Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>K=виробництво бісквітних напівфабрикатів<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Лісовська, Тетяна Олегівна.
    Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого [Електронний ресурс] : монографія / Т. О. Лісовська, Н. В. Чорна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя. - Харків : [б. в.], 2020. - 126 с. - Бібліогр.: с. 107-122 (195 назв)

Кл.слова (ненормовані):
переробка зернової сировини -- переработка зернового сырья -- виробництво бісквітних напівфабрикатів -- производство бисквитных полуфабрикатов -- борошно кукурудзяне екструдоване -- мука кукурузная экструдированная -- технологія борошняних кондитерських виробів -- технология мучных кондитерских изделий
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Чорна, Ніна Вікторівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ