Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=харчування<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 668
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.


    Євлаш, Вікторія Владленівна.
    Хімія ароматутворювальних речовин [Електронний ресурс] : навч. посібник / В. В. Євлаш, Т. О. Кузнецова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2015. - 69 с. - Бібліогр.: с. 69
    Зміст:
Природа аромату
Ароматутворювальні речовини – джерело аромату
Джерела та методи одержання ароматутворювальних речовин
Ароматутворювальні речовини в харчовому виробництві
Ароматутворювальні речовини в парфумерії, косметиці та виробництві інших побутових товарів

Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

2.


    Євлаш, Вікторія Владленівна.
    Харчові добавки [Електронний ресурс] : корот. конспект лекцій для студ. напряму підгот. 6.030510 Товарознавство і торговельне підприємництво / В. В. Євлаш, І. М. Гурікова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2013. - 73 с.

Кл.слова (ненормовані):
харчові добавки -- пищевые добавки -- барвники -- красители -- ароматизатори -- ароматизаторы -- консерванти -- консерванты -- емульгатори -- эмульгаторы -- загусники -- загустители -- стабілізатори -- стабилизаторы -- драглеутворювачі -- драглеобразователи
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Гурікова, Ірина Миколаївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

3.


   
    Європейський бізнес [Електронний ресурс] : метод. рек. до семінар. занять для студ. ден. та заоч. форм навч. Міжнародна економіка / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Н. Л. Савицька, В. О. Козуб, О. І. Печенка. - Харків : [б. в.], 2015. - 34 с.

Кл.слова (ненормовані):
європейський бізнес -- европейский бизнес -- бізнес-процеси -- бизнес-процессы -- бізнес-стратегії -- бизнес-стратегии -- електронна комерція -- электронная коммерция
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Савицька, Наталія Леонідівна \авт.-уклад.\
Козуб, Вікторія Олександрівна \авт.-уклад.\
Печенка, Оксана Іванівна \авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

4.
   338.483(075.8)
   І-22


    Іванунік, Віталій Олександрович.
    Атрактивність рекреаційно-туристичних територій [Текст] : навч. посібник / В. О. Іванунік, В. Г. Явкін ; Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича. - Чернівці : ЧНУ, 2021. - 248 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 202-224 (285 назв). - ISBN 978-966-423-675-8
    Зміст:
Методологія та проблематика оцінки рекреаційно-туристичної атрактивності територій
Особливості оцінки природної рекреаційно-туристичної атрактивності територій
Природна рекреаційна місткість як показник атрактивності територій
Особливості методики оцінки атрактивності історико-культурних рекреаційно-туристичних ресурсів
Аналіз та оцінка соціально-економічної складової рекреаційно-туристичних ресурсів
Оцінка територіальної рекреаційно-туристичної атрактивності
УДК

Кл.слова (ненормовані):
Чернівецька область -- Черновицкая область -- оцінювання -- оценка -- рекреаційно-туристичні ресурси -- рекреационно-туристические ресурсы -- клімат -- климат -- природно-заповідний фонд -- природно-заповедный фонд -- бальнеологічні ресурси -- бальнеологические ресурсы -- спелеоресурси -- спелеоресурсы -- транспортні -- шляхи сполучення -- транспортные -- пути сообщения -- громадське харчування -- общественное питание -- торговельна інфраструктура -- торговая инфраструктура
Дод.точки доступу:
Явкін, В'ячеслав Григорович
Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

5.
   678.5/.7(075.8)
   І-29


   
    Ідентифікація пластмас [Текст] : підручник / А. А. Дубініна [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ Книг, 2014. - 242 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 239-241 (43 назви). - ISBN 978-966-2678-21-5
УДК

Кл.слова (ненормовані):
виробництво пластмас -- производство пластмасс -- склад полімерів -- состав полимеров -- типи полімерів -- типы полимеров -- полімерне пакування -- полимерная упаковка -- санітарно-гігієнічна оцінка -- санитарно-гигиеническая оценка
Дод.точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Синицина, Галина Анатоліївна
Кононенко, Людмила Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

6.


   
    Імплементація інновацій обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу [Електронний ресурс] : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (Харків, 18 квітня 2019 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; ред. кол.: О. І. Черевко [и др.]. - Харків : [б. в.], 2019. - 238 с.

Кл.слова (ненормовані):
імплементація інновацій -- имплементация инноваций -- аналітичного забезпечення -- аналитическое обеспечение -- сталий розвиток -- устойчивое развитие -- сучасний бізнес -- современный бизнес -- управлінські технології -- управленческие технологии
Анотація: Збірник наукових праць містить результати наукових досліджень, оприлюднені на І Міжнародній науково-практичній Інтернет-конференції «Імплементація інновацій обліковоаналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу» 18 квітня 2019 р., яка відбулася на web-сайті ХДУХТ conf.hduht.edu.ua, та спрямовані на розширення наукових досліджень з вирішення актуальних питань щодо імплементації управлінських технологій та інновацій для оптимізації облікового та аналітичного процесів як середовища формування релевантної інформації для прийняття рішень в контексті забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович \ред. кол.\
Янчева, Ліана Миколаївна \ред. кол.\
Михайлов, Валерій Михайлович \ред. кол.\
Волошенюк, І. Є. \ред. кол.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

7.


   
    Імплементація інновацій обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу [Електронний ресурс] : тези доп. І Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (Харків, 22 березня 2018 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; ред. кол.: О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2018. - 435 с.

Кл.слова (ненормовані):
імплементація інновацій -- имплементация инноваций -- аналітичного забезпечення -- аналитическое обеспечение -- сталий розвиток -- устойчивое развитие -- сучасний бізнес -- современный бизнес -- управлінські технології -- управленческие технологии
Анотація: Збірник наукових праць містить результати наукових досліджень, оприлюднені на І Міжнародній науково-практичній Інтернет-конференції «Імплементація інновацій обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу» 22 березня 2018 р., яка відбулася на web-сайті ХДУХТ www.conf.hduht.edu.ua, та спрямовані на розширення наукових досліджень з вирішення актуальних питань щодо імплементації управлінських технологій та інновацій для оптимізації облікового та аналітичного процесів як середовища формування релевантної інформації для прийняття рішень в контексті забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович \ред. кол.\
Янчева, Ліана Миколаївна \ред. кол.\
Михайлов, Валерій Михайлович \ред. кол.\
Белявцева , В. В. \ред. кол.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

8.


   
    Інвестиційний аналіз [Електронний ресурс] : практикум для здобувачів вищ. освіти першого (бакалаврського) рівня з галузі знань 07 Управління та адміністрування за спец. 072 Фінанси, банківська справа та страхування / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. Н. Б. Кащена, О. О. Горошанська . - Харків : [б. в.], 2021. - 170 с. : табл. - Библиогр.: с. 143-151
    Зміст:
Теоретичні основи інвестиційного аналізу
Методичний інструментарій інвестиційного аналізу
Аналіз інвестиційної привабливості об’єктів інвестування
Оцінка та прогнозування інвестиційного ринку
Аналіз формування та ефективності використання інвестиційних ресурсів підприємства
Аналіз ефективності реальних інвестиційних проектів
Аналіз ефективності фінансових інвестицій
Формування оптимальних програм інвестиційної діяльності підприємства та оцінка їх ефективності
Особливості аналізу інноваційних інвестицій підприємства

Кл.слова (ненормовані):
інвестиційний аналіз -- инвестиционный анализ -- управлінські рішення -- управленческие решения -- інвестиційна привабливість -- инвестиционная привлекательность -- економічна ефективність інвестицій -- экономическая эффективность инвестиций -- розвиток інвестиційного ринку -- развитие инвестиционного рынка -- аналіз інвестиційної діяльності -- анализ инвестиционной деятельности
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Кащена, Наталія Борисівна \уклад.\
Горошанська, Олена Олексіївна \уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

9.


   
    Інженерна та комп’ютерна графіка [Електронний ресурс] : метод. вказ. для самост. роботи студ. напряму підготовки 181 Харчові технології усіх форм навч. Розділ. Інженерна графіка / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Ю. М. Тормосов, І. В. Нечипоренко, С. Ю. Саєнко. - Харків : [б. в.], 2018. - 47 с.

Кл.слова (ненормовані):
інженерна графіка -- инженерная графика -- комп'ютерна графіка -- компьютерная графика -- креслення -- черчение -- нарисна геометрія -- начертательная геометрия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Тормосов, Юрій Михайлович \авт.-уклад.\
Нечипоренко, Ірина Володимиівна \авт.-уклад.\
Саєнко, Сергій Юрійович \авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

10.


   
    Інженерна та комп’ютерна графіка [Електронний ресурс] : метод. вказ. до викон. індивід. завдання «Модель» для студ. напряму підготовки 181 Харчові технології усіх форм навч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Ю. М. Тормосов, І. В. Нечипоренко, С. Ю. Саєнко. - Харків : [б. в.], 2017. - 31 с.

Кл.слова (ненормовані):
інженерна графіка -- инженерная графика -- перетин геометричних об’єктів -- сечение геометрических объектов -- площина проекції -- плоскость проекции -- зрізаний конус -- срезанный конус
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Тормосов, Юрій Михайлович \авт.-уклад.\
Нечипоренко, Ірина Володимиівна \авт.-уклад.\
Саєнко, Сергій Юрійович \авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ