Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=биологическая ценность<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
Хаустова, Тетяна Миколаївна
.
Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного [Електронний ресурс] : монографія / Т. М. Хаустова, Н. В. Федак ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2021. - 92 с. - Бібліогр.: с. 77-83 (60 назв)
Кл.слова (ненормовані):
кулінарна продукція
--
кулинарная продукция
--
борошно пшеничне
--
мука пшеничная
--
жировий компонент
--
жировой компонент
--
гідротермообробка
--
гидротермообработка
--
крокетна маса
--
крокетная масса
--
біологічна цінність
--
биологическая
ценность
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Федак, Наталя Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
2.
Наукові основи виробництва
напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії [Електронний ресурс] : монографя / Д. О. Тютюкова [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 110 с. - Бібліогр.: с. 97-109 (194 назви)
Кл.слова (ненормовані):
технологія
--
технология
--
сир кисломолочний
--
сыр кисломолочный
--
напівфабрикати
--
полуфабрикаты
--
молоко
--
біологічна цінність
--
биологическая
ценность
--
зберігання
--
хранение
--
ресторанна індустрія
--
ресторанная индустрия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Тютюкова, Дар’я Олександрівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Рябець, Ольга Юріївна
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
3.
Технології хлібобулочних виробів
із продуктами переробки зародків пшениці [Електронний ресурс] : монографія / С. Г. Олійник [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 108 с. - Бібліогр.: с. 90-107 (240 назв)
Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочні вироби
--
хлебобулочные изделия
--
біологічна цінність
--
биологическая
ценность
--
харчова цінність
--
пищевая
ценность
--
зародки пшениці
--
зародыши пшеницы
--
спиртовий екстракт
--
спиртовой экстракт
--
борошно пшеничне
--
мука пшеничная
--
технологія хліба
--
технология хлеба
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Лисюк, Галина Михайлівна
Кравченко, Олена Іванівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ