Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=664(075)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 24
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-24 
1.
Олейникова А. Я. Практикум по технологии кондитерских изделий/А. Я. Олейникова, Г. О. Магомедов, Т. Н. Мирошникова. - 2005
2.
Іваненко Ф. В. Технологія зберігання та переробки сільськогосподарської продукції/Ф. В. Іваненко, В. М. Сінченко. - 2005
3.
Найченко В. М. Практикум з технології зберігання і переробки плодів та овочів з основами товарознавства/В. М. Найченко. - 2001
4.
Домарецький В. А. Технологія харчових продуктів/В. А. Домаpецький, М. В. Остапчук, А. І. Укpаїнець. - 2003
5.
Кавецкий Г. Д. Процессы и аппараты пищевой технологии/Г. Д. Кавецкий, Б. В. Васильев. - 1999
6.
Технология пищевых производств/Л. П. Ковальская [и др.] ; под ред. Л. П. Ковальской. - 1999
7.
Пономарьов П. Х. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини/П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман. - 1999
8.
Лабораторный практикум по технологическому оборудованию пищевых производств/С. Т. Антипов, А. М. Гавриленков, В. Е. Добромиров. - 1999
9.
Технологічне забезпечення якості харчової продукції/Харків. держ. акад. технології та орг. харчування Т. 1: Сертифікація та контроль якості харчових продуктів. Теоретичний розділ. - 2000
10.
Кавецкий Г. Д. Процессы и аппараты пищевой технологии/Г. Д. Кавецкий, А. Г. Кавецкий, Б. В. Васильев. - 2000
© Асоціація ЕБНІТ