Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=забій худоби<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
637.02(075)
И 24
Ивашов, Валентин Иванович
.
Технологическое оборудование предприятий мясной промышленности [Текст] : учеб. пособие. Ч. 1. Оборудование для убоя и первичной обработки / В. И. Ивашов. - М. : Колос, 2001. - 549 с. - (Учебники и учебные пособия для студентов вузов). - Библиогр.: с. 549-550. -
ISBN
5-10-003567-6
УДК
637.02(075)
Кл.слова (ненормовані):
оборудование
--
обладнання
--
транспортирование убойных животных и птиц
--
транспортування
забій
них тварин та птахів
--
качество мяса
--
якість м'яса
--
роботизированные комплексы цехов
--
роботизовані комплекси цехів
--
убой скота
--
забій
худоби
--
разделка туш
--
оброблення туш
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
2.
Технологія виробництва яловичини
[Електронний ресурс] : навч. посібник / В. Г. Прудніков [та ін.] ; за ред. В. Г. Пруднікова ; Харків. держ. зоовет. акад. - Харків : [б. в.], 2015. - 256 с. - Бібліогр.: с. 251 (6 назв)
Зміст:
Тенденції використання великої рогатої
худоби
для виробництва яловичини
Породи великої рогатої
худоби
Технологія виробництва яловичини
Методи поліпшення відтворення
худоби
м’ясних порід
Особливості виробництва яловичини у фермерських та приватних господарствах
Методи ефективного виробництва яловичини
Оцінка
худоби
для забою
Транспортування та система «здавання–приймання»
худоби
для забою на підприємства з м’ясопереробки
Основи технології та гігієна переробки тварин для забою
Кл.слова (ненормовані):
велика рогата худоба
--
крупный рогатый скот
--
виробництво яловичини
--
производство говядины
--
породи
--
породы
--
м'ясні породи
--
мясные породы
--
фермерські господарства
--
фермерские хозяйства
--
приватні господарства
--
частные хозяйства
--
забій
худоби
--
убой скота
--
транспортування
худоби
--
транспортировка скота
--
гігієна переробки
--
гигиена переработки
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Прудніков, Василь Григорович
Барановський, Дмитро Іванович
Лисенко, Ганна Леонідівна
Васильєва, Юлія Олександрівна
Федяєв, Валерій Анатолійович
Колісник, О. І.
Криворучко, Юрій Іванович
Попова, Вікторія Олександрівна
Прудніков, Василь Григорович \за ред.\
Харків. держ. зоовет. акад.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ