіологічні характеристики сільськогосподарських тварин
Скотарство: напрямки продуктивності великої рогатої худоби, системи утримання, фізіологічні особливості, м'ясний потенціал галузі
Свинарство: напрямки продуктивності свиней, системи утримання, фізіологічні особливості, м'ясний потенціал галузі
Вівчарство і козівництво: напрямки продуктивності дрібної рогатої худоби, системи утримання, фізіологічні особливості, м'ясний потенціал галузі
Птахівництво: напрямки продуктивності, системи утримання, фізіологічні особливості, м'ясний потенціал галузі
Кролівництво: напрямки продуктивності, системи утримання, фізіологічні особливості, м'ясний потенціал галузі
Конівництво: напрямки продуктивності коней, системи утримання, фізіологічні особливості, м'ясний потенціал галузі
Нетрадиційні види м'ясної сировини
Рослинництво. Білокмісткі культури та перспективи їх використання в технології м'ясопродутів

Кл.слова (ненормовані):
Харчові технології -- Пищевые технологии -- Продукти тваринного походження -- Продукты животного происхождения -- Переробні виробництва -- Перерабатывающие производства -- Харчові виробництва -- Пищевые производства -- М'ясопереробна промисловість -- Мясоперерабатывающая промышленность
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Желєва, Тетяна Сергіївна \авт.-уклад.\
Гринченко, Наталя Геннадіївна \авт.-уклад.\
Большакова, Вікторія Анатоліївна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ