Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=безпека продовольчої сировини<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


   
    Харчові технології [Електронний ресурс] : навч. посіб.: у 2 ч. Ч. 2 / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків ; Суми : [б. в.], 2020. - 208 с. - Бібліогр.: с. 152-154
Дод.: с. 155-192
    Зміст:
Технологія виробництва кондитерських виробів
Технології переробки зернових культур
Технологія виробництва цукристих продуктів
Технологія бродильних виробництв
Технологія виробництва жирів
Технологія виробництва безалкогольних напоїв
Технологія переробки овочів
Технологія переробки плодів і ягід

Кл.слова (ненормовані):
технологічні процеси -- технологические процессы -- технологія виробництва -- технология производства -- хімічний склад -- химический состав -- харчові технології -- пищевые технологии -- безпека продовольчої сировини -- безопасность производственного сырья
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Котляр, Олег Володимирович
Омельченко, Світлана Борисівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

2.


    Пузік, Людмила Михайлівна.
    Безпека продукції харчової галузі [Електронний ресурс] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисц. для здобувачів освітнього рівня магістр вищ. освіти ден. та заоч. форми навч. спец. 181 Харчові технології / Л. М. Пузік. - Харків : [б. в.], 2024. - 117 с. - Бібліогр.: с. 114-115

Кл.слова (ненормовані):
безпека продуктів харчування -- безопасность продуктов питания -- контроль санітарного стану -- контроль санитарного состояния -- безпека продовольчої сировини -- безопасность продовольственного сырья -- забруднюючі речовини харчових продуктів -- загрязняющие вещества пищевых продуктов
Анотація: У Навчально-методичному посібнику для самостійної роботи розглянуті питання можливого забруднення продукції галузі; ідентифікації різних видів небезпек; вивчення основ налагодження виробництва безпечної продукції Призначено для здобувачів освітнього рівня магістр вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 181 Харчові технології.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ