Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>K=какаопродукты<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
664.14(03)
Л 86
Лурье, Иосиф Саулович
.
Технохимический контроль сырья в кондитерском производстве [Текст] : справочник / И. С. Лурье, А. И. Шаров. - М. : Колос, 2001. - 352 с. - Библиогр.: с. 343. -
ISBN
5-10-003607-9
УДК
664.14(03)
Кл.слова (ненормовані):
сахар
--
цукор
--
фруктово-ягодное сырье
--
фруктово-ягідну сировину
--
мука
--
крахмал
--
крохмаль
--
жиры и масла
--
жири і масла
--
молоко и молочные продукты
--
молоко і молочні продукти
--
какаопродукты
--
какаопродукти
--
ореховые ядра
--
горіхові ядра
--
пищевые кислоты
--
харчові кислоти
--
ароматизаторы
--
ароматизатори
--
растворы реактивов
--
розчини реактивів
Дод.точки доступу:
Шаров, Александр Иосифович
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
4
4
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ