Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=квашення<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
6
Показані документи
с 1 за 6
>
1.
664/Т 38-896398
Технологія зберігання та
переробки продукції рослинництва [Текст] : навч. посібник / Г. П. Жемела [та ін.]. - Днiпропетровськ : [б. в.], 2005. - 248 с. - Бібліогр.: с. 239. -
ISBN
5-11-004358-2
УДК
664(075)
Кл.слова (ненормовані):
якість зерна
--
качество зерна
--
зберегання зернових мас
--
хранение зерновых масс
--
підвищення стійкості
--
повышение стойкости
--
плодоовочева продукція
--
плодоовощная продукция
--
консервування плодів
--
консервирование плодов
--
квашення
плодів
--
квашение плодов
Дод.точки доступу:
Жемела, Григорій Пимонович
Шемавньов, Володимир Ілліч
Маренич, Микола Миколайович
Олексюк, Олександр Миколайович
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
10
10
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
18
18
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
2
2
Знайти схожі
>
2.
641.5
Д 66
Домашнее консервирование и
хранение пищевых продуктов [Текст]. - Киев : Молодь, 1992. - 224 с.
УДК
641.5
Кл.слова (ненормовані):
кулинария
--
кулінарія
--
консервирование
--
консервування
--
овощи
--
овочі
--
соление
--
соління
--
квашенье
--
квашення
--
фрукти
--
фрукти
--
соки
--
соки
--
варенье
--
варення
--
джем
--
джем
--
желе
--
желе
--
цукати
--
цукати
--
повидло
--
повидло
--
вино
--
вино
--
сброженные соки
--
зброджені соки
--
наливки
--
наливки
--
мясо
--
м’ясо
--
рыба
--
риба
--
молоко
--
молоко
--
мука
--
мука
--
крупы
--
крупи
--
хранение
--
зберігання
--
сушка
--
сушіння
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
2
2
Знайти схожі
>
3.
641.4
А69
Анохіна, Валентина Іллівна
.
Зберігання і переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах [Текст] / В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк ; за ред. В. I. Анохиної. - 2-ге вид., пеpеpоб. i допов. - Київ : Уpожай, 1992. - 216 с. : фото.цв. - Библиогр.: с. 204
Предме. покажч.: с. 205-211
УДК
641.4
Кл.слова (ненормовані):
овочі
--
фрукти
--
заготівля
--
зберігання
--
консервування
--
соління
--
квашення
--
мочіння
--
сушіння
--
заморожування
Дод.точки доступу:
Рибак, Галина Михайлiвна
Сердюк, Тамара Леонтївна
Анохиної, В. I. \за ред.\
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
4.
635
С 74
Спpавочник по овощеводству
[Текст] / под ред. В. А. Брызгалова. - Л. : Колос, 1971. - 472 с.
УДК
635
Кл.слова (ненормовані):
бахчеводство
--
баштанництво
--
каpтофелеводство
--
картоплярство
--
соpта
--
сорти
--
удобpения
--
добрива
--
машины
--
машини
--
обоpудование
--
обладнання
--
семена
--
насіння
--
подготовка
--
підготовка
--
севообоpот
--
оpошение
--
семеноводство
--
насінництво
--
тpанспоpтиpовка
--
транспортування
--
хpанение
--
зберігання
--
квашение
--
квашення
--
соление
--
соління
Дод.точки доступу:
Брызгалов, В. А. \под ред.\
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
6
6
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
2
2
Абонемент б. п. №4 (вул. Різдвяна, 19)
2
2
Знайти схожі
>
5.
664.8.035.2
В 95
Выщепан, А. Г.
Физико-химические основы соления и квашения овощей [Текст] / А. Г. Выщепан, М. Е. Мельман. - М. : Госторгиздат, 1952. - 157 с.
УДК
664.8.035.2
Кл.слова (ненормовані):
соление огурцов
--
соління огірків
--
квашение капусты
--
квашення
капусти
Дод.точки доступу:
Мельман, М. Е.
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
6.
Локванець, Тетяна
.
Технологія переробки плодів та овочів [Електронний ресурс] : електрон. посібник / Т. Локванець ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], 2020
Зміст:
Плодоовочева сировина, причини її псування і способи переробки
Консервна тара та її підготовка
Транспортування та зберігання сировини до переробки
Миття, сортування, калібрування сировини
Обчищення, різання та подрібнення плодоовочевої сировини
Теплова обробка сировини
Приготування заливальних рідин
Процеси фасування та герметизації тари
Процеси стерилізації та пастеризації консервів
Завершальна обробка консервів після стерилізації. Види браку консервів
Класифікація та асортимент плодоовочевих консервів
Облік консервів в умовному вираженні
Поняття і розрахунки норм витрат сировини і матеріалів
Cоління,
квашення
, мочіння
Маринування овочів і фруктів
Виробництво натуральних овочевих консервів
Виробництво овочевих закусочних консервів
Виробництво овочевих соків та напоїв
Виробництво концентрованих томат-продуктів
Виробництво фруктових компотів
Виробництво фруктових соків
Виробництво консервів із подрібнених фруктів
Виробництво солодкої продукції
Консервування хімічними засобами
Сушіння овочів та фруктів
Виробництво швидкозамороженої продукції
Переробка картоплі
Переробка нетрадиційної та дикорослої сировини
Використання і переробка відходів консервного виробництва. Впровадження маловідходних технологій
Напрями удосконалення технології та впровадження нових методів переробки плодів і овочів
Анотація:
В електронному навчальному посібнику викладені теоретичні основи консервування плодів та овочів, охарактеризовано їхній хімічний склад як сировини для перероблення і виробництва овочевих та плодово-ягідних консервів. Наведено класифікацію та асортимент готової продукції, охарактеризовані технологічні процеси і технології виготовлення плодоовочевих консервів також за допомогою асептичного консервування, та взаємозв’язок окремих операцій в загальному технологічному процесі виробництва. Приведені розрахунки норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, а також формули, що необхідні для розрахунку матеріалів, які входять до складу заливальних рідин. Навчально-методичний посібник рекомендований для викладачів та для самостійної роботи студентів денної та заочної форми навчання зі спеціальності 5.05170108 „Зберігання, консервування і переробки плодів та овочів”
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ