Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=індустрія туризму<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання :
Автор(и) : Калєнік, Ксенія Володимирівна, Балацька, Наталя Юріївна
Назва : Основи курортології та рекреації : опор. конспект лекцій для студ. ден. та заоч. форм навч. спец. 241 Готельно-ресторанна справа ступеня освіти «бакалавр»
Вихідні дані : Харків: [б. в.], 2019
Кільк.характеристики :87 с.
Колективи : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Примітки : Бібліогр.: с. 88 :
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): курортологія--курортология--індустрія туризму--индустрия туризма--географії курортів--географии курортов--рекреація--рекреация--санаторно-курортне лікування--санаторно-курортное лечение
Зміст : Історичний, нормативно-правовий аспекти, передумови розвитку та типізація курортів ; Організація санаторно–курортного лікування
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію

Знайти схожі

2.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання :
Автор(и) : Калєнік, Ксенія Володимирівна, Скриннік, Вікторія Ігорівна
Назва : Гостинність та крос-культурні особливості у сфері послуг : курс лекцій для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми здобуття освіти за спец. 241 Готельно-ресторанна справа
Вихідні дані : Харків: [б. в.], 2023
Кільк.характеристики :83 с.: рис., табл.
Колективи : Держ. біотехнол. ун-т :
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): індустрія гостинності--индустрия гостеприимства--гостинність--гостеприимство--сфера послуг--сфера услуг--індустрія туризму--индустрия туризма--ресторанне господарство--ресторанное хозяйство
Анотація: Курс лекцій з дисципліни «Гостинність та крос-культурні особливості у сфері послуг» складений відповідно до навчального плану для підготовки сучасного фахівця з готельно – ресторанної справи, здатного до ефективного соціально-відповідального бізнесу в умовах глобального світового господарства й взаємодії з представниками різних культур і народів. Гостинність та проблематика крос-культурних особливостей в сфері послуг висвітлюється як синтез економічних, маркетингових та управлінських зв’язків з учасниками ринку. У курсі лекцій висвітлені теоретичні аспекти історичного розвитку гостинності, особливості крос-культурних взаємовідношень у процесі ведення бізнесу. Призначено для здобувачів всіх спеціальностей закладів вищої освіти, аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію

Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ