Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=білок<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.
636.087.7
К 66


   
    Кормовые белки и биостимуляторы для животноводства [Текст] : сб. работ по получению корм. веществ при помощи мас. культур микроорганизмов. - М. : [б. и.], 1961. - 168 с. - Библиогр. в конце ст.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
животноводство -- тваринництво -- кормление -- годівля -- корми -- корма -- белок -- білок -- дрожжи -- дріжджі -- приготовление кормов -- приготування кормів -- микроорганизмы -- мікроорганізми -- силос -- водоросли -- водорості -- грибы -- гриби -- пчелино маточное молочко -- бджолине маточне молоко
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.
636.087
И 91


   
    Источник пищевого белка [Текст] / пер. с англ. Н. И. Яковлевой ; под ред. с предисл. В. Н. Сойфера. - М. : Колос, 1979. - 302 с. : ил.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
животноводство -- тваринництво -- корма -- корми -- белок -- білок -- зерновые культуры -- зернові культури -- зернобобовые культуры -- зернобобові культури -- второстепенные культуры -- другорядні культури -- овощи -- овочі -- водоросли -- водорості -- концентраты -- концентрати -- кокосовый орех -- кокосовий горіх -- семена рапса -- насіння ріпаку -- масличные -- олійні -- белки листьев -- білки листя -- белки животного происхождения -- білки тваринного походження -- небелковый азот -- небілковий азот -- рыбы -- риби -- грибы -- гриби -- стандарты -- стандарти -- бактерии -- бактерії
Дод.точки доступу:
Яковлева, Н. И. \пер. с англ.\
Сойфер, В. Н. \под ред. с предисл.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

3.
   664.38(076.5)
   F74


   
    Food Chemistry [Text] : laboratory Operation Manual for studetsof educational and qualification level Bachelor and Master according to Special Field 7.05170101, 8.05170101 "Grain Storage and Processing Technology". Pt. 2. Research of Technological Factors Influence on Solubility of Food Proteins. Animal Proteins / Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture ; compiler: O. Shanina, K. Dugina. - Kharkiv : KhNTUA, 2017. - 8 p.
Переклад назви: Харчова хімія: інструкція з експлуатації лабораторії для підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр та магістра відповідно до спеціального поля 7.05170101, 8.05170101 "Технологія зберігання та переробки зерна"
УДК

Кл.слова (ненормовані):
animal proteins -- білки тварин -- белки животных -- congunctive tissues -- тканини -- ткани -- egg protein -- білок яйця -- белок яйца
Дод.точки доступу:
Shanina, Olga \compiler.\
Dugina, Kateryna \compiler.\
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

4.
   664.38.022.393(076.5)
   F 74


   
    Food Chemistry [Text] : laboratory Operation Manual for studetsof educational and qualification level Bachelor and Master according to Special Field 7.05170101, 8.05170101 "Grain Storage and Processing Technology". Pt. 4. Research of Technological Factors Influence on Denaturation of Food Proteins / Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture ; compiler: O. Shanina, K. Dugina. - Kharkiv : KhNTUA, 2017. - 7 p.
Переклад назви: Харчова хімія: інструкція з експлуатації лабораторії для підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр та магістра відповідно до спеціального поля 7.05170101, 8.05170101 "Технологія зберігання та переробки зерна"
УДК

Кл.слова (ненормовані):
egg protein -- білок яйця -- milk -- молоко -- buffer capacity -- буферна ємність -- denaturation -- денатурація -- hydratation capacity -- гідратаційна здатність
Дод.точки доступу:
Shanina, Olga \compiler.\
Dugina, Kateryna \compiler.\
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

5.
   664.38-029:62]-047.37(076.5)
   F 74


   
    Food Chemistry [Text] : laboratory Operation Manual for studetsof educational and qualification level Bachelor and Master according to Special Field 7.05170101, 8.05170101 "Grain Storage and Processing Technology". Pt. 6. Research of Functional and Technological Properties of Food Proteins / Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture ; compiler: O. Shanina, K. Dugina. - Kharkiv : [s. n.], 2017. - 7 p.
Переклад назви: Харчова хімія: інструкція з експлуатації лабораторії для підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр та магістра відповідно до спеціального поля 7.05170101, 8.05170101 "Технологія зберігання та переробки зерна"
УДК

Кл.слова (ненормовані):
egg protein -- білок яйця -- белок яйца -- gelatin -- желатин -- foam forming -- формування піни -- формирование пены -- stability of foam -- стійкість піни -- стойкость пены -- gel-forming temperature -- гелеутворююча температура -- гелеобразующая температура -- melting point -- температура плавлення -- температура плавления -- gel -- гель -- emulsifying ability -- емульгуюча здатність -- эмульгирующая способность -- stability of amulsion -- стабільність амульсії -- стабильность амульсии
Дод.точки доступу:
Shanina, Olga \compiler.\
Dugina, Kateryna \compiler.\
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

6.


   
    Technologies of food products on the base of milk protein [Electronic resource] : monograph / F. V. Pertsevyi [et al.] ; Kharkiv state university of food technology and trade, National University of Food Technology, Wroclaw University of Economics, San Sebastian Transucrania, S.A. - Kharkiv ; Wroclaw ; San Sebastian : [s. n.], 2009. - 204 p.
Переклад назви: Технології харчових продуктів на основі молочного білка

Кл.слова (ненормовані):
milk protein -- молочний білок -- culinary production -- кулінарне виробництво -- restaurant industry -- ресторанне господарство -- food technologies -- харчові технології
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Pertsevyi, F. V.
Gurskiy, Petro
Yurchenko, S. L.
Polevych, V.
Savgira, Yu.
Yancheva, Marina
Polishchuk, G.
Garncarek, B.
Miskiewicz, T.
Pyvovarov, Yevgen
Willarrubia, M. A.
Kovyakh, I.
Kharkiv state university of food technology and trade
National University of Food Technologies
Wroclaw University of Economics
San Sebastian Transucrania, S.A.


Знайти схожі

7.


   
    Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей [Електронний ресурс] : монографія / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2021. - 133 с. - Бібліогр.: с. 129

Кл.слова (ненормовані):
вологопоглинання ксерогелів -- влагопоглощение ксерогелей -- полімери -- полимеры -- плавлення драглів -- плавление драглов -- сульфітовані полісахариди -- сульфитированные полисахариды -- натрій-карбоксиметилцелюлози -- натрий-карбоксиметилцеллюлозы -- кінетика -- кинетика -- молочний білок -- молочный белок -- капсульний продукт -- капсульный продукт
Анотація: У монографії обґрунтовано та розроблено технологію жельованої продукції на основі гелеутворювачів зі зміненими функціональними властивостями. Видання може бути корисним для широкого кола науковців і практиків, наукових працівників, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», а також для практичних працівників харчової промисловості та закладів ресторанного господарства.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Ладика, Володимир Іванович
Омельченко, Світлана Борисівна
Шульга, Оксана Сергіївна
Гурський, Петро Васильович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

8.


   
    Впровадження системи управління якістю зерна озимої пшениці в умовах Лівобережного Лісостепу України [Електронний ресурс] : рекомендації для спеціалістів сільськогосподарських підприємств і керівників господарств / за ред. М. М. Мірошниченка ; авт.-уклад.: А. І. Фатєєв [та ін.] ; ННЦ "Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О. Н. Соколовського", Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : [б. в.], 2009. - 18 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 18

Кл.слова (ненормовані):
пшениця озима -- пшеница озимая -- рослинний білок -- растительный белок -- високоякісне зерно -- высококачественное зерно -- управління якістю сільськогосподарської продукції -- управление качеством сельскохозяйственной продукции
Анотація: Рекомендації складені за результатами численних польових досліджень і спостережень співробітників Національного наукового центру “Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О. Н. Соколовського”, Харківського національного аграрного університету ім. В. В. Докучаєва та численних польових досліджень і спостережень інших науковців. Рекомендації призначені для широкого використання у практичній діяльності спеціалістами сільськогосподарських підприємств і науковцями.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Мірошниченко, М. М. \за ред.\
Фатєєв, А. І. \авт.-уклад.\
Лісовий, М. В. \авт.-уклад.\
Ніконенко, В. М. \авт.-уклад.\
Доценко, О. В. \авт.-уклад.\
Кутова, А. М. \авт.-уклад.\
Залізовський, В. С. \авт.-уклад.\
Клочко, М. К. \авт.-уклад.\
Кудря, Сергій Іванович \авт.-уклад.\
Попов, С. І. \авт.-уклад.\
Казаков, В. О. \авт.-уклад.\
Панасенко, О. В. \авт.-уклад.\
ННЦ "Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О. Н. Соколовського"
Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ