Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>K=відходи кулінарного виробництва<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
664(075)
Р 78
Ростовський, В. С.
Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості [Текст] : навч. посібник / В. С. Ростовський, Н. В. Олейник ; Полтав. ун-т спожив. кооперації України. - Київ : Кондор, 2009. - 134 с. -
ISBN
978-966-351-234-1
УДК
664(075)
Кл.слова (ненормовані):
харчова промисловість
--
громадське харчування
--
ресурсозберігаючі технології
--
вторинна сировина
--
нетрадиційна сировина
--
сировина рослинного походження
--
хлібобублочне виробництво
--
кондитерське виробництво
--
молочне виробництво
--
м’ясопродукти
--
сільськогосподарська птиця
--
риба
--
продукти моря
--
відходи
кулінарного
виробництва
--
економія
--
ресурсозбереження
--
безвідходні технології
--
маловідходні технологій
Дод.точки доступу:
Олейник, Н. В.
Полтав. ун-т спожив. кооперації України
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ