Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=заморожування<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-11 
1.
641.4
А69


    Анохіна, Валентина Іллівна.
    Зберігання і переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах [Текст] / В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк ; за ред. В. I. Анохиної. - 2-ге вид., пеpеpоб. i допов. - Київ : Уpожай, 1992. - 216 с. : фото.цв. - Библиогр.: с. 204
Предме. покажч.: с. 205-211
УДК

Кл.слова (ненормовані):
овочі -- фрукти -- заготівля -- зберігання -- консервування -- соління -- квашення -- мочіння -- сушіння -- заморожування
Дод.точки доступу:
Рибак, Галина Михайлiвна
Сердюк, Тамара Леонтївна
Анохиної, В. I. \за ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.
621.56/59
Л 48


    Лепаев, Дмитрий Алексеевич.
    Справочная книга механика по ремонту холодильников [Текст] / Д. А. Лепаев. - М. : Легкая и пищевая пpом-сть, 1983. - 200 с. - Библиогр.: с. 197
УДК

Кл.слова (ненормовані):
морозильники -- холодильники -- процесс охлаждения -- процес охолодження -- процесс замораживания -- процес заморожування -- хладагенты -- хладагенти -- холодильники компрессионного типа -- холодильники компресійного типу -- холодильники абсорбционного типа -- холодильники абсорбаційного типу -- принципы работы холодильника -- принципи роботи холодильника -- оборудование -- обладнання -- контрольно-измерительная аппаратура -- контрольно-вимірювальна апаратура -- ремонт холодильников -- ремонт холодильників -- техника безопасности -- техніка безпеки
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

3.
664.95(075)
В 20


    Васюкова, Ганна Тимофіїївна.
    Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності [Текст] : навч. посібник / Г. Т. Васюкова, Л. П. Ющенко. - Київ : Кондор, 2011. - 96 с. - ISBN 978-966-351-346-1
УДК

Кл.слова (ненормовані):
масовий склад риб -- массовый состав рыб -- використання риби -- использование рыбы -- сировина для виробництва рибних товарів -- сырье для производства рыбных товаров -- охолоджена риба -- охлажденная рыба -- риба жива -- рыба живая -- рибне філе -- рыбное филе -- заморожування риби -- замораживание рыбы -- напівфабрікати із риби -- полуфабрикаты из рыбы -- засолювання риби -- засолка рыбы -- в'ялення і сушіння риби -- вяление и сушка рыбы -- рибні консерви -- рыбные консервы -- рибні пресерви -- рыбные пресервы -- виробництво ікри -- производство икры -- нерибна водна сировина -- нерыбных водная сырье -- переробка молюсків -- переработка моллюсков
Дод.точки доступу:
Ющенко, Людмила Петрівна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

4.
621.56(075)
Г 63


    Голянд, Михаил Маркович.
    Холодильное технологическое оборудование [Текст] : учебник / М. М. Голянд, Б. Н. Малеванный. - М. : Пищ. пpом-сть, 1977. - 336 с. - Библиогр.: с. 328-329
Предм. указ.: с. 330-333
УДК

Кл.слова (ненормовані):
воздухораспределение -- повітрярозподілення -- охлаждение -- охолодження -- камеры замораживания -- камери заморожування -- морозильные аппараты -- морозильні апарати -- размораживание -- розморожування
Дод.точки доступу:
Малеванный, Борис Николаевич
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

5.
621.56(075)
М 56


    Мещеряков, Федор Елисеевич.
    Основы холодильной техники и холодильной технологии [Текст] : учебник / Ф. Е. Мещеряков. - М. : Пищ. пpом-сть, 1975. - 560 с. : ил. - Библиогр.: с. 551-552
Предм. указ.: с. 553-555
УДК

Кл.слова (ненормовані):
холодильные машины -- холодильні машини -- компрессоры -- компресори -- теплообменные аппараты -- теплообмінні апарати -- холодильная аппаратура -- холодильна апаратура -- абсорбационные машины -- абсорбаційні машини -- проектирование -- проектування -- торговое оборудование -- торгове обладнання -- охлаждение -- охолодження -- замораживание -- заморожування -- холодильный транспорт -- холодильний транспорт
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

6.
   664.8.037
   Б 75


    Бодак, Михайло Петрович.
    Холодильна технологія та технічні засоби її забезпечення [Текст] : підручник / М. П. Бодак, І. В. Сирохман ; Центр. спілка споживч. тов-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : ЛТЕУ, 2018. - 413 с. : кол. іл., табл. - Бібліогр.: с. 410-412. - ISBN 978-617-602-223-7
УДК

Кл.слова (ненормовані):
штучний холод -- холодильні машини -- компресори -- теплообмінні апарати -- контрольно-вимірювальні прилади -- холодоагенти -- теплообмін -- масообмін -- холодильна технологія -- харчові продукти -- технологія охолодження -- технологія заморожування -- холодильне зберігання -- технологія відтеплення -- технологія розморожування -- використання холоду -- технологія зберігання -- фрукти -- овочі -- охолодження -- підморожування -- заморожування -- м'ясо -- риба -- виробництво морозива -- ресторанне господарство
Дод.точки доступу:
Сирохман, Іван Васильович
Центр. спілка споживч. тов-в України
Львів. торг.-екон. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

7.


   
    Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Електронний ресурс] : метод. вказівки до самост. вивчення дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад. А. Л. Фощан. - Харків : [б. в.], 2022. - 18 с. - Бібліогр.: с. 16-17

Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- пищевые продукты -- виробництво -- производство -- властивості -- свойства -- зберігання -- хранение -- якість -- качество -- консервування -- консервирование -- пастеризація -- пастеризация -- стерилізація -- стерилизация -- заморожування -- замораживание -- сушіння -- сушка -- пакувальні матеріали -- упаковочные материалы
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Фощан, Андрій Леонтійович \уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

8.


    Фощан, Андрій Леонтійович.
    Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навчання / А. Л. Фощан ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2022. - 192 с. - Бібліогр.: с. 191 (15 назв)
    Зміст:
Основні технологічні принципи виробництва харчових продуктів. Функціонально-технологічні властивості харчових продуктів
Білки, жири, вуглеводи. Їх функціонально-технологічні властивості та перетворення при виробництві та зберіганні харчової продукції
Загальні принципи зберігання харчових продуктів
Методи збереження харчових продуктів
Зміна якості продукції при зберіганні
Біохімічні та мікробіологічні основи харчових технологій
Пастеризація та стерилізація як спосіб консервування
Збереження харчових продуктів шляхом заморожування
Сушіння як метод консервування харчових продуктів
Пакувальні матеріали як спосіб збереження харчових продуктів

Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- пищевые продукты -- виробництво -- производство -- властивості -- свойства -- зберігання -- хранение -- якість -- качество -- консервування -- консервирование -- пастеризація -- пастеризация -- стерилізація -- стерилизация -- заморожування -- замораживание -- сушіння -- сушка -- пакувальні матеріали -- упаковочные материалы
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

9.


   
    Холодильна технологія [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт для студ. спец. 181 Харчові технології спеціалізації Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Р. Ю. Павлюк [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2021. - 44 с. - Бібліогр.: с. 42

Кл.слова (ненормовані):
заморожування -- замораживание -- холодильна технологія -- холодильная технология -- харчові технології -- пищевые технологии -- харчові продукти -- пищевые продукты -- зберігання продуктів -- хранение продуктов
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Павлюк, Раїса Юріївна \авт.-уклад.\
Погарська, Вікторія Вадимівна \авт.-уклад.\
Пономаренко, Тетяна Сергіївна \авт.-уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович \авт.-уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна \авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

10.


   
    Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Електронний ресурс] : метод. рек. та завдання для лаборатор. занять для студ. спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навч. / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. А. Л. Фощан. - Харків : [б. в.], 2022. - 30 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 28-29
    Зміст:
Правила безпеки під час роботи в лабораторії
Дослідження ступеня та тривалості регідратації сушених продуктів
Вплив заморожування на клітини та тканини сировини рослинного походження
Характеристика основних методів переробки плодів і овочів в консервовані продукти
Правила зберігання продуктів харчування на підприємствах ресторанного господарства: терміни зберігання та товарне сусідство

Кл.слова (ненормовані):
харчова продукція -- пищевая продукция -- виробництво -- зберігання -- производство -- хранение -- наукові основи -- научные основы -- харчові технології -- пищевые технологии -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Фощан, Андрій Леонтійович \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ