Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=желе<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
641.5
Д 66
Домашнее консервирование и
хранение пищевых продуктов [Текст]. - Киев : Молодь, 1992. - 224 с.
УДК
641.5
Кл.слова (ненормовані):
кулинария
--
кулінарія
--
консервирование
--
консервування
--
овощи
--
овочі
--
соление
--
соління
--
квашенье
--
квашення
--
фрукти
--
фрукти
--
соки
--
соки
--
варенье
--
варення
--
джем
--
джем
--
желе
--
желе
--
цукати
--
цукати
--
повидло
--
повидло
--
вино
--
вино
--
сброженные соки
--
зброджені соки
--
наливки
--
наливки
--
мясо
--
м’ясо
--
рыба
--
риба
--
молоко
--
молоко
--
мука
--
мука
--
крупы
--
крупи
--
хранение
--
зберігання
--
сушка
--
сушіння
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
2
2
Знайти схожі
>
2.
631(031)
Х 70
Хозяину и хозяйке
[Текст] : энцикл. для владельцев приусадеб. и фермер. хоз-в. - Кpаснодаp : Краснодар. кн. изд-во, 1995. - 365 с. - (Хозяину. Хозяйке)
УДК
631(031)
Кл.слова (ненормовані):
коровы и телята
--
овцы и бараны
--
свинь и поросята
--
кролики
--
нутрии
--
птицы
--
мясо
--
молочные продукты
--
овощи и зелень
--
шоколад, кофе, чай, дрожжи
--
варенье,
желе
, сироп
Дод.точки доступу:
Ермакова, В.И
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
3.
664.6(075.8)
Н 72
Новікова, Олена Володимирівна
.
Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : підручник. Кн. 2. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів / О. В. Новікова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ Книг, 2019. - 398 с. : рис., табл. - (Бібліотечка пекаря-кондитера). - Бібліогр.: с. 394 (12 назв). -
ISBN
978-966-2678-60-4
Зміст:
Приготування та підготовка до використання оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів
Виготовлення, творче оформлення, підготовка до реалізації борошняних кондитерських виробів різноманітного асортименту
Технологічний процес приготування випечених напівфабрикатів
Приготування борошняних кондитерських виробів
Виготовлення та оздоблювання тістечок
Виготовлення та оздоблювання тортів
Макетування та монтаж тортів
УДК
664.6(075.8)
664.68(075.8)
Кл.слова (ненормовані):
оздоблювальні напівфабрикати
--
отделочные полуфабрикаты
--
креми
--
кремы
--
желе
--
желатин
--
фруктово-ягідні напівфабрикати
--
фруктово-ягодные полуфабрикаты
--
тісто
--
тесто
--
тістечка
--
пирожные
--
торти
--
торты
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ