Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=бланшування<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
636.085
Ф 76
Фомин, Владимир Иванович
.
Влажное фракционирование зеленых кормов [Текст] : монография / В. И. Фомин ; Сев.-Кавказ. науч. центр высш. школы. - Ростов-на-Дону : РГУ, 1978. - 158 с. : ил. - (СКНЦВШ - народному хозяйству). - Библиогр.: с. 154-156
УДК
636.085
Кл.слова (ненормовані):
кормопроизводство
--
кормовиробництво
--
зеленые корма
--
зелені корми
--
фракционирование
--
фракціонування
--
деформация растительного материала
--
деформація рослинного матеріалу
--
бланширование
--
бланшування
--
прессование
--
пресування
Дод.точки доступу:
Сев.-Кавказ. науч. центр высш. школы
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
5
5
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
17
17
Абонемент б. п. №4 (вул. Різдвяна, 19)
4
4
Знайти схожі
>
2.
664
Г 37
Гервазюк, Михайло Макарович
.
Колгоспно-радгоспні плодоовочепереробні підприємства [Текст] / М. М. Гервазюк, М. О. Демидко. - Київ : Урожай, 1972. - 216 с. : табл., рис.
УДК
664
Кл.слова (ненормовані):
технічна обробка плодів
--
техническая обработка плодов
--
миття фруктів
--
мытье фруктов
--
миття овочів
--
мытье овощей
--
подрібнення плодів
--
измельчение плодов
--
віджимання плодів
--
отжим плодов
--
машини для перемішування продуктів
--
машины для перемешивания продуктов
--
консервна тара
--
консервная тара
--
апарати для
бланшування
продуктів
--
аппараты для бланширования продуктов
--
апарати для ошпарювання продуктів
--
аппараты для ошпаривания продуктов
--
стерилізація косервів
--
стерилизация консервов
--
пастеризація консервів
--
пастеризация консервов
--
сушиння плодів
--
сушение плодов
--
замороджування плодів
--
замораживание плодов
--
транспортуючі засоби плодовочепереробних підприємств
--
транспортирующие средства плодовочеперерабатывающих предприятий
--
потокові технологічні лінії
--
поточные технологические линии
--
виробництво консервів
--
производство консервов
Дод.точки доступу:
Демидко, Михайло Омельянович
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ