Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=здрібнювання<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
637.027(072)
С 71
Спецобладнання та обладнання
малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії вовчків різних моделей [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 16 с. : мал. - Бібліогр.: с. 16
УДК
637.027:637.5:664.3](072)
Кл.слова (ненормовані):
здрібнювання
--
измельчение
--
охолоджене м’ясо
--
охлажденное мясо
--
заморожене м’ясо
--
замороженое мясо
--
заморожений жир
--
замороженный жир
Дод.точки доступу:
Гурський, Петро Васильович \авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович \авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович \авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович \авт.-уклад.\
Токолов, Юрій Іванович \авт.-уклад.\
Шерстюк, Валерій Сергійович \авт.-уклад.\
Знайдюк, Василь Григорович \авт.-уклад.\
Лук'янов, Ігор Михайлович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
2
2
Знайти схожі
>
2.
Будова і принцип
дії вовчків різних моделей [Електронний ресурс] : метод. вказівки та завдання щодо виконання практичної роботи студ. ден. та заоч. форми навчання з дисц. Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2023. - 20 с. : рис. - Бібліогр.: с. 16
Кл.слова (ненормовані):
вовчки
--
волчки
--
здрібнювання
--
измельчение
--
обладнання малих підприємств
--
оборудование малых предприятий
--
обладнання харчових виробництв
--
оборудование пищевых производств
Анотація:
Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні практичної роботи навчальної дисципліни «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик, будови та принципу дії харчового спеціального обладнання та обладнання малих підприємств. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Гурський, Петро Васильович \авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович \авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович \авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ