Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=варення<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
641.5
Д 66
Домашнее консервирование и
хранение пищевых продуктов [Текст]. - Киев : Молодь, 1992. - 224 с.
УДК
641.5
Кл.слова (ненормовані):
кулинария
--
кулінарія
--
консервирование
--
консервування
--
овощи
--
овочі
--
соление
--
соління
--
квашенье
--
квашення
--
фрукти
--
фрукти
--
соки
--
соки
--
варенье
--
варення
--
джем
--
джем
--
желе
--
желе
--
цукати
--
цукати
--
повидло
--
повидло
--
вино
--
вино
--
сброженные соки
--
зброджені соки
--
наливки
--
наливки
--
мясо
--
м’ясо
--
рыба
--
риба
--
молоко
--
молоко
--
мука
--
мука
--
крупы
--
крупи
--
хранение
--
зберігання
--
сушка
--
сушіння
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
2
2
Знайти схожі
>
2.
Визначення масової частки
сухих речовин рефрактометричних методом [Електронний ресурс] : метод. вказівки та завдання для виконання лаб. роботи студентам ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. В. Богомолов [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2023. - 12 с. : табл. - Бібліогр.: с. 9
Кл.слова (ненормовані):
масова доля сухих речових
--
массовая часть сухих вещевых
--
рефрактометричний метод
--
рефрактометрический метод
--
аналіз патоки
--
анализ патоки
--
аналіз меду
--
анализ меда
--
аналіз повидла
--
анализ повидла
--
аналіз
варення
--
анализ варенья
Анотація:
Методичні вказівки призначені для отримання практичних навичок при виконанні лабораторної роботи навчальної дисципліни «Організація процесів переробних і харчових виробництв». Розглядаються процес визначення масової долі сухих речових у різних розчинах, олії, овочах та фруктах та визначення показника заломлення за допомогою рефрактометра. Методичні вказівки призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович \авт.-уклад.\
Гурський, Петро Васильович \авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович \авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ