Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=безпека продовольчої сировини<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Харчові технології
[Електронний ресурс] : навч. посіб.: у 2 ч. Ч. 2 / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків ; Суми : [б. в.], 2020. - 208 с. - Бібліогр.: с. 152-154
Дод.: с. 155-192
Зміст:
Технологія виробництва кондитерських виробів
Технології переробки зернових культур
Технологія виробництва цукристих продуктів
Технологія бродильних виробництв
Технологія виробництва жирів
Технологія виробництва безалкогольних напоїв
Технологія переробки овочів
Технологія переробки плодів і ягід
Кл.слова (ненормовані):
технологічні процеси
--
технологические процессы
--
технологія виробництва
--
технология производства
--
хімічний склад
--
химический состав
--
харчові технології
--
пищевые технологии
--
безпека
продовольчої
сировини
--
безопасность производственного сырья
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Котляр, Олег Володимирович
Омельченко, Світлана Борисівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
2.
Пузік, Людмила Михайлівна
.
Безпека
продукції харчової галузі [Електронний ресурс] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисц. для здобувачів освітнього рівня магістр вищ. освіти ден. та заоч. форми навч. спец. 181 Харчові технології / Л. М. Пузік. - Харків : [б. в.], 2024. - 117 с. - Бібліогр.: с. 114-115
Кл.слова (ненормовані):
безпека
продуктів харчування
--
безопасность продуктов питания
--
контроль санітарного стану
--
контроль санитарного состояния
--
безпека
продовольчої
сировини
--
безопасность продовольственного сырья
--
забруднюючі речовини харчових продуктів
--
загрязняющие вещества пищевых продуктов
Анотація:
У Навчально-методичному посібнику для самостійної роботи розглянуті питання можливого забруднення продукції галузі; ідентифікації різних видів небезпек; вивчення основ налагодження виробництва безпечної продукції Призначено для здобувачів освітнього рівня магістр вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 181 Харчові технології.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ