Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=якість<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
374
Показані документи
с 1 за 10
1-10
11-20
21-30
31-40
41-50
51-60
>
1.
663.12(072)
A 53
Analysis Technological Properties
of the Bakers and Brewer Yest [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Technology of brewery production" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. О. Ізмайлова, К. В. Дугіна. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 11 с. - Текст англ. м.
Переклад назви:
Аналіз технологічних властивостей пекарів і пивних дріжджів
УДК
663.12(072)
Кл.слова (ненормовані):
Brewer Yest
--
пивні дріжжі
--
Пивные дрожжи
--
Quality Yest
--
якість
дріжжів
--
качества дрожжей
--
Yest properties
--
властивості дріжжів
--
свойства дрожжей
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Ізмайлова, Олена Олександрівна \авт.-уклад.\
Дугіна, Катерина Валентинівна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
2.
663.4(072)
D 47
Determination of Organoleptic
and physico-chemical Beer Indicators [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Technology of brewery production" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. О. Ізмайлова, К. В. Дугіна. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 12 с. - Текст англ. м.
Переклад назви:
Визначення органолептичних і фізико-хімічних індикаторів пива
УДК
663.4(072)
Кл.слова (ненормовані):
beer production
--
виробництво пива
--
производство пива
--
Quality beer
--
якість
пива
--
качество пива
--
beer properties
--
властивості пива
--
свойства пива
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Ізмайлова, Олена Олександрівна \авт.-уклад.\
Дугіна, Катерина Валентинівна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
3.
633.1(072)
D 47
Determining of Quality
Propertice of Grain for Crops Production [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Technology of grain storage and processing" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. О. Ізмайлова, К. В. Дугіна. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 6 с. - Текст англ. м.
Переклад назви:
Визначення якісних властивостей зерна для виробництва культур
УДК
633.1(072)
Кл.слова (ненормовані):
Grain Crops Different
--
зернові культури
--
зерновые культуры
--
grain quality
--
якість
зерна
--
качество зерна
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Ізмайлова, Олена Олександрівна \авт.-уклад.\
Дугіна, Катерина Валентинівна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
4.
664(076.5)
F74
Food Chemistry
[Text] : laboratory Operation Manual for studetsof educational and qualification level Bachelor and Master according to Special Field 7.05170101, 8.05170101 "Grain Storage and Processing Technology". Pt. 1. Determination of Water Quality / Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture ; compiler: O. Shanina, K. Dugina. - Kharkiv : KhNTUA, 2017. - 12 p.
Переклад назви:
Харчова хімія: інструкція з експлуатації лабораторії для підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр та магістра відповідно до спеціального поля 7.05170101, 8.05170101 "Технологія зберігання та переробки зерна"
УДК
664:546.212-021.4:556.11](076.5)
Кл.слова (ненормовані):
water
--
вода
--
water quality
--
качество воды
--
якість
води
Дод.точки доступу:
Shanina, Olga \compiler.\
Dugina, Kateryna \compiler.\
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
5.
Quality formation of
flour, meat, fermented milk products for hotels and diet restaurans [Electronic resource] : monograph / Y. Biletska [et al.] ; V. N. Karazin Kharkiv National University> // . - Харків : ОСП Бровін. - P240
Кл.слова (ненормовані):
soy flour
--
соєве борошно
--
соевая мука
--
chickpea flour
--
нутовая мука
--
нутове борошно
--
vitamins
--
вітаміни
--
micronutrients
--
мікроелементи
--
микроэлементы
--
quality
--
якість
--
качество
--
food technologies
--
харчові технології
Анотація:
Technologies and recipes of soy and chickpea flour enriched with vitamins and micronutrients have been developed. Quality of special diet oriented bread, sausages and fermented milk products has been formed as a result of their use as a food ingredient. High dietary and specialized properties of the developed products for people with iodine-deficiency and selenium-deficiency disorders, gluten intolerance and chronic colitis have been scientifically grounded. Recommendations have been provided on daily consumption of the developed products taking into account enriching ingredients after sell-by date. It is recommended for scientists and practical specialists of the filed, as well as for post graduate students and students who conduct scientific researches targeted at formation of quality of specialized diet products.
Розроблено технології та рецептури соєвого та нутового борошна, збагаченого вітамінами та мікроелементами.
Якість
спеціального дієтичного хліба, ковбас і кисломолочних продуктів сформована в результаті їх використання в якості харчового інгредієнта. Науково обґрунтовано високі дієтичні та спеціалізовані властивості розроблених продуктів для людей з йододефіцитними та селенодефіцитними захворюваннями, непереносимістю глютену та хронічними колітами. Надано рекомендації щодо щоденного споживання розроблених продуктів з урахуванням збагачувальних інгредієнтів після закінчення терміну придатності. Рекомендовано науковцям і практикам галузі, а також аспірантам і студентам, які проводять наукові дослідження, спрямовані на формування якості спеціалізованих дієтичних продуктів.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Biletska, Y.
Ryzhkova, Taisia
Hnoievyi, Ihor
Danilova, Tetiana Mikolaivna
Karpenko, L.
Krivtsova, А.
V. N. Karazin Kharkiv National University
Знайти схожі
>
6.
663.2(072)
S 90
Study of Wine
Quality Parameter [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Technology of brewery production" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. О. Ізмайлова, К. В. Дугіна. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 12 с. - Текст англ. м.
Переклад назви:
Вивчення параметра якості вина
УДК
663.2(072)
Кл.слова (ненормовані):
Wine Quality
--
якість
вина
--
качество вина
--
Quality Parameter
--
параметр якості
--
параметр качества
--
dry wine
--
сухе вино
--
сухое вино
--
semi-sweet wine
--
напівсолодке вино
--
полусладкое вино
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Ізмайлова, Олена Олександрівна \авт.-уклад.\
Дугіна, Катерина Валентинівна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
7.
005
T 99
Tylczak, Lynn
.
Get Competitive! Cut Costs and Improve Quality [Text] / L. Tylczak. - New York : TAB BOOK, 1990. - 134 с.
Переклад назви:
Станьте конкурентоспроможними! Скоротіть витрати та підвищте
якість
Зміст:
The whole story
VM defined
The preliminaries
The information phase
The function phase
The creative phase
The evaluation phase
The investigation phase
The recommendation / implementation phase
УДК
005
Кл.слова (ненормовані):
менеджмент
--
управління
--
управление
--
бізнес
--
бизнес
--
конкуренція
--
конкуренция
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
5
5
Знайти схожі
>
8.
65.9(4Укр)32-212.4
І 62
Інженерний менеджмент
[Текст] : навч. посібник / І. І. Мельник [та ін.] ; за ред. І. І. Мельника. - Вінниця : Нова Книга, 2007. - 536 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 465-471. -
ISBN
978-966-382-104-7
Дод.: с. 472-531
ББК
65.9(4Укр)32-212.4
Кл.слова (ненормовані):
управління підприємствами АПК
--
управления предприятиями АПК
--
техніко-економічні принципи
--
технико-экономические принципы
--
управління виробництвом
--
управление производством
--
бізнес-план
--
бизнес-план
--
технологічні процеси
--
технологические процессы
--
інженерно-технічна служба
--
инженерно-техническая служба
--
енергетична оцінка
--
энергетическая оценка
--
якість
виробництва
--
качество производства
Дод.точки доступу:
Мельник, І. І.
Тивоненко, І. Г.
Фришев, С. Г.
Бабій, В. П.
Бондар, С. М.
Мельник, І. І. \за ред.\
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
5
6
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
36
36
Знайти схожі
>
9.
631.153.7(073)
І-66
Інноваційні інженерні технології
[Текст] : прогр. вибірк. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "магістр" зі спец. 8.10010203 "Механізація сіл. госп-ва" у вищ. навч. закл. II-IV рівнів акред. МАП та продов-ва України / Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; авт.-уклад.: В. І. Рубльов [та ін.]. - Київ : Аграр. освіта, 2014. - 19 с. - Бібліогр.: с. 15-16
УДК
631.153.7(073)
Кл.слова (ненормовані):
інновації
--
инновации
--
сучасна діяльність суспільства
--
современная деятельность общества
--
інноваційна діяльність
--
инновационная деятельность
--
законодавчі акти
--
законодательные акты
--
система управління
--
якість
продукції
--
качество продукции
--
інноваційні інженерні технології
--
инновационные инженерные технологии
--
технологічні процеси
--
технологические процессы
Дод.точки доступу:
Рубльов, В. І. \авт.-уклад.\
Войтюк, В. Д. \авт.-уклад.\
Козаченко, Олексій Васильович \авт.-уклад.\
Свірень, М. О. \авт.-уклад.\
Вольвак, С. Ф. \авт.-уклад.\
Борхаленко, Ю. О. \авт.-уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
3
3
Знайти схожі
>
10.
Інноваційні технології харчової
продукції функціонального призначення [Електронний ресурс] : монографія : у 2 ч. Ч. 2 / О. І. Черевко [та ін.] ; за ред.: О. І. Черевка, М. І. Пересічного ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 593 с.
Зміст:
Якість
харчової продукції функціонального призначення
Новітні технології харчової продукції для верств населення
Кл.слова (ненормовані):
харчові технології
--
пищевые технологии
--
інновації
--
инновации
--
конструювання
--
конструирование
--
функціональне призначення
--
функциональное назначение
--
якість
продукції
--
качество продукции
--
новітні технології
--
новейшие технологии
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Пересічний, Михайло Іванович
Пересічна, Світлана Михайлівна
Свідло, Карина Володимирівна
Грищенко, І. М.
Тюрікова, І. С.
Антоненко, Артем Васильович
Магалецька, І. А.
Паламарек, Каріна Вікторівна
Собко, Анна Борисівна
Сушич, М. І.
Довга, О. О.
Ліфіренко, О. С.
Черевко, О. І. \за ред.\
Пересічний, М. І. \за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ