Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=замішування<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
664.68(075.8)
Н 73
Новікова, О. В.
Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посібник / О. В. Новікова. - 2-ге вид., перероб. та доп. - Київ : Ліра-К, 2016. - 538 с. : мал., табл. - Бібліогр.: с. 538. -
ISBN
978-966-2609-35-6
УДК
664.68(075.8)
Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочна сировина
--
хлебобулочное сырье
--
харчова цінність хліба
--
пищевая ценность хлеба
--
види хлібобулочних виробів
--
виды хлебобулочных изделий
--
приготування хліба
--
приготовления хлеба
--
тісто
--
тесто
--
оброблення тіста
--
обработка теста
--
випікання хліба
--
випечка хлеба
--
зберігання хліба
--
хранение хлеба
--
вихід хліба
--
выход хлеба
--
якість хліба
--
качество хлеба
--
хвороби хліба
--
болезни хлеба
--
дефекти хліба
--
дефекты хлеба
--
цукристі заготовки
--
сахаристые заготовки
--
кондитерські креми
--
кондитерские кремы
--
замішування
тіста
--
замес теста
--
дріжджове тісто
--
дрожжевое тесто
--
бездріжджове тісто
--
бездрожжевое тесто
--
тістечка
--
пирожные
--
торти
--
торты
--
праця кондитера
--
труд кондитера
Анотація:
Викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
5
5
Знайти схожі
>
2.
Будова і принцип
дії тістомісильних машин періодичної дії [Електронний ресурс] : метод. вказівки та завдання щодо виконання практичної роботи студ. ден. та заоч. форми навчання з дисц. Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2023. - 20 с. : рис. - Бібліогр.: с. 15
Кл.слова (ненормовані):
тістомісильні машини
--
тестомесильные машины
--
замішування
--
замешивание
--
обладнання малих підприємств
--
оборудование малых предприятий
--
обладнання харчових виробництв
--
оборудование пищевых производств
Анотація:
Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні практичної роботи навчальної дисципліни «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик, будови та принципу дії харчового спеціального обладнання та обладнання малих підприємств. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Гурський, Петро Васильович \авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович \авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович \авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ