Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=випікання хліба<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
631.361(073)
М 38
Машини, обладнання та
їх використання при переробці сільськогосподарської продукції [Текст] : прогр. (орієнтовна) навч. дисц. підгот. здобувачів ступеня вищ. освіти ”бакалавр” спец. 208 ”Агроінженерія” в аграр. вищ. навч. закл. / Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; авт.-уклад.: О. В. Богомолов [та ін.]. - Київ : Аграр. освіта, 2017. - 14 с. - Бібліогр.: с. 14
УДК
631.361(073)
664
Кл.слова (ненормовані):
переробка зерна
--
переработка зерна
--
виробництво борошна
--
производство муки
--
випікання
хліба
--
выпекание хлеба
--
макаронні вироби
--
макаронные изделия
--
переробка
--
переработка
--
молоко
--
м’ясо
--
мясо
--
плодоовочева продукція
--
плодоовощная продукция
--
зберігання
--
хранение
--
сільськогосподарська продукція
--
сельскохозяйственная продукция
Дод.точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович \авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович \авт.-уклад.\
Заїка, Володимир Петрович \авт.-уклад.\
Бендера, І. М. \авт.-уклад.\
Борис, М. М. \авт.-уклад.\
Салмай, Н. М. \авт.-уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
2.
664.68(075.8)
Н 73
Новікова, О. В.
Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посібник / О. В. Новікова. - 2-ге вид., перероб. та доп. - Київ : Ліра-К, 2016. - 538 с. : мал., табл. - Бібліогр.: с. 538. -
ISBN
978-966-2609-35-6
УДК
664.68(075.8)
Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочна сировина
--
хлебобулочное сырье
--
харчова цінність
хліба
--
пищевая ценность хлеба
--
види хлібобулочних виробів
--
виды хлебобулочных изделий
--
приготування
хліба
--
приготовления хлеба
--
тісто
--
тесто
--
оброблення тіста
--
обработка теста
--
випікання
хліба
--
випечка хлеба
--
зберігання
хліба
--
хранение хлеба
--
вихід
хліба
--
выход хлеба
--
якість
хліба
--
качество хлеба
--
хвороби
хліба
--
болезни хлеба
--
дефекти
хліба
--
дефекты хлеба
--
цукристі заготовки
--
сахаристые заготовки
--
кондитерські креми
--
кондитерские кремы
--
замішування тіста
--
замес теста
--
дріжджове тісто
--
дрожжевое тесто
--
бездріжджове тісто
--
бездрожжевое тесто
--
тістечка
--
пирожные
--
торти
--
торты
--
праця кондитера
--
труд кондитера
Анотація:
Викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
5
5
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ