Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=безалкогольные напитки<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
663(073)
З-14
Загальні технології харчової
промисловості. Технологія бродильних виробництв (складова частина) [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у вищ. навч. закладах 2-4 рівнів акредитації / НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; авт.-уклад.: О. М. Литовченко [та ін.]. - Київ : Агроосвіта, 2012. - 22 с. - Бібліогр.: с. 20-21
УДК
663(073)
Кл.слова (ненормовані):
виноробство
--
виноделие
--
солод
--
пиво
--
безалкогольні напої
--
безалкогольные
напитки
--
спиртове виробництво
--
спиртовое производство
--
горілчане виробництво
--
водочное производство
Дод.точки доступу:
Литовченко, О. М. \авт.-уклад.\
Іванченко, К. В. \авт.-уклад.\
Гербер , Ю. Б. \авт.-уклад.\
Токар, А. Ю. \авт.-уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
3
3
Знайти схожі
>
2.
664(075.8)
М 54
Методи контролю якості
харчової продукції [Текст] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; ред. Л. М. Крайнюк. - Суми : Університетська книга, 2013. - 511 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 500-504. -
ISBN
978-966-680-583-9
УДК
664:006.83:658.562](075.8)
Рубрики:
Харчові продукти--Якість продукції--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти
--
пищевые продукты
--
органолептичне оцінювання
--
органолептическое оценивание
--
міжгалузеві стандарти
--
межотраслевые стандарты
--
якість
--
качество
--
продукція тваринництва
--
продукция животноводства
--
рослинні жири
--
растительные жиры
--
хлібобулочні вироби
--
хлебобулочные изделия
--
кондитерські вироби
--
кондитерские изделия
--
безалкогольні напої
--
безалкогольные
напитки
--
харчові концентрати
--
пищевые концентраты
--
харчові виробництва
--
пищевые предприятия
Анотація:
Правова база контролю якості харчової продукції, охарактеризовано нормативні показники та методи їх вимірювання, описано методологію добору проб харчової продукції під час контролю.
Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Крайнюк, Людмила Миколаївна
Касілова, Людмила Олексіївна
Димитрієвич, Л. Р.
Крутовий, Ж. А.
Юрченко, С. Л.
Скуріхіна, Л. А.
Янчева, М. О.
Коваленко, В. О.
Зіборова, Л. Г.
Крайнюк, Л. М. \ред.\
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
3.
Загальні технології харчової
промисловості [Електронний ресурс] : навч. посіб. : у 2 ч. Ч. 2 / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; під заг. ред. В. І. Ладика ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], 2021. - 203 с. - Бібліогр.: с. 153-155 (47 назв)
Зміст:
Технологія отримання кондитерських виробів
Технології переробки зернових культур
Технологія виробництва цукристих продуктів
Технологія бродильних виробництв
Технологія виробництва жирів
Технологія виробництва безалкогольних напоїв
Технологія переробки овочів
Технологія переробки плодів і ягід
Кл.слова (ненормовані):
кондитерські вироби
--
кондитерские изделия
--
переробка зернових
--
переработка зерновых
--
цукристі продукти
--
сахаристые продукты
--
бродильні виробництва
--
бродильные производства
--
виробництво жирів
--
производство жиров
--
безалкогольні напої
--
безалкогольные
напитки
--
переробка овочів
--
переработка овощей
--
переробка плодів і ягід
--
переработка плодов и ягод
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Ладика, Володимир Іванович
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Мельник, О. Ю.
Котляр, Олег Володимирович
Діхтярь, Альона Миколаївна
Омельченко, Світлана Борисівна
Боковець, С. П.
Ладика, Володимир Іванович \під заг. ред.\
Сум. нац. аграр. ун-т
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ