Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=випікання хліба<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
631.361(073)
М 38


   
    Машини, обладнання та їх використання при переробці сільськогосподарської продукції [Текст] : прогр. (орієнтовна) навч. дисц. підгот. здобувачів ступеня вищ. освіти ”бакалавр” спец. 208 ”Агроінженерія” в аграр. вищ. навч. закл. / Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; авт.-уклад.: О. В. Богомолов [та ін.]. - Київ : Аграр. освіта, 2017. - 14 с. - Бібліогр.: с. 14
УДК

Кл.слова (ненормовані):
переробка зерна -- переработка зерна -- виробництво борошна -- производство муки -- випікання хліба -- выпекание хлеба -- макаронні вироби -- макаронные изделия -- переробка -- переработка -- молоко -- м’ясо -- мясо -- плодоовочева продукція -- плодоовощная продукция -- зберігання -- хранение -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция
Дод.точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович \авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович \авт.-уклад.\
Заїка, Володимир Петрович \авт.-уклад.\
Бендера, І. М. \авт.-уклад.\
Борис, М. М. \авт.-уклад.\
Салмай, Н. М. \авт.-уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

2.
   664.68(075.8)
   Н 73


    Новікова, О. В.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посібник / О. В. Новікова. - 2-ге вид., перероб. та доп. - Київ : Ліра-К, 2016. - 538 с. : мал., табл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6
УДК

Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочна сировина -- хлебобулочное сырье -- харчова цінність хліба -- пищевая ценность хлеба -- види хлібобулочних виробів -- виды хлебобулочных изделий -- приготування хліба -- приготовления хлеба -- тісто -- тесто -- оброблення тіста -- обработка теста -- випікання хліба -- випечка хлеба -- зберігання хліба -- хранение хлеба -- вихід хліба -- выход хлеба -- якість хліба -- качество хлеба -- хвороби хліба -- болезни хлеба -- дефекти хліба -- дефекты хлеба -- цукристі заготовки -- сахаристые заготовки -- кондитерські креми -- кондитерские кремы -- замішування тіста -- замес теста -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- бездріжджове тісто -- бездрожжевое тесто -- тістечка -- пирожные -- торти -- торты -- праця кондитера -- труд кондитера
Анотація: Викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)55


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ