Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=індустрія туризму<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
:
Автор(и)
: Калєнік, Ксенія Володимирівна, Балацька, Наталя Юріївна
Назва
: Основи курортології та рекреації : опор. конспект лекцій для студ. ден. та заоч. форм навч. спец. 241 Готельно-ресторанна справа ступеня освіти «бакалавр»
Вихідні дані
: Харків: [б. в.], 2019
Кільк.характеристики
:87 с.
Колективи
: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Примітки
: Бібліогр.: с. 88 :
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): курортологія--курортология--
індустрія туризму
--индустрия туризма--географії курортів--географии курортов--рекреація--рекреация--санаторно-курортне лікування--санаторно-курортное лечение
Зміст
: Історичний, нормативно-правовий аспекти, передумови розвитку та типізація курортів ; Організація санаторно–курортного лікування
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Знайти схожі
>
2.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
:
Автор(и)
: Калєнік, Ксенія Володимирівна, Скриннік, Вікторія Ігорівна
Назва
: Гостинність та крос-культурні особливості у сфері послуг : курс лекцій для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми здобуття освіти за спец. 241 Готельно-ресторанна справа
Вихідні дані
: Харків: [б. в.], 2023
Кільк.характеристики
:83 с.: рис., табл.
Колективи
: Держ. біотехнол. ун-т :
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): індустрія гостинності--индустрия гостеприимства--гостинність--гостеприимство--сфера послуг--сфера услуг--
індустрія туризму
--индустрия туризма--ресторанне господарство--ресторанное хозяйство
Анотація:
Курс лекцій з дисципліни «Гостинність та крос-культурні особливості у сфері послуг» складений відповідно до навчального плану для підготовки сучасного фахівця з готельно – ресторанної справи, здатного до ефективного соціально-відповідального бізнесу в умовах глобального світового господарства й взаємодії з представниками різних культур і народів. Гостинність та проблематика крос-культурних особливостей в сфері послуг висвітлюється як синтез економічних, маркетингових та управлінських зв’язків з учасниками ринку. У курсі лекцій висвітлені теоретичні аспекти історичного розвитку гостинності, особливості крос-культурних взаємовідношень у процесі ведення бізнесу. Призначено для здобувачів всіх спеціальностей закладів вищої освіти, аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ