Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=випічка<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
641.5
У 92
Учитесь вкусно печь
[Текст] / пер. с нем. Л. Глотова. - 2-е изд. - Лейпциг : Феpлаг фюp ди фpау, 1981. - 239 с. : ил.
УДК
641.5
Кл.слова (ненормовані):
кулинария
--
кулінарія
--
выпечка
--
випічка
Дод.точки доступу:
Глотов, Лев \пер. с нем.\
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
2.
633.1
К 14
Казаков, Евгений Дмитриевич
.
От зерна к хлебу [Текст] / Е. Д. Казаков. - М. : Колос, 1975. - 208 с. : ил. - Библиогр.: с. 206
УДК
633.1
Кл.слова (ненормовані):
зерно
--
пшеница
--
пшениця
--
производство
--
виробництво
--
хранение
--
зберігання
--
помол
--
помел
--
мука
--
борошно
--
тесто
--
тісто
--
выпечка
--
випічка
--
дефекты хлеба
--
дефекти хліба
--
болезни хлеба
--
хвороби хлібу
--
пищевая ценность хлеба
--
харчова цінність хліба
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
2
2
Знайти схожі
>
3.
641
Б 93
Бутенко, Лидия Александровна
.
Технология приготовления кондитерских изделий [Текст] : учеб. пособие / Л. А. Бутенко, Л. Я. Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - Киев : Вища шк., 1980. - 182 с. : ил., фото. цв.
Приложение: с 177-180
УДК
641
Кл.слова (ненормовані):
кулинария
--
кулінарія
--
кондитерские изделия
--
кондитерські вироби
--
выпечка
--
випічка
--
кондитерский цех
--
кондитерський цех
--
инвентарь
--
інвентар
--
сырье
--
сировина
--
отделочные полуфабрикаты
--
оздоблювальні напівфабрикати
--
фарши
--
фарши
--
дрожжевое тесто
--
дріжджове тісто??дріжджове тісто??дрожіве тісто
--
сдобное тесто
--
здобне тісто
--
слоеное тесто
--
слоєне тісто
--
пироженные
--
тістечка
--
торты
--
торти
--
расчет рецептур
--
розрахунок рецептури
--
хранение кондитерских изделий
--
зберігання кондиторських виробів
--
перевозка кондитерских изделий
--
перевезення кондитерських виробів
Дод.точки доступу:
Ковтуненко, Людмила Яковлевна
Ховикова, Жанна Алексеевна
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
4.
Сучасні тенденції у
хлібопекарському виробництві [Електронний ресурс] : метод. рек. до викон. лаборатор. робіт для студ. освіт. ступеня "магістр" спец. 181 Харчові технології освіт.-проф. прогр. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Г. В. Степанькова, С. Г. Олійник. - Харків : [б. в.], 2019. - 36 с.
Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочні вироби
--
хлебобулочные изделия
--
італійська
випічка
--
итальянская выпечка
--
бубличні вироби
--
бубличные изделия
--
житні вироби
--
ржаные изделия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Степанькова, Галина В'ячеславівна \авт.-уклад.\
Олійник, Світлана Георгіївна \авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ