Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=дієтичне харчування<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.
51.23
П 58


   
    Популярно о питании [Текст] / А. И. Столмакова [и др.] ; под ред.: А. И. Столмаковой, И. О. Мартынова. - Киев : Здоров’я, 1989. - 272 с. - Предм. указ.: с. 257-265
Приложения: с. 216-256
ББК 51.23

Кл.слова (ненормовані):
рациональное питание -- раціональне харчування -- профилактическое питание -- профілактичне харчування -- диетическое питание -- дієтичне харчування -- потребность организма -- потреби організму -- биологическое значение пищевых веществ -- біологічне значення харчових речовин -- кулинарные рецепты -- кулінарні рецепти
Дод.точки доступу:
Столмакова, Анна Ивановна
Мартынюк, Ивано Онуфриевич
Штабский, Борис Михайлович
Выговский, Владимир Павлович
Ворожбит, Богдан Степанович
Дмитрук, Тамара Александровна
Киселевич, Анатолий Георгиевич
Ладанивский, Роман Иванович
Макеева, Эльмира Александровна
Федоренко, Вера Илларионовна
Федоренко, Тамила Александровна
Харченко, Ирина Андреевна
Яременко, Светлана Владимировна
Столмаковой, А. И. \под ред.\
Мартынова, И. О. \под ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.
641(075.8)
Н 90


   
    Нутриціологія [Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко. - 2-ге вид., стер. - Харків : Світ Книг, 2016. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 558-559. - ISBN 978-966-2678-13-0
УДК

Рубрики:

Кл.слова (ненормовані):
загальна нутриціологія -- общая нутрициологии -- харчування людини -- питание человека -- білки у харчуванні людини -- белки в питании человека -- ліпіди у харчуванні людини -- липиды в питании человека -- вуглеводи у харчуванні людини -- углеводы в питании человека -- вуглеводи -- углеводы -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- генетично-модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- будова травної системи -- строение пищеварительной системы -- функції травної системи -- функции пищеварительной системы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- люди похилого віку -- пожилые люди -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федірівна
Цихановська, Ірина Василівна
Лазарєва, Тетяна АнатоліЇвна
Александров, Олександр Валентинович
Дуденко, Ніни Василівни \за ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)33


Знайти схожі

3.
   641(075.8)
   Н 90


   
    Нутриціологія [Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко. - Харків : Світ Книг, 2013. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 558-559 (28 назв). - ISBN 978-966-2678-13-0
УДК

Рубрики:

Кл.слова (ненормовані):
загальна нутриціологія -- общая нутрициология -- харчування людини -- питание человека -- білки у харчуванні людини -- белки в питании человека -- ліпіди у харчуванні людини -- липиды в питании человека -- вуглеводи у харчуванні людини -- углеводы в питании человека -- вуглеводи -- углеводы -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- генетично-модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- будова травної системи -- строение пищеварительной системы -- функції травної системи -- функции пищеварительной системы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- люди похилого віку -- пожилые люди -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Цихановська, Ірина Василівна
Лазарєва, Тетяна АнатоліЇвна
Александров, Олександр Валентинович
Коваленко, Валентина Олексіївна
Скуріхіна, Людмила Андроніківна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Дуденко, Ніни Василівни \за ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

4.
   612.3(075.8)
   П 12


    Павлоцька, Лариса Федірівна.
    Фізіологія харчування [Текст] : підручник / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, В. В. Євлаш ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ Книг, 2018. - 443 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 442 (8 назв). - ISBN 978-966-2678-53-6
УДК

Кл.слова (ненормовані):
харчування -- питание -- нейрогуморальна система -- нейрогуморальная система -- система травлення -- система пищеварения -- органи кровообігу -- органы кровообращения -- система дихання -- система дыхания -- видільна система -- выделительная система -- білки -- белки -- ліпіди -- липиды -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)22


Знайти схожі

5.
   641.56(075.8)
   Д 45


   
    Дієтичне харчування [Текст] : підручник / О. І. Черевко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ Книг, 2016. - 360 с. - Бібліогр.: с. 358-359. - ISBN 978-966-2678-42-0
УДК

Кл.слова (ненормовані):
дієтичне харчування -- диетическое питание -- дієти -- диеты -- культура харчування -- культура питания -- харчування -- питание
Анотація: У підручнику наведені сучасні підходи до дієтичного харчування, у тому числі базисні дієти, особливості дієтичного харчування при різних захворюваннях органів та систем, та технології. Призначено для студентів технологічних факультетів, магістрів, аспірантів вищих навчальних закладів, для студентів профільних факультетів медичних університетів, для підвищення рівня знань фахівців, що працюють в сфері дієтичного харчування, а також для населення з метою підвищення культури харчування.
Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Димитрієвич, Любов Радоївна
Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ