Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>K=безопасность продуктов питания<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Пузік, Людмила Михайлівна.
    Безпека продукції харчової галузі [Електронний ресурс] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисц. для здобувачів освітнього рівня магістр вищ. освіти ден. та заоч. форми навч. спец. 181 Харчові технології / Л. М. Пузік. - Харків : [б. в.], 2024. - 117 с. - Бібліогр.: с. 114-115

Кл.слова (ненормовані):
безпека продуктів харчування -- безопасность продуктов питания -- контроль санітарного стану -- контроль санитарного состояния -- безпека продовольчої сировини -- безопасность продовольственного сырья -- забруднюючі речовини харчових продуктів -- загрязняющие вещества пищевых продуктов
Анотація: У Навчально-методичному посібнику для самостійної роботи розглянуті питання можливого забруднення продукції галузі; ідентифікації різних видів небезпек; вивчення основ налагодження виробництва безпечної продукції Призначено для здобувачів освітнього рівня магістр вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 181 Харчові технології.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ