Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=якість<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 374
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.


    Автухов, Анатолій Кузьмич.
    Управління проектами в машинобудуванні [Електронний ресурс] : навч.-метод. посіб. для підгот. студ. освіт.-кваліфікац. рівня магістр, галузі знань 13 Механічна інженерія, напряму підгот. 133 Галузеве машинобудування, за спеці. 133 Галузеве машинобудування / А. К. Автухов, О. Д. Мартиненко ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2023. - 96 с. - Бібліогр.: с. 93-95

Кл.слова (ненормовані):
проектна діяльність -- проектная деятельность -- ідея проекту -- идея проекта -- SWOT-аналіз проекту -- SWOT-анализ проекта -- комунікації -- коммуникации -- ризики -- риски -- якість -- качество -- презентация -- презентація
Анотація: Навчальний посібник містить стислі теоретичні відомості з теорії управління проектами в машинобудуванні, завдання для виконання індивідуальних проектів на практичному занятті, завдання для самостійного опрацювання матеріалів курсу та має на меті надати знання про методи, техніку та інструментарій управління проектами в галузевому машинобудуванні. При проведенні практичних занять розглядаються питання, ідеї та визначення цілей індивідуального проекту, планування та координації, формування кошторису та бюджету проетів машинобудування, формування команди та оргструктури, управління вартістю, тривалістю та якістю, оцінки ризиків та ознайомлення з традиційними та креативними методами генерації ідей та прийняття управлінських рішень при розробці та впровадженні проектів в машинобудуванні. Призначений для студентів денної та заочної форми, що навчаються за освітньою програмою підготовки магістрів за спеціальністю 133 «Галузекв машинобудування».
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Мартиненко, Олександр Дмитрович
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

2.


    Ольховський, Григорій Філатович.
    Агрохімічні та фізіологічні особливості формування продуктивності пшениці озимої [Електронний ресурс] : монографія / Ольховський Г. Ф. ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2022. - 113 с. - Бібліогр.: с. 109-110
    Зміст:
Вплив добрив на ріст, урожайність і якість зерна пшениці озимої в умовах Східного Лісостепу України
Визначення біологічних потреб і господарського виносу основних елементів живлення пшеницею озимою
Розподіл елементів живлення по органам рослин пшениці озимої і їх реутилізація в процесі наливу зерна
Вплив добрив на елементи структури врожаю пшениці озимої

Анотація: Головне завдання сільськогосподарського виробництва – щорічно вирощувати високі врожаї сільськогосподарських культур. Об’єкт досліджень – рослина, надзвичайно складна, саморегулююча система, процеси життєдіяльності якої можна зрозуміти лише беручи до уваги цілісність усього організму. За темою досліджень автор прагнув охопити весь період росту і розвитку пшениці озимої під впливом дії найважливішого фактору на врожай – добрив. Привернуто увагу щодо впливу добрив на розвиток рослин від початкових етапів органогенезу до закінчення періоду інтенсивного росту на формування урожаю. Уперше в Україні встановлено біологічні потреби культури в елементах мінерального живлення за врожайності зерна більше 6,0 т/га, що може бути використано для розрахунку системи удобрення культури. Показано роль окремих органів стебла в забезпеченні зернівок пластичними речовинами і елементами мінерального живлення, запропоновано детальний метод визначення структури врожаю. Наукову працю рекомендовано науковцям, агрономам і здобувачам вищої освіти агрономічних спеціальностей.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

3.


   
    Оздоровчі технології плавлених сирів та методи визначення їх якості [Електронний ресурс] : метод. вказівки до вибіркової дисципліни для студ. I курсу напряму підгот. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Т. М. Рижкова, І. М. Гейда. - Харків : [б. в.], 2023. - 27 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 25

Кл.слова (ненормовані):
Продукція тваринництва -- Продукция животноводства -- Оздоровчі технології -- Оздоровительные технологии -- Сир плавлений -- Сыр плавленый -- Якість продукції -- Качество продукции
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Рижкова, Таїсія Миколаївна \авт.-уклад.\
Гейда, Ірина Михайлівна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

4.


    Фелик, Катерина.
    Товарознавство сировини галузі [Електронний ресурс] : електрон. посібник. Ч. 1 / К. Фелик ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], 2019
    Зміст:
Вступ. Харчове значення і хімічний склад плодів, овочів і грибів
Товарна якість плодів і овочів
Анатомо-морфологічна будова плодів, овочів і грибів
Стандартизація плодів і овочів
Оцінювання якості плодів, овочів і картоплі
Насіннячкові плоди
Кісточкові плоди
Ягоди
Субтропічні і тропічні плоди
Горіхи

Анотація: Електронний посібник «Товарознавство сировини галузі» (І частина) підготовлений відповідно до типової програми навчальної дисципліни. В посібнику викладений матеріал про походження, класифікацію, сорти, поживну цінність, використання і вимоги до якості плодів і ягід згідно з нормативними документами. Для кращого засвоєння матеріалу у кожній темі розміщені відеоматеріали, цікаві факти про плоди і ягоди та питання для самоконтролю знань студентів. Електронний посібник призначений для студентів закладів фахової передвищої освіти із спеціальності 181 «Харчові технології», викладачів, а також може бути корисним широкому колу читачів.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти


Знайти схожі

5.


   
    Наукові основи використання сухих сумішей кріостабілізуючої дії в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених [Електронний ресурс] : монографія / Т. С. Желєва [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 133 с. - Бібліогр.: с. 111-125
Дод. : с. 126-132

Кл.слова (ненормовані):
напівфабрикати -- полуфабрикаты -- заморожена м'ясна сировина -- замороженное мясное сырье -- холодильна обробка -- холодильная обработка -- суміші кріостабілізуючої дії -- смеси криостабилизирующего действия -- якість -- качество
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Желєва, Тетяна Сергіївна
Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Погожих, Микола Іванович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

6.


   
    Quality formation of flour, meat, fermented milk products for hotels and diet restaurans [Electronic resource] : monograph / Y. Biletska [et al.] ; V. N. Karazin Kharkiv National University // . - Харків : ОСП Бровін. - P240

Кл.слова (ненормовані):
soy flour -- соєве борошно -- соевая мука -- chickpea flour -- нутовая мука -- нутове борошно -- vitamins -- вітаміни -- micronutrients -- мікроелементи -- микроэлементы -- quality -- якість -- качество -- food technologies -- харчові технології
Анотація: Technologies and recipes of soy and chickpea flour enriched with vitamins and micronutrients have been developed. Quality of special diet oriented bread, sausages and fermented milk products has been formed as a result of their use as a food ingredient. High dietary and specialized properties of the developed products for people with iodine-deficiency and selenium-deficiency disorders, gluten intolerance and chronic colitis have been scientifically grounded. Recommendations have been provided on daily consumption of the developed products taking into account enriching ingredients after sell-by date. It is recommended for scientists and practical specialists of the filed, as well as for post graduate students and students who conduct scientific researches targeted at formation of quality of specialized diet products.
Розроблено технології та рецептури соєвого та нутового борошна, збагаченого вітамінами та мікроелементами. Якість спеціального дієтичного хліба, ковбас і кисломолочних продуктів сформована в результаті їх використання в якості харчового інгредієнта. Науково обґрунтовано високі дієтичні та спеціалізовані властивості розроблених продуктів для людей з йододефіцитними та селенодефіцитними захворюваннями, непереносимістю глютену та хронічними колітами. Надано рекомендації щодо щоденного споживання розроблених продуктів з урахуванням збагачувальних інгредієнтів після закінчення терміну придатності. Рекомендовано науковцям і практикам галузі, а також аспірантам і студентам, які проводять наукові дослідження, спрямовані на формування якості спеціалізованих дієтичних продуктів.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Biletska, Y.
Ryzhkova, Taisia
Hnoievyi, Ihor
Danilova, Tetiana Mikolaivna
Karpenko, L.
Krivtsova, А.
V. N. Karazin Kharkiv National University


Знайти схожі

7.
   637.1.05(075.8)
   Г 11


   
    Гігієна молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] : електрон. посібник : в 2 ч. Ч. 1 / І. В. Яценко [та ін.] ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], 2020
УДК

Кл.слова (ненормовані):
санітарні заходи -- мікрофлора молока -- якість молока -- безпечність молока -- транспортування -- приймання -- зберігання -- реалізації молока
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Бусол, Леся Володимирівна
Богатко, Надія Михайлівна
Бібен, Іван Андрійович
Бінкевич, Володимир Ярославович
Касяненко, Оксана
Гачак, Юрій
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти


Знайти схожі

8.


   
    Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення [Електронний ресурс] : монографія : у 2 ч. Ч. 2 / О. І. Черевко [та ін.] ; за ред.: О. І. Черевка, М. І. Пересічного ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 593 с.
    Зміст:
Якість харчової продукції функціонального призначення
Новітні технології харчової продукції для верств населення

Кл.слова (ненормовані):
харчові технології -- пищевые технологии -- інновації -- инновации -- конструювання -- конструирование -- функціональне призначення -- функциональное назначение -- якість продукції -- качество продукции -- новітні технології -- новейшие технологии
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Пересічний, Михайло Іванович
Пересічна, Світлана Михайлівна
Свідло, Карина Володимирівна
Грищенко, І. М.
Тюрікова, І. С.
Антоненко, Артем Васильович
Магалецька, І. А.
Паламарек, Каріна Вікторівна
Собко, Анна Борисівна
Сушич, М. І.
Довга, О. О.
Ліфіренко, О. С.
Черевко, О. І. \за ред.\
Пересічний, М. І. \за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

9.


   
    Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Електронний ресурс] : навч. посібник / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2015. - 170 с.

Кл.слова (ненормовані):
технологія м'яса і м'ясопродуктів -- технология мяса и мясопродуктов -- технологія переробки плодів та овочів -- технология переработки плодов и овощей -- технологія риби та рибопродуктів -- технология рыбы и рыбопродуктов -- технологія молока та молочних продуктів -- технология молока и молочных продуктов -- якість продуктів -- качество продуктов
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Дроменко, Олена Борисівна
Гурський, Петро Васильович
Янчева, Марина Олександрівна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Ботштейн, Белла Борисівна
Трощий, Т. В.
Журавльов, С. В.
Омельченко, Світлана Борисівна
Нагорний, Олександр Юрійович
Федак, Наталя Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

10.


   
    Формування продуктивності тритикале ярого в Лівобережному Лісостепу України [Електронний ресурс] : кол. монографія / А. О. Рожков [та ін.] ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : [б. в.], 2015. - 354 с. - Бібліогр.: с. 306-335
    Зміст:
Аналітичний огляд літератури
Умови та методика проведення досліджень
Формування посівів тритикале ярого за впливу норми висіву і способу сівби
Морфозміни міжвузлів префлоральної зони рослин тритикале ярого
Особливості формування фотосинтетичного потенціалу тритикале ярого
Формування пігментів фотосинтезу у листках рослин тритикале ярого
Формування врожаю рослин тритикале ярого залежно від норм висіву, способів сівби та позакореневих підживлень
Якісні характеристики зерна тритикале ярого
Біоенергетична й економічна ефективність вирощування тритикале ярого

Кл.слова (ненормовані):
біологічна продуктивність -- биологическая производительность -- посіви -- посевы -- тритикале -- якість зерна -- качество зерна -- насіння -- семена
Анотація: Розглядаються біолого-морфологічні особливості, наводяться докази важливої ролі способу сівби та норми висіву як технологічних заходів, що дають комплекс умов для росту рослин протягом їхнього росту та розвитку і реалізації біологічного потенціалу продуктивності. Здійснюється критичний аналіз способів сівби, обґрунтовується перевага смугового способу сівби. Наводяться результати досліджень впливу позакореневих підживлень посівів тритикале ярого сучасними комплексними хелатними добривами у взаємодії із азотними добривами на ростові процеси рослин, урожайність та якісні показники зерна. Для спеціалістів сільського господарства, викладачів, аспірантів і студентів агрономічних факультетів вищих навчальних закладів.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Рожков, Артур Олександрович
Пузік, Володимир Кузьмич
Каленська, Світлана Михайлівна
Бобро, Михайло Архипович
Пузік, Людмила Михайлівна
Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ