Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=бродильне виробництво<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
664(075.8)
Т 38
Технологічні комплекси харчових
виробництв [Текст] : навч. посібник / В. І. Теличкун [та ін.]. - Київ : Сталь, 2017. - 456 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 448-453 (121 назва). -
ISBN
978-617-676-130-3
УДК
664(075.8)
Кл.слова (ненормовані):
переробка зерна
--
переработка зерна
--
хлібопекарське
виробництво
--
хлебопекарное производство
--
кондитерське
виробництво
--
кондитерское производство
--
переробка молока
--
переработка молока
--
переробка м´яса
--
переработка мяса
--
виробництво
цукра
--
производство сахара
--
бродильне
виробництво
--
бродильное производство
--
виробництво
харчоконцентратів
--
производство пищевих концентратов
Дод.точки доступу:
Теличкун, Володимир Іванович
Гавва, Олександр Миколайович
Теличкун, Юлія Станіславівна
Губеня, Олексій Олександрович
Десик, Микола Григорович
Чепелюк, Олександр Миколайович
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
2.
663(075.8)
Ш 20
Шаніна, Ольга Миколаївна
.
Технологія бродильних виробництв [Текст] : навч.-метод. посіб. до викон. лаборатор. робіт / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 105 с.
УДК
663(075.8)
Кл.слова (ненормовані):
бродильне
виробництво
--
бродильное производство
--
прикладна мікробіологія
--
прикладная микробиология
--
дріжджі
--
дрожжи
--
виробництво
пива
--
производство пива
--
виробництво
вина
--
производство вина
Дод.точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ