Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=генетично-модифіковані продукти<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
641(075.8)
Н 90


   
    Нутриціологія [Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко. - 2-ге вид., стер. - Харків : Світ Книг, 2016. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 558-559. - ISBN 978-966-2678-13-0
УДК

Рубрики:

Кл.слова (ненормовані):
загальна нутриціологія -- общая нутрициологии -- харчування людини -- питание человека -- білки у харчуванні людини -- белки в питании человека -- ліпіди у харчуванні людини -- липиды в питании человека -- вуглеводи у харчуванні людини -- углеводы в питании человека -- вуглеводи -- углеводы -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- генетично-модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- будова травної системи -- строение пищеварительной системы -- функції травної системи -- функции пищеварительной системы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- люди похилого віку -- пожилые люди -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федірівна
Цихановська, Ірина Василівна
Лазарєва, Тетяна АнатоліЇвна
Александров, Олександр Валентинович
Дуденко, Ніни Василівни \за ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)33


Знайти схожі

2.
   641(075.8)
   Н 90


   
    Нутриціологія [Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко. - Харків : Світ Книг, 2013. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 558-559 (28 назв). - ISBN 978-966-2678-13-0
УДК

Рубрики:

Кл.слова (ненормовані):
загальна нутриціологія -- общая нутрициология -- харчування людини -- питание человека -- білки у харчуванні людини -- белки в питании человека -- ліпіди у харчуванні людини -- липиды в питании человека -- вуглеводи у харчуванні людини -- углеводы в питании человека -- вуглеводи -- углеводы -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- генетично-модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- будова травної системи -- строение пищеварительной системы -- функції травної системи -- функции пищеварительной системы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- люди похилого віку -- пожилые люди -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Цихановська, Ірина Василівна
Лазарєва, Тетяна АнатоліЇвна
Александров, Олександр Валентинович
Коваленко, Валентина Олексіївна
Скуріхіна, Людмила Андроніківна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Дуденко, Ніни Василівни \за ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

3.
   664(075.8)
   Ф 50


   
    Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів [Текст] : підручник / Л. Ф. Павлоцька [та ін.]. - Харків : Світ книг, 2016. - 532 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 530-531. - ISBN 978-966-2678-36-9
УДК

Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- пищевые продукти -- амінокислоти -- аминокислоты -- ліпіди -- липиды -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- генетично-модифіковані продукти -- генетически-модифицированные продукты -- харчові добавки -- пищевые добавки -- забруднювачі -- біологічної природи -- загрязнители -- биологического происхождения -- забруднювачі -- загрязнители -- хімічної природи -- химического происхождения -- профілактика -- харчових захворювань -- профилактика -- пищевых заболеваний
Анотація: Характеристика речовин у процесах життєдіяльності людини, сучасні рекомендаційні норми їх споживання, наслідки нестачі та надлишку в раціонах, джерела в їжі.
Дод.точки доступу:
Павлоцька, Лариса Федірівна
Дуденко, Ніна Василівна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Скуріхіна, Людмила Андроніківна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ