Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=дріжджі<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.
636.087.7
К 66


   
    Кормовые белки и биостимуляторы для животноводства [Текст] : сб. работ по получению корм. веществ при помощи мас. культур микроорганизмов. - М. : [б. и.], 1961. - 168 с. - Библиогр. в конце ст.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
животноводство -- тваринництво -- кормление -- годівля -- корми -- корма -- белок -- білок -- дрожжи -- дріжджі -- приготовление кормов -- приготування кормів -- микроорганизмы -- мікроорганізми -- силос -- водоросли -- водорості -- грибы -- гриби -- пчелино маточное молочко -- бджолине маточне молоко
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.
636.085
А 36


    Айбазов, Олег Аубекирович.
    Ферментативный способ обработки соломы [Текст] / О. А. Айбазов. - М. : Россельхозиздат, 1984. - 48 с. : ил.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
гидролиз -- гідроліз -- заготовка -- заготівля -- хранение -- зберігання -- щелочь -- луг -- сода -- сода -- гашеная известь -- гашене вапно -- аммиак -- аміак -- кормовая масса -- кормова маса -- дрожжи -- дріжджі -- ферментация -- ферментація -- протеин -- протеїн
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)55


Знайти схожі

3.
636.085
К 66


   
    Кормовая база промышленного животноводства [Текст] / П. Е. Ладан [и др.]. - М. : Колос, 1978. - 488 с. : ил. - Библиогр.: с. 74-76; 260-267; 382-386; 416-419; 485-486
УДК

Кл.слова (ненормовані):
животноводство -- тваринництво -- кормопроизводство -- кормовиробництво -- заготовка кормов -- заготівля кормів -- сено -- сіно -- силосование кормов -- силосування кормів -- сенаж -- сінаж -- травяная мука -- трав'яне борошно -- комбикорма -- комбікорми -- использование кормов -- використання кормів -- нормирование кормления -- нормування годування -- дрожжи -- дріжджі -- санитарно-гигиенические требования -- санітарно-гігієнічні вимоги
Дод.точки доступу:
Ладан, Пантелеймон Ефимович
Руденко, Николай Петрович
Гринько, Николай Иванович
Степанов, Владимир Иванович
Струк, Милетий Исидорович
Ужако, Прасковья Васильевна
Виноходов, Валерий Владимирович
Мальцев, Анатолий Константинович
Тахо-Годи, Аркадий Зямович
Семенцов, Юрий Михайлович
Кавардаков, Валерий Яковлевич
Чепец, Александр Дмитриевич
Кононенко, Олег Игоревич
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22


Знайти схожі

4.
636.085
Ш 73


    Шмидт, В.
    Производство силоса [Текст] / В. Шмидт, Г. Веттерау ; пер. с нем. М. Т. Мирошниченко ; под ред. М. Т. Таранова. - М. : Колос, 1975. - 352 с. : ил.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кормопроизводство -- кормовиробництво -- силос -- микроорганизмы -- мікроорганізми -- бактерии -- бактерії -- дрожжи -- дріжджі -- плесневые грибы -- цвілеві гриби -- брожение -- бродіння -- синтетические соединения азота -- синтетичні сполуки азоту -- силосование -- силосування -- силосохранилища -- силососховище -- силосные башни -- силосні башти -- потери при консервировании -- втрати при консервуванні -- оценка силоса -- оцінка силосу -- учет силоса -- облік силосу -- влияние на организм животных -- вплив на організм тварин -- жвачные -- жуйні -- свиньи -- свині -- лошади -- коні -- зеленые кормовые растения -- зелені кормові рослини -- кукуруза -- кукурудза -- просо -- злаковые травы -- злакові трави -- люцерна -- клевер -- конюшина -- сараделла -- зернобобовые -- зернобобові -- злаки -- рапс -- ріпак -- горчица -- гірчиця -- кормовая капуста -- кормова капуста -- ботва -- корнеплоды -- коренеплоди -- клубнеплоды -- бульбоплоди
Дод.точки доступу:
Веттерау, Г.
Мирошниченко, М. Т. \пер. с нем.\
Таранов, М. Т. \под ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)33


Знайти схожі

5.
636.087
В 29


    Венедиктов, Алексей Моисеевич.
    Химические кормовые добавки в животноводстве [Текст] : справочник / А. М. Венедиктов, А. А. Ионас. - М. : Колос, 1979. - 160 с.
Прил.: с. 149-158
УДК

Кл.слова (ненормовані):
животноводство -- тваринництво -- макроелементы -- макроелементи -- микроэлементы -- мікроелементи -- витамины -- вітаміни -- корма -- корми -- кормовые фосфаты -- кормові фосфати -- дрожжи -- дріжджі -- белково-витаминный концентрат -- білково-вітамінний концентрат -- аминокислоты -- амінокислоти -- фермент -- химические кормовые добавки -- хімічні кормові добавки -- биологические кормовые добавки -- біологічні кормові добавки
Дод.точки доступу:
Ионас, Анастасия Александровна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)44


Знайти схожі

6.
664(075.8)
Б 94


    Бухкало, Світлана Іванівна.
    Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання) [Текст] : підручник / С. І. Бухкало ; Нац. техн. ун-т „Харків. політехн. ін-т”. - Київ : Центp учбової літератуpи, 2014. - 412 с. : граф., табл. - Бібліогр.: с. 399-403. - ISBN 978-617-673-295-2
УДК

Кл.слова (ненормовані):
фізичні властивості -- физические свойства -- клейковина -- борошно -- мука -- сировина -- сырье -- пшеничне борошно -- пшеничная мука -- газообразующие способности -- майонез -- пресовані дріжджі -- прессованные дрожжи -- виготовлення тіста -- изготовление теста -- мішалка -- мешалка -- структура потоку -- структура потока -- трубчастий апарат -- трубчатый аппарат
Дод.точки доступу:
Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т"
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

7.
   663(075.8)
   Ш 20


    Шаніна, Ольга Миколаївна.
    Технологія бродильних виробництв [Текст] : навч.-метод. посіб. до викон. лаборатор. робіт / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 105 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
бродильне виробництво -- бродильное производство -- прикладна мікробіологія -- прикладная микробиология -- дріжджі -- дрожжи -- виробництво пива -- производство пива -- виробництво вина -- производство вина
Дод.точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

8.
   663.1(072)
   Д 70


   
    Дослідження морфології мікроскопічних грибів та дріжджів [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна мікробіологія" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 15 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
дріжджі -- дрожжи -- гриби -- грибы -- морфологія дріжджів -- морфология дрожжей -- морфологія грибів -- морфология грибов -- харчова мікробіологія -- пищевая микробиология
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна \авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

9.
   663.12/.14(072)
   В 42


   
    Визначення бродильної активності дріжджів [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна мікробіологія" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 15 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
дріжджі -- дрожжи -- бродіння дріжджів -- брожение дрожжей -- мікрофлора дріжджів -- микрофлора дрожжей -- харчова мікробіологія -- пищевая микробиология
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна \авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

10.
   664.68(075.8)
   Т 38


   
    Технологія борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посібник / О. В. Самохвалова [та ін.] ; за ред. О. В. Самохвалової ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ФОП Бровін О. В., 2017. - 572 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 560-565. - ISBN 978-617-7256-94-5
    Зміст:
Загальна характеристика кондитерських і булочних виробів та основні принципи їх виробництва
Сировина. Характеристика, властивості та роль у формуванні якості
Наукові основи тістоутворення
Технології виробів із дріжджового тіста
Технології випічних напівфабрикатів, їх використання
Технології оздоблювальних напівфабрикатів, їх використання
Технології виготовлення виробів. Особливості їх оздоблення
Технологія кондитерських і хлібобулочних виробів спеціального призначення
Національні борошняні кондитерські вироби
Особливості розрахунку рецептур борошняних кондитерських виробів
Контроль та управляння якістю кондитерських виробів
Санітарні вимоги до виробництва
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- булочні вироби -- булочные изделия -- борошно -- мука -- крохмаль -- крахмал -- цукор -- сахар -- дріжджі -- дрожжи -- молоко -- яйця -- яйца -- насіння та горіхи -- семена и орехи -- харчові добавки -- пищевые добавки -- тістоутворення -- тестообразование -- напівфабрикати -- полуфабрикаты
Дод.точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Кучерук, Зіновія Іванівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Артамонова, М. В.
Гревцева, Н. В.
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Кравченко, О. І.
Касабова, К. Р.
Степанькова, Г. В.
Самохвалова, Ольга Володимирівна \за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ