Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=зберігання продуктів<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.
75.8
П 35


   
    Питание в туристском путешествии [Текст] / сост. В. Ф. Шимановский. - М. : Пpофиздат, 1986. - 173 с. - (Миp туpистических интеpесов)
ББК 75.8

Кл.слова (ненормовані):
туризм -- рациональное питание -- раціональне харчування -- подбор продуктов -- підбір продуктів -- харение продуктов -- зберігання продуктів -- транспортировка продуктов -- транспортування продуктів -- режим питания -- режим харчування
Дод.точки доступу:
Шимановский, В. Ф. \сост.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.
64
П 59


   
    Поради молодій господині [Текст] : довідкове видання / А. Пiнкова, В. Бржiзова, К. Складова [та ін.] ; за ред. А. Пiнкової, О. Гампла ; пер. з чеш. Г. М. Гермаковської. - Київ : Уpожай, 1992. - 192 с. : ил.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
домоведення -- поради -- зовнішній вигляд -- приготування страв -- кулінарія -- зберігання продуктів -- здоров’я
Дод.точки доступу:
Пiнкова, Аліса
Бржiзова, Вероніка
Складова, Катерина
Груба, Віра
Пiнкової, Аліси \за ред.\
Гампла, Отокара \за ред.\
Гермаковської, Галини Миколаївни \пер. з чеш.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №4 (вул. Різдвяна, 19)11


Знайти схожі

3.
636
П 77


   
    Присадибне тваринництво [Текст] : вироб.-практ. вид. / М. І. Сасін, Г. В. Сасіна, В. П. Рибалко [та ін.] ; упоряд. М. І. Сасін. - Київ : Урожай, 1981. - 231 с. : ил., фото.цв., табл.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
тваринництво -- велика рогата худоба -- свині -- овці -- вівці -- кози -- кролі -- птиця -- кури -- качки -- гуси -- індики -- породи -- утримання -- годування -- забій -- хвороби -- переробка продуктів -- зберігання продуктів
Дод.точки доступу:
Сасін, М. І.
Сасіна, Г. В.
Рибалко, В. П.
Андруцький, М. О.
Світличний, І. О.
Мирось, В. В.
Шомін, А. В.
Соболєв, М. М.
Тимощук, І. І.
Сасін, М. І. \упоряд.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

4.
636.002.5
С 47


    Славин, Радий Михайлович.
    Автоматизация на животноводческих фермах [Текст] / Р. М. Славин. - М. : Сельхозиздат, 1963. - 343 с. : ил. - Библиогр.: с. 341
УДК

Кл.слова (ненормовані):
животноводство -- тваринництво -- фермы -- ферми -- аппаратура -- апаратура -- водоснабжение -- водопостачання -- раздача кормов -- роздача кормов -- уборка навоза -- прибирання навозу -- электрическое освещение -- електричне освітлення -- вентиляция -- вентиляція -- нагревательные установки -- нагрівальні установки -- хранение продуктов -- зберігання продуктів
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

5.
621.1
З-91


    Зуев, Виктор Павлович.
    Применение тепла в сельском хозяйстве [Текст] / В. П. Зуев, В. С. Шкрабак. - Л. : Колос, 1976. - 232 с. : ил. - Библиогр.: с. 229-230
УДК

Кл.слова (ненормовані):
тепло в животноводстве -- тепло в тваринництві -- тепло в растениеводстве -- тепло в рослинництві -- использование отходов для обогрева -- використання відходів для обігрівання -- сооружения защищеного грунта -- споруди захищеного грунту -- сушка продуктов -- сушіння продуктів -- хранение продуктов -- зберігання продуктів -- комунально-бытовые потребители тепла -- комунально-побутові споживачі тепла -- тепловые сети -- теплові мережі -- теплогенерирующие установки -- теплогенеруючі установки
Дод.точки доступу:
Шкрабак, Владимир Степанович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)9393
Абонемент б. п. №4 (вул. Різдвяна, 19)33


Знайти схожі

6.


   
    Холодильна технологія [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт для студ. спец. 181 Харчові технології спеціалізації Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Р. Ю. Павлюк [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2021. - 44 с. - Бібліогр.: с. 42

Кл.слова (ненормовані):
заморожування -- замораживание -- холодильна технологія -- холодильная технология -- харчові технології -- пищевые технологии -- харчові продукти -- пищевые продукты -- зберігання продуктів -- хранение продуктов
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Павлюк, Раїса Юріївна \авт.-уклад.\
Погарська, Вікторія Вадимівна \авт.-уклад.\
Пономаренко, Тетяна Сергіївна \авт.-уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович \авт.-уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна \авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

7.


   
    Наукові принципи зберігання харчових продуктів [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборат. робіт з дисц. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спец. 181 Харчові технології (освітня програма Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / авт.-уклад.: Г. В. Степанькова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна. - Харків : [б. в.], 2023. - 49 с. : табл. - Бібліогр.: с. 48-49

Кл.слова (ненормовані):
якість продуктів -- качество продуктов -- зберігання продуктів -- хранение продуктов -- харчові продукти -- умови зберігання -- условия хранения -- пищевые продукты
Анотація: Методичні вказівки розроблені для закріплення та поглиблення теоретичного матеріалу, набуття навичок оцінки якості продукції, вивчення умов короткотермінового та тривалого зберігання, підбору оптимальних умов зберігання. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»). Методичні вказівки можуть бути корисними для здобувачів інших спеціальностей.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Степанькова, Галина В'ячеславівна \авт.-уклад.\
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна \авт.-уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна \авт.-уклад.\


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ