Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=барвники<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.
663.02
Н 76


   
    Новые технологии функциональных оздоровительных продуктов. Новое в технологии консервирования [Текст] : монография / В. В. Погарская [и др.]. - Харьков : ХГУПТ, 2007. - 262 с. - Библиогр.: с. 244-259. - ISBN 966-7885-18-х
УДК

Кл.слова (ненормовані):
механоактивация -- механоактивація -- порошки-красители -- порошки-барвники -- формирования качества -- формування якості -- новые технологии -- новітні технології -- консервированные добавки из перца сладкого -- консервовані добавки з перцю солодкого -- С-витаминных БАД из перца сладкого -- З-вітамінних БАД з перцю солодкого -- консирвированные добавки из перца сладкого -- консірвірованние добавки з перцю солодкого -- хлорофиллсодержащие овощи -- хлорофіллсодержащіе овочі -- переработка -- переробка -- витаминные добавки -- вітамінні добавки
Дод.точки доступу:
Погарская, Виктория Вадимовна
Черевко, Александр Иванович
Павлюк, Раиса Юрьевна
Макаренко, Оксана Георгиевна
Коробец, Нелли Владимировна
Максимова, Надежда Филипповна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.
   664.8/.9(02.064)
   Н 76


   
    Новые технологии антоциановых добавок. Новое в технологии консервирования [Текст] : монография / Р. Ю. Павлюк [и др.] ; Харьк. гос. ун-т питания и торговли. - Харьков ; Киев : ХГУПТ, 2008. - 261 с. : рис., табл. - Библиогр. в конце разд. - ISBN 966-7885-50-X
УДК

Кл.слова (ненормовані):
БАД -- антоциановые красители -- антоціанові барвники -- технология концервирования -- технологія консервування -- порошкообразные добавки -- порошкоподібні добавки -- фитодобавки -- фітодобавки
Дод.точки доступу:
Павлюк, Раиса Юрьевна
Яницкий, Виктор Васильевич
Крячко, Татьяна Викторовна
Максименко, Георгий Иванович
Соколова, Лора Михайловна
Максимова, Надежда Филипповна
Харьк. гос. ун-т питания и торговли
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

3.
   54
   Ш 95


    Шульпин, Георгий Борисович.
    Эта увлекательная химия [Текст] / Г. Б. Шульпин. - М. : Химия, 1984. - 184 с. : ил.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
органические вещества -- органічні речовини -- топливо -- паливо -- лекарства -- ліки -- красители -- барвники -- яды -- отрути -- продукты питания -- продукти харчування -- органические вещества -- органічні речовини
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

4.


    Євлаш, Вікторія Владленівна.
    Харчові добавки [Електронний ресурс] : корот. конспект лекцій для студ. напряму підгот. 6.030510 Товарознавство і торговельне підприємництво / В. В. Євлаш, І. М. Гурікова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2013. - 73 с.

Кл.слова (ненормовані):
харчові добавки -- пищевые добавки -- барвники -- красители -- ароматизатори -- ароматизаторы -- консерванти -- консерванты -- емульгатори -- эмульгаторы -- загусники -- загустители -- стабілізатори -- стабилизаторы -- драглеутворювачі -- драглеобразователи
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Гурікова, Ірина Миколаївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

5.


    Артамонова, Майя Володимирівна.
    Технологія мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження [Електронний ресурс] : монографія / М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк, Н. Ф. Туз ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2015. - 134 с. - Библиогр.: с. 112-133
    Зміст:
Наукові підходи до виробництва мармеладу желейного з використанням рослинних добавок
Дослідження вмісту біологічно активних речовин у дрібнодисперсних рослинних кріас-порошках та їх екстрактах із забарвлювальною дією
Вплив екстрактів кріас-порошків на функціональні властивості драглів агару
Удосконалення технології мармеладу желейного з екстрактами рослинних кріас-порошків

Кл.слова (ненормовані):
біологічно активні домішки -- биологически активные примеси -- БАД -- барвники -- красители -- кріас-порошки -- криас-порошки -- драглі -- драгли -- желейний мармелад -- желейный мармелад -- рослинна сировина -- растительное сырье -- кріогенне подрібнення -- криогенное измельчение -- ароматизатори -- ароматизаторы
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Лисюк, Галина Михайлівна
Туз, Наталія Федорівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ