Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=выпечка<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.
641.5
У 92


   
    Учитесь вкусно печь [Текст] / пер. с нем. Л. Глотова. - 2-е изд. - Лейпциг : Феpлаг фюp ди фpау, 1981. - 239 с. : ил.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- выпечка -- випічка
Дод.точки доступу:
Глотов, Лев \пер. с нем.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.
641.5
П 35


   
    Пицца + 500 рецептов итальянской кухни [Текст] / сост. Е. Касаткина. - Киев : Своpмел, 1998. - 192 с. - ISBN 966-95269-0-6
УДК

Кл.слова (ненормовані):
пицца -- макароны -- спагетти -- закуски -- супы -- бульоны -- мясные блюда -- блюда из яиц -- птицы -- рыбы -- деликатесы -- соусы -- ризотто -- выпечка
Дод.точки доступу:
Касаткина, Елена \сост.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

3.
641.5
Б 71


   
    Блюда из яиц [Текст] / сост. Т. Е. Жебит. - Минск : Белаpуская энцыклапедыя, 1996. - 208 с. - Библиогр.: с. 200. - ISBN 985-11-0034-Х
УДК

Кл.слова (ненормовані):
холодные закуски -- соусы и кремы -- фаршированные яйца -- яичница -- омлеты -- горячие закуски -- десерты -- десертные кремы -- выпечка -- блюда из яичных белков
Дод.точки доступу:
Жебит, Т. Е. \сост.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

4.
633.1
К 14


    Казаков, Евгений Дмитриевич.
    От зерна к хлебу [Текст] / Е. Д. Казаков. - М. : Колос, 1975. - 208 с. : ил. - Библиогр.: с. 206
УДК

Кл.слова (ненормовані):
зерно -- пшеница -- пшениця -- производство -- виробництво -- хранение -- зберігання -- помол -- помел -- мука -- борошно -- тесто -- тісто -- выпечка -- випічка -- дефекты хлеба -- дефекти хліба -- болезни хлеба -- хвороби хлібу -- пищевая ценность хлеба -- харчова цінність хліба
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22


Знайти схожі

5.
641
Б 93


    Бутенко, Лидия Александровна.
    Технология приготовления кондитерских изделий [Текст] : учеб. пособие / Л. А. Бутенко, Л. Я. Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - Киев : Вища шк., 1980. - 182 с. : ил., фото. цв.
Приложение: с 177-180
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- выпечка -- випічка -- кондитерский цех -- кондитерський цех -- инвентарь -- інвентар -- сырье -- сировина -- отделочные полуфабрикаты -- оздоблювальні напівфабрикати -- фарши -- фарши -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто??дріжджове тісто??дрожіве тісто -- сдобное тесто -- здобне тісто -- слоеное тесто -- слоєне тісто -- пироженные -- тістечка -- торты -- торти -- расчет рецептур -- розрахунок рецептури -- хранение кондитерских изделий -- зберігання кондиторських виробів -- перевозка кондитерских изделий -- перевезення кондитерських виробів
Дод.точки доступу:
Ковтуненко, Людмила Яковлевна
Ховикова, Жанна Алексеевна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

6.
   664.6(075.8)
   Н 72


    Новікова, Олена Володимирівна.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : підруч. Кн. 1. Технологія виробництва хлібобулочних виробів / О. В. Новікова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ Книг, 2019. - 376 с. : рис., табл. - (Бібліотечка пекаря-кондитера). - Бібліогр.: с. 366 (18 назв). - ISBN 978-966-2678-56-8
    Зміст:
Види, класифікація й асортимент сировини й продуктів
Приготування начинок і фаршів для кулінарних хлібобулочних виробів
Приготування тіста для хлібобулочних і борошняних кулінарних виробів
Класифікація й асортимент хлібобулочних виробів і хліба
Приготування, оформлення й підготовка до реалізації хлібобулочних виробів і хліба
УДК

Кл.слова (ненормовані):
борошно -- мука -- розпушувачі -- разрыхлители -- жири й масла -- жиры и масла -- фарші -- фарши -- тісто -- тесто -- житні закваски -- ржаные закваски -- хлебопекарское производство -- выпечка -- хлебобулочные изделия
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

7.


   
    Сучасні тенденції у хлібопекарському виробництві [Електронний ресурс] : метод. рек. до викон. лаборатор. робіт для студ. освіт. ступеня "магістр" спец. 181 Харчові технології освіт.-проф. прогр. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Г. В. Степанькова, С. Г. Олійник. - Харків : [б. в.], 2019. - 36 с.

Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- італійська випічка -- итальянская выпечка -- бубличні вироби -- бубличные изделия -- житні вироби -- ржаные изделия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Степанькова, Галина В'ячеславівна \авт.-уклад.\
Олійник, Світлана Георгіївна \авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

8.
   641.5
   В 19


    Васильева, Я. В.
    Лучший подарок для подруги. Мультиварка. Самые удачные рецепты [Текст] / Я. В. Васильева, Б. Мелосская. - Харьков : Аргумент принт, 2014. - 160 с. : фот. цв. - (Книга в подарок). - ISBN 978-617-7164-84-4. - ISBN 978-617-7164-80-6
    Зміст:
Закуски и салаты
Первые блюда
Вторые блюда
Десерты и выпечка
УДК

Кл.слова (ненормовані):
приготовление блюд -- приготування страв -- кулинария -- кулінарія -- мультиварка -- рецепти -- рецепты
Дод.точки доступу:
Мелосская, Божена
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Інформ.-бібліограф. відділ (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ