Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=харчові захворювання<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 51.23я73/Д 81
Автор(и)
: Дуденко, Ніна Василівна, Павлоцька, Лариса Федорівна, Артеменко, Віктор Станіславович
Назва
: Основи фізіології та гігієни харчування : підручник
Вихідні дані
: Суми: Університетська книга, 2009
Кільк.характеристики
:557 с.: мал., табл.
Примітки
: Бібліогр.: с. 555-557
ISBN, Ціна
978-966-680-427-6:
ББК
: 51.23я73
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): дієти--диеты--
харчові захворювання
--пищевые заболевания
Примірники
:Б.п. №1(1)
Вільні
: Б.п. №1(1)
Знайти схожі
>
2.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 663(075.8)/Т 38
Автор(и)
: Коваленко, Валентина Олексіївна, Цихановська, Ірина Василівна, Лазарєва, Тетяна Анатоліївна, Коваль, Алла Анатоліївна, Ілюха, Микола Григорович, Александров, Олександр Валентинович
Назва
: Технічна мікробіологія : підручник . -2-ге вид., стереотип.
Вихідні дані
: Харків: Світ Книг, 2016
Кільк.характеристики
:679 с.: рис.
Примітки
: Бібліогр.: с. 677-678 (34 назви)
ISBN, Ціна
978-966-2678-11-6:
УДК
: 663(075.8)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): морфологія мікроорганізмів--морфология микроорганизмов--систематика мікроорганізмів--систематика микроорганизмов--основи консервування--основы консервирования--харчові продукти--пищевые продукты--біохімічні процеси--биохимические процессы--патогенні мікроорганізми--патогенные микроорганизмы--
харчові захворювання
--пищевые заболевания--профілактика захворювань--профилактика заболеваний--мікрофлора--микрофлора
Примірники
: всього : Б.п. №2(3)
Вільні
: Б.п. №2(3)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ