Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=дрожжевое тесто<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
641
Б 93
Бутенко, Лидия Александровна
.
Технология приготовления кондитерских изделий [Текст] : учеб. пособие / Л. А. Бутенко, Л. Я. Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - Киев : Вища шк., 1980. - 182 с. : ил., фото. цв.
Приложение: с 177-180
УДК
641
Кл.слова (ненормовані):
кулинария
--
кулінарія
--
кондитерские изделия
--
кондитерські вироби
--
выпечка
--
випічка
--
кондитерский цех
--
кондитерський цех
--
инвентарь
--
інвентар
--
сырье
--
сировина
--
отделочные полуфабрикаты
--
оздоблювальні напівфабрикати
--
фарши
--
фарши
--
дрожжевое
тесто
--
дріжджове тісто??дріжджове тісто??дрожіве тісто
--
сдобное
тесто
--
здобне тісто
--
слоеное
тесто
--
слоєне тісто
--
пироженные
--
тістечка
--
торты
--
торти
--
расчет рецептур
--
розрахунок рецептури
--
хранение кондитерских изделий
--
зберігання кондиторських виробів
--
перевозка кондитерских изделий
--
перевезення кондитерських виробів
Дод.точки доступу:
Ковтуненко, Людмила Яковлевна
Ховикова, Жанна Алексеевна
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
2.
664.68(075.8)
Н 73
Новікова, О. В.
Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посібник / О. В. Новікова. - 2-ге вид., перероб. та доп. - Київ : Ліра-К, 2016. - 538 с. : мал., табл. - Бібліогр.: с. 538. -
ISBN
978-966-2609-35-6
УДК
664.68(075.8)
Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочна сировина
--
хлебобулочное сырье
--
харчова цінність хліба
--
пищевая ценность хлеба
--
види хлібобулочних виробів
--
виды хлебобулочных изделий
--
приготування хліба
--
приготовления хлеба
--
тісто
--
тесто
--
оброблення тіста
--
обработка теста
--
випікання хліба
--
випечка хлеба
--
зберігання хліба
--
хранение хлеба
--
вихід хліба
--
выход хлеба
--
якість хліба
--
качество хлеба
--
хвороби хліба
--
болезни хлеба
--
дефекти хліба
--
дефекты хлеба
--
цукристі заготовки
--
сахаристые заготовки
--
кондитерські креми
--
кондитерские кремы
--
замішування тіста
--
замес теста
--
дріжджове тісто
--
дрожжевое
тесто
--
бездріжджове тісто
--
без
дрожжевое
тесто
--
тістечка
--
пирожные
--
торти
--
торты
--
праця кондитера
--
труд кондитера
Анотація:
Викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
5
5
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ