Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=дріжджі<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
10
Показані документи
с 1 за 10
>
1.
636.087.7
К 66
Кормовые белки и
биостимуляторы для животноводства [Текст] : сб. работ по получению корм. веществ при помощи мас. культур микроорганизмов. - М. : [б. и.], 1961. - 168 с. - Библиогр. в конце ст.
УДК
636.087.7
Кл.слова (ненормовані):
животноводство
--
тваринництво
--
кормление
--
годівля
--
корми
--
корма
--
белок
--
білок
--
дрожжи
--
дріжджі
--
приготовление кормов
--
приготування кормів
--
микроорганизмы
--
мікроорганізми
--
силос
--
водоросли
--
водорості
--
грибы
--
гриби
--
пчелино маточное молочко
--
бджолине маточне молоко
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
2.
636.085
А 36
Айбазов, Олег Аубекирович
.
Ферментативный способ обработки соломы [Текст] / О. А. Айбазов. - М. : Россельхозиздат, 1984. - 48 с. : ил.
УДК
636.085
Кл.слова (ненормовані):
гидролиз
--
гідроліз
--
заготовка
--
заготівля
--
хранение
--
зберігання
--
щелочь
--
луг
--
сода
--
сода
--
гашеная известь
--
гашене вапно
--
аммиак
--
аміак
--
кормовая масса
--
кормова маса
--
дрожжи
--
дріжджі
--
ферментация
--
ферментація
--
протеин
--
протеїн
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
5
5
Знайти схожі
>
3.
636.085
К 66
Кормовая база промышленного
животноводства [Текст] / П. Е. Ладан [и др.]. - М. : Колос, 1978. - 488 с. : ил. - Библиогр.: с. 74-76; 260-267; 382-386; 416-419; 485-486
УДК
636.085
Кл.слова (ненормовані):
животноводство
--
тваринництво
--
кормопроизводство
--
кормовиробництво
--
заготовка кормов
--
заготівля кормів
--
сено
--
сіно
--
силосование кормов
--
силосування кормів
--
сенаж
--
сінаж
--
травяная мука
--
трав'яне борошно
--
комбикорма
--
комбікорми
--
использование кормов
--
використання кормів
--
нормирование кормления
--
нормування годування
--
дрожжи
--
дріжджі
--
санитарно-гигиенические требования
--
санітарно-гігієнічні вимоги
Дод.точки доступу:
Ладан, Пантелеймон Ефимович
Руденко, Николай Петрович
Гринько, Николай Иванович
Степанов, Владимир Иванович
Струк, Милетий Исидорович
Ужако, Прасковья Васильевна
Виноходов, Валерий Владимирович
Мальцев, Анатолий Константинович
Тахо-Годи, Аркадий Зямович
Семенцов, Юрий Михайлович
Кавардаков, Валерий Яковлевич
Чепец, Александр Дмитриевич
Кононенко, Олег Игоревич
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
2
2
Знайти схожі
>
4.
636.085
Ш 73
Шмидт, В.
Производство силоса [Текст] / В. Шмидт, Г. Веттерау ; пер. с нем. М. Т. Мирошниченко ; под ред. М. Т. Таранова. - М. : Колос, 1975. - 352 с. : ил.
УДК
636.085
Кл.слова (ненормовані):
кормопроизводство
--
кормовиробництво
--
силос
--
микроорганизмы
--
мікроорганізми
--
бактерии
--
бактерії
--
дрожжи
--
дріжджі
--
плесневые грибы
--
цвілеві гриби
--
брожение
--
бродіння
--
синтетические соединения азота
--
синтетичні сполуки азоту
--
силосование
--
силосування
--
силосохранилища
--
силососховище
--
силосные башни
--
силосні башти
--
потери при консервировании
--
втрати при консервуванні
--
оценка силоса
--
оцінка силосу
--
учет силоса
--
облік силосу
--
влияние на организм животных
--
вплив на організм тварин
--
жвачные
--
жуйні
--
свиньи
--
свині
--
лошади
--
коні
--
зеленые кормовые растения
--
зелені кормові рослини
--
кукуруза
--
кукурудза
--
просо
--
злаковые травы
--
злакові трави
--
люцерна
--
клевер
--
конюшина
--
сараделла
--
зернобобовые
--
зернобобові
--
злаки
--
рапс
--
ріпак
--
горчица
--
гірчиця
--
кормовая капуста
--
кормова капуста
--
ботва
--
корнеплоды
--
коренеплоди
--
клубнеплоды
--
бульбоплоди
Дод.точки доступу:
Веттерау, Г.
Мирошниченко, М. Т. \пер. с нем.\
Таранов, М. Т. \под ред.\
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
3
3
Знайти схожі
>
5.
636.087
В 29
Венедиктов, Алексей Моисеевич
.
Химические кормовые добавки в животноводстве [Текст] : справочник / А. М. Венедиктов, А. А. Ионас. - М. : Колос, 1979. - 160 с.
Прил.: с. 149-158
УДК
636.087
Кл.слова (ненормовані):
животноводство
--
тваринництво
--
макроелементы
--
макроелементи
--
микроэлементы
--
мікроелементи
--
витамины
--
вітаміни
--
корма
--
корми
--
кормовые фосфаты
--
кормові фосфати
--
дрожжи
--
дріжджі
--
белково-витаминный концентрат
--
білково-вітамінний концентрат
--
аминокислоты
--
амінокислоти
--
фермент
--
химические кормовые добавки
--
хімічні кормові добавки
--
биологические кормовые добавки
--
біологічні кормові добавки
Дод.точки доступу:
Ионас, Анастасия Александровна
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
4
4
Знайти схожі
>
6.
664(075.8)
Б 94
Бухкало, Світлана Іванівна
.
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання) [Текст] : підручник / С. І. Бухкало ; Нац. техн. ун-т „Харків. політехн. ін-т”. - Київ : Центp учбової літератуpи, 2014. - 412 с. : граф., табл. - Бібліогр.: с. 399-403. -
ISBN
978-617-673-295-2
УДК
664(075.8)
Кл.слова (ненормовані):
фізичні властивості
--
физические свойства
--
клейковина
--
борошно
--
мука
--
сировина
--
сырье
--
пшеничне борошно
--
пшеничная мука
--
газообразующие способности
--
майонез
--
пресовані
дріжджі
--
прессованные дрожжи
--
виготовлення тіста
--
изготовление теста
--
мішалка
--
мешалка
--
структура потоку
--
структура потока
--
трубчастий апарат
--
трубчатый аппарат
Дод.точки доступу:
Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т"
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
7.
663(075.8)
Ш 20
Шаніна, Ольга Миколаївна
.
Технологія бродильних виробництв [Текст] : навч.-метод. посіб. до викон. лаборатор. робіт / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 105 с.
УДК
663(075.8)
Кл.слова (ненормовані):
бродильне виробництво
--
бродильное производство
--
прикладна мікробіологія
--
прикладная микробиология
--
дріжджі
--
дрожжи
--
виробництво пива
--
производство пива
--
виробництво вина
--
производство вина
Дод.точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
8.
663.1(072)
Д 70
Дослідження морфології мікроскопічних
грибів та
дріжджі
в [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна мікробіологія" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 15 с.
УДК
663.1:579.67](072)
Кл.слова (ненормовані):
дріжджі
--
дрожжи
--
гриби
--
грибы
--
морфологія
дріжджі
в
--
морфология дрожжей
--
морфологія грибів
--
морфология грибов
--
харчова мікробіологія
--
пищевая микробиология
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна \авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
9.
663.12/.14(072)
В 42
Визначення бродильної активності
дріжджі
в [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна мікробіологія" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 15 с.
УДК
663.12/.14:579.67](072)
Кл.слова (ненормовані):
дріжджі
--
дрожжи
--
бродіння
дріжджі
в
--
брожение дрожжей
--
мікрофлора
дріжджі
в
--
микрофлора дрожжей
--
харчова мікробіологія
--
пищевая микробиология
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна \авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
10.
664.68(075.8)
Т 38
Технологія борошняних кондитерських
виробів [Текст] : навч. посібник / О. В. Самохвалова [та ін.] ; за ред. О. В. Самохвалової ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ФОП Бровін О. В., 2017. - 572 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 560-565. -
ISBN
978-617-7256-94-5
Зміст:
Загальна характеристика кондитерських і булочних виробів та основні принципи їх виробництва
Сировина. Характеристика, властивості та роль у формуванні якості
Наукові основи тістоутворення
Технології виробів із дріжджового тіста
Технології випічних напівфабрикатів, їх використання
Технології оздоблювальних напівфабрикатів, їх використання
Технології виготовлення виробів. Особливості їх оздоблення
Технологія кондитерських і хлібобулочних виробів спеціального призначення
Національні борошняні кондитерські вироби
Особливості розрахунку рецептур борошняних кондитерських виробів
Контроль та управляння якістю кондитерських виробів
Санітарні вимоги до виробництва
УДК
664.68(075.8)
Кл.слова (ненормовані):
кондитерські вироби
--
кондитерские изделия
--
булочні вироби
--
булочные изделия
--
борошно
--
мука
--
крохмаль
--
крахмал
--
цукор
--
сахар
--
дріжджі
--
дрожжи
--
молоко
--
яйця
--
яйца
--
насіння та горіхи
--
семена и орехи
--
харчові добавки
--
пищевые добавки
--
тістоутворення
--
тестообразование
--
напівфабрикати
--
полуфабрикаты
Дод.точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Кучерук, Зіновія Іванівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Артамонова, М. В.
Гревцева, Н. В.
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Кравченко, О. І.
Касабова, К. Р.
Степанькова, Г. В.
Самохвалова, Ольга Володимирівна \за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ