Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=варення<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
641.5
Д 66


   
    Домашнее консервирование и хранение пищевых продуктов [Текст]. - Киев : Молодь, 1992. - 224 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- консервирование -- консервування -- овощи -- овочі -- соление -- соління -- квашенье -- квашення -- фрукти -- фрукти -- соки -- соки -- варенье -- варення -- джем -- джем -- желе -- желе -- цукати -- цукати -- повидло -- повидло -- вино -- вино -- сброженные соки -- зброджені соки -- наливки -- наливки -- мясо -- м’ясо -- рыба -- риба -- молоко -- молоко -- мука -- мука -- крупы -- крупи -- хранение -- зберігання -- сушка -- сушіння
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22


Знайти схожі

2.


   
    Визначення масової частки сухих речовин рефрактометричних методом [Електронний ресурс] : метод. вказівки та завдання для виконання лаб. роботи студентам ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. В. Богомолов [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2023. - 12 с. : табл. - Бібліогр.: с. 9

Кл.слова (ненормовані):
масова доля сухих речових -- массовая часть сухих вещевых -- рефрактометричний метод -- рефрактометрический метод -- аналіз патоки -- анализ патоки -- аналіз меду -- анализ меда -- аналіз повидла -- анализ повидла -- аналіз варення -- анализ варенья
Анотація: Методичні вказівки призначені для отримання практичних навичок при виконанні лабораторної роботи навчальної дисципліни «Організація процесів переробних і харчових виробництв». Розглядаються процес визначення масової долі сухих речових у різних розчинах, олії, овочах та фруктах та визначення показника заломлення за допомогою рефрактометра. Методичні вказівки призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович \авт.-уклад.\
Гурський, Петро Васильович \авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович \авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ