Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=зберігання зернових мас<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
631.56(075)
С 42
Скалецька, Любов Федорівна
.
Технологія
зберігання
і переробки продукції рослинництва [Текст] : навч. посібник : практикум / Л. Ф. Скалецька, Т. М. Духовська, А. М. Сеньков. - Київ : Вища шк., 1994. - 302 с. -
ISBN
5-11-004358-2
Дод.: с. 275-298
УДК
631.56(075)
Кл.слова (ненормовані):
якість зерна
--
качество зерна
--
нормування
--
нормирование
--
показники
--
показатели
--
післязбиральна обробка зерна
--
послеуборочная обработка зерна
--
зберігання
зернових
мас
--
хранение зерновых
мас
с
--
плодоовочева продукція
--
плодовоовощная продукция
--
консервування
--
консервирование
Дод.точки доступу:
Духовська, Тамара Михайлiвна
Сеньков, Анатолiй Миколайович
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
7
7
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
17
17
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
136
136
Абонемент б. п. №5 (пр. Ювілейний, 65Г)
206
206
Знайти схожі
>
2.
664.7(075.8)
П 91
Пузік, Людмила Михайлівна
.
Технологія
зберігання
і переробки зерна [Текст] : навч. посібник / Л. М. Пузік, В. К. Пузік ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : Точка, 2013. - 312 с. : iл. - Бібліогр.: с. 307-308 (16 назв.). -
ISBN
978-617-669-113-6
Зміст:
Зернова
мас
а як об’єкт
зберігання
Заходи підвищення стійкості
зернових
мас
під час
зберігання
Характеристика зерна (насіння) як об’єкта
зберігання
і переробки
Основи переробки зерна і насіння
УДК
664.7(075.8)
633.1(075.8)
Кл.слова (ненормовані):
зернова
мас
а
--
зерновая
мас
са
--
зберігання
зернових
мас
--
хранение зерновых
мас
с
--
насіння
--
зерно
--
переробка зерна
--
переработка зерна
--
виробництво олії
--
производство
мас
ла
Дод.точки доступу:
Пузік, Володимир Кузьмич
Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Б.п. №6
2
2
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ