Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=замішування<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
   664.68(075.8)
   Н 73


    Новікова, О. В.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посібник / О. В. Новікова. - 2-ге вид., перероб. та доп. - Київ : Ліра-К, 2016. - 538 с. : мал., табл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6
УДК

Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочна сировина -- хлебобулочное сырье -- харчова цінність хліба -- пищевая ценность хлеба -- види хлібобулочних виробів -- виды хлебобулочных изделий -- приготування хліба -- приготовления хлеба -- тісто -- тесто -- оброблення тіста -- обработка теста -- випікання хліба -- випечка хлеба -- зберігання хліба -- хранение хлеба -- вихід хліба -- выход хлеба -- якість хліба -- качество хлеба -- хвороби хліба -- болезни хлеба -- дефекти хліба -- дефекты хлеба -- цукристі заготовки -- сахаристые заготовки -- кондитерські креми -- кондитерские кремы -- замішування тіста -- замес теста -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- бездріжджове тісто -- бездрожжевое тесто -- тістечка -- пирожные -- торти -- торты -- праця кондитера -- труд кондитера
Анотація: Викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)55


Знайти схожі

2.


   
    Будова і принцип дії тістомісильних машин періодичної дії [Електронний ресурс] : метод. вказівки та завдання щодо виконання практичної роботи студ. ден. та заоч. форми навчання з дисц. Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2023. - 20 с. : рис. - Бібліогр.: с. 15

Кл.слова (ненормовані):
тістомісильні машини -- тестомесильные машины -- замішування -- замешивание -- обладнання малих підприємств -- оборудование малых предприятий -- обладнання харчових виробництв -- оборудование пищевых производств
Анотація: Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні практичної роботи навчальної дисципліни «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик, будови та принципу дії харчового спеціального обладнання та обладнання малих підприємств. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Гурський, Петро Васильович \авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович \авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович \авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ