Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=харчові захворювання<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.23я73/Д 81
Автор(и) : Дуденко, Ніна Василівна, Павлоцька, Лариса Федорівна, Артеменко, Віктор Станіславович
Назва : Основи фізіології та гігієни харчування : підручник
Вихідні дані : Суми: Університетська книга, 2009
Кільк.характеристики :557 с.: мал., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 555-557
ISBN, Ціна 978-966-680-427-6:
ББК : 51.23я73
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): дієти--диеты--харчові захворювання--пищевые заболевания
Примірники :Б.п. №1(1)
Вільні : Б.п. №1(1)
Знайти схожі

2.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663(075.8)/Т 38
Автор(и) : Коваленко, Валентина Олексіївна, Цихановська, Ірина Василівна, Лазарєва, Тетяна Анатоліївна, Коваль, Алла Анатоліївна, Ілюха, Микола Григорович, Александров, Олександр Валентинович
Назва : Технічна мікробіологія : підручник . -2-ге вид., стереотип.
Вихідні дані : Харків: Світ Книг, 2016
Кільк.характеристики :679 с.: рис.
Примітки : Бібліогр.: с. 677-678 (34 назви)
ISBN, Ціна 978-966-2678-11-6:
УДК : 663(075.8)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): морфологія мікроорганізмів--морфология микроорганизмов--систематика мікроорганізмів--систематика микроорганизмов--основи консервування--основы консервирования--харчові продукти--пищевые продукты--біохімічні процеси--биохимические процессы--патогенні мікроорганізми--патогенные микроорганизмы--харчові захворювання--пищевые заболевания--профілактика захворювань--профилактика заболеваний--мікрофлора--микрофлора
Примірники : всього : Б.п. №2(3)
Вільні : Б.п. №2(3)
Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ