Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>K=джем<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
641.5
Д 66
Домашнее консервирование и
хранение пищевых продуктов [Текст]. - Киев : Молодь, 1992. - 224 с.
УДК
641.5
Кл.слова (ненормовані):
кулинария
--
кулінарія
--
консервирование
--
консервування
--
овощи
--
овочі
--
соление
--
соління
--
квашенье
--
квашення
--
фрукти
--
фрукти
--
соки
--
соки
--
варенье
--
варення
--
джем
--
джем
--
желе
--
желе
--
цукати
--
цукати
--
повидло
--
повидло
--
вино
--
вино
--
сброженные соки
--
зброджені соки
--
наливки
--
наливки
--
мясо
--
м’ясо
--
рыба
--
риба
--
молоко
--
молоко
--
мука
--
мука
--
крупы
--
крупи
--
хранение
--
зберігання
--
сушка
--
сушіння
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
2
2
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ