Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=биологическая ценность<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    Хаустова, Тетяна Миколаївна.
    Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного [Електронний ресурс] : монографія / Т. М. Хаустова, Н. В. Федак ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2021. - 92 с. - Бібліогр.: с. 77-83 (60 назв)

Кл.слова (ненормовані):
кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- борошно пшеничне -- мука пшеничная -- жировий компонент -- жировой компонент -- гідротермообробка -- гидротермообработка -- крокетна маса -- крокетная масса -- біологічна цінність -- биологическая ценность
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Федак, Наталя Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

2.


   
    Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії [Електронний ресурс] : монографя / Д. О. Тютюкова [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 110 с. - Бібліогр.: с. 97-109 (194 назви)

Кл.слова (ненормовані):
технологія -- технология -- сир кисломолочний -- сыр кисломолочный -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- молоко -- біологічна цінність -- биологическая ценность -- зберігання -- хранение -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Тютюкова, Дар’я Олександрівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Рябець, Ольга Юріївна
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

3.


   
    Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці [Електронний ресурс] : монографія / С. Г. Олійник [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 108 с. - Бібліогр.: с. 90-107 (240 назв)

Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- біологічна цінність -- биологическая ценность -- харчова цінність -- пищевая ценность -- зародки пшениці -- зародыши пшеницы -- спиртовий екстракт -- спиртовой экстракт -- борошно пшеничне -- мука пшеничная -- технологія хліба -- технология хлеба
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Лисюк, Галина Михайлівна
Кравченко, Олена Іванівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ