Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=барвники<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
5
Показані документи
с 1 за 5
>
1.
663.02
Н 76
Новые технологии функциональных
оздоровительных продуктов. Новое в технологии консервирования [Текст] : монография / В. В. Погарская [и др.]. - Харьков : ХГУПТ, 2007. - 262 с. - Библиогр.: с. 244-259. -
ISBN
966-7885-18-х
УДК
663.02
Кл.слова (ненормовані):
механоактивация
--
механоактивація
--
порошки-красители
--
порошки-
барвники
--
формирования качества
--
формування якості
--
новые технологии
--
новітні технології
--
консервированные добавки из перца сладкого
--
консервовані добавки з перцю солодкого
--
С-витаминных БАД из перца сладкого
--
З-вітамінних БАД з перцю солодкого
--
консирвированные добавки из перца сладкого
--
консірвірованние добавки з перцю солодкого
--
хлорофиллсодержащие овощи
--
хлорофіллсодержащіе овочі
--
переработка
--
переробка
--
витаминные добавки
--
вітамінні добавки
Дод.точки доступу:
Погарская, Виктория Вадимовна
Черевко, Александр Иванович
Павлюк, Раиса Юрьевна
Макаренко, Оксана Георгиевна
Коробец, Нелли Владимировна
Максимова, Надежда Филипповна
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
2.
664.8/.9(02.064)
Н 76
Новые технологии антоциановых
добавок. Новое в технологии консервирования [Текст] : монография / Р. Ю. Павлюк [и др.] ; Харьк. гос. ун-т питания и торговли. - Харьков ; Киев : ХГУПТ, 2008. - 261 с. : рис., табл. - Библиогр. в конце разд. -
ISBN
966-7885-50-X
УДК
664.8/.9:663.05:613.292(02.064)
Кл.слова (ненормовані):
БАД
--
антоциановые красители
--
антоціанові
барвники
--
технология концервирования
--
технологія консервування
--
порошкообразные добавки
--
порошкоподібні добавки
--
фитодобавки
--
фітодобавки
Дод.точки доступу:
Павлюк, Раиса Юрьевна
Яницкий, Виктор Васильевич
Крячко, Татьяна Викторовна
Максименко, Георгий Иванович
Соколова, Лора Михайловна
Максимова, Надежда Филипповна
Харьк. гос. ун-т питания и торговли
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
3.
54
Ш 95
Шульпин, Георгий Борисович
.
Эта увлекательная химия [Текст] / Г. Б. Шульпин. - М. : Химия, 1984. - 184 с. : ил.
УДК
54
Кл.слова (ненормовані):
органические вещества
--
органічні речовини
--
топливо
--
паливо
--
лекарства
--
ліки
--
красители
--
барвники
--
яды
--
отрути
--
продукты питания
--
продукти харчування
--
органические вещества
--
органічні речовини
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
4.
Євлаш, Вікторія Владленівна
.
Харчові добавки [Електронний ресурс] : корот. конспект лекцій для студ. напряму підгот. 6.030510 Товарознавство і торговельне підприємництво / В. В. Євлаш, І. М. Гурікова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2013. - 73 с.
Кл.слова (ненормовані):
харчові добавки
--
пищевые добавки
--
барвники
--
красители
--
ароматизатори
--
ароматизаторы
--
консерванти
--
консерванты
--
емульгатори
--
эмульгаторы
--
загусники
--
загустители
--
стабілізатори
--
стабилизаторы
--
драглеутворювачі
--
драглеобразователи
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Гурікова, Ірина Миколаївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
5.
Артамонова, Майя Володимирівна
.
Технологія мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження [Електронний ресурс] : монографія / М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк, Н. Ф. Туз ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2015. - 134 с. - Библиогр.: с. 112-133
Зміст:
Наукові підходи до виробництва мармеладу желейного з використанням рослинних добавок
Дослідження вмісту біологічно активних речовин у дрібнодисперсних рослинних кріас-порошках та їх екстрактах із забарвлювальною дією
Вплив екстрактів кріас-порошків на функціональні властивості драглів агару
Удосконалення технології мармеладу желейного з екстрактами рослинних кріас-порошків
Кл.слова (ненормовані):
біологічно активні домішки
--
биологически активные примеси
--
БАД
--
барвники
--
красители
--
кріас-порошки
--
криас-порошки
--
драглі
--
драгли
--
желейний мармелад
--
желейный мармелад
--
рослинна сировина
--
растительное сырье
--
кріогенне подрібнення
--
криогенное измельчение
--
ароматизатори
--
ароматизаторы
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Лисюк, Галина Михайлівна
Туз, Наталія Федорівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ