Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=харчова промисловість<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 22
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-22 
1.


   
    Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : короткий конспект лекцій для студ. другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології» ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / П. П. Пивоваров [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2022. - 117 с. : рис. - Бібліогр.: с. 111-112

Кл.слова (ненормовані):
технології харчових виробництв -- технологии пищевых производств -- заклади ресторанного господарства -- заведения ресторанного хозяйства -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- харчові технології -- пищевые технологии -- продукція закладів ресторанного господарства -- продукция заведений ресторанного хозяйства
Анотація: Короткий конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії» розроблено відповідно до начальної програми. Матеріали, викладені в короткому конспекті, являють собою стисле викладання лекційного матеріалу з дисциліни. Видання призначене студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальностей 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Серік, Максим Леонідович
Золотухіна, Інна Василівна


Знайти схожі

2.


    Артамонова, Майя Володимирівна.
    Проектування підприємств галузі [Електронний ресурс] : навч.-метод. посіб. до виконання лаборат. робіт для здобув. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спец. 181 Харчові технології (освітня програма Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / М. В. Артамонова, Г. В. Степанькова ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2023. - 136 с. : табл. - Бібліогр.: с. 135

Кл.слова (ненормовані):
інтерактивні методи проектування -- интерактивные методы проектирования -- технологічні розрахунки -- технологические расчеты -- інженерно-технічні розрахунки -- инженерно-технические расчеты -- технологические схемы производства -- технологічні схеми виробництва -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- харчове виробництво -- пищевое производство
Анотація: Методичні вказівки розроблені для закріплення та поглиблення теоретичного матеріалу стосовно основ і загальних вимог до проектуванню нових і реконструкції існуючих хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємств, а також визначення можливості вдосконалення цих процесів шляхом використання нових інтерактивних методів проектування. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»). Методичні вказівки можуть бути корисними для здобувачів інших спеціальностей.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

3.


    Тімченко, Ольга Дмитрівна.
    Економіка підприємства [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 181 Харчові технології / О. Д. Тімченко ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2023. - 173 с. : табл.

Кл.слова (ненормовані):
харчова індустрія -- пищевая индустрия -- Економіка підприємства -- Экономика предприятия -- харчова промисловість -- пищевая промышленность
Анотація: Визначено роль і місце навчальної дисципліни, її зміст за розділами і темами, розгорнутий перелік рекомендованої базової та допоміжної літератури. Конспект лекцій надає допомогу здобувачам в опануванні навчальної дисципліни як під керівництвом викладача, так й під час виконання самостійної роботи. Конспект лекцій призначені здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології».
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

4.
664.29(073)
Т 38


   
    Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації / НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Київ : Агроосвіта, 2012. - 18 с. : табл. - Бібліогр.: с. 16-17
УДК

Кл.слова (ненормовані):
класифікація полісахаридів -- классификация полисахаридов -- біологічна роль -- биологическая роль -- хімічні властивості -- химические свойства -- крохмаль -- крахмал -- пектин -- гідроколоїд -- гидроколоид -- харчова промисловість -- пищевая промышленность
Дод.точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Ножко, О. С. \авт.-уклад.\
Баль-Прилипко, Л. В. \авт.-уклад.\
Віннов, О. С. \авт.-уклад.\
Волков, М. В. \авт.-уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11
ОИФ11
ч.з.Б.П. №211


Знайти схожі

5.
65.011
Т 65


   
    Трансформаційні форми суспільного виробництва в Україні [Текст]. Ч. 1. Гіпотези розвитку трансформаційних форм суспільного виробництва / В. Р. Кучеренко [та ін.] ; за ред.: В. Р. Кучеренка, О. В. Захарченка, Т. В. Яблонської. - Одеса : Одес. міс. друкарня, 2011. - 150 с. : табл. - ISBN 978-966-2106-96-1
ББК 65.011

Кл.слова (ненормовані):
теорія мереж Петрі -- територіальні системи -- продовольча безпека -- українські підприємства -- конкурентоспроможність -- харчова промисловість -- управління підприємствами -- інтеграція -- ціноутворення -- фондові ринки
Дод.точки доступу:
Кучеренко, В.Р.
Басюркіна, Н.Й.
Брикаліна, С.В.
Волкова, С.Ф.
Кучеренка, В.Р. \за ред.\
Захарченка, О.В. \за ред.\
Яблонської, Т.В. \за ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

6.
   338.43(02.064)
   Р 51


   
    Ринкова трансформація економіки АПК [Текст] : кол. моногр. : у 4 ч. Ч. 4. Стабілізація доходів сільських товаровиробників в умовах ринку / Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва, Ін-т аграр. економіки Укр. акад. аграр. наук ; за ред. П. Т. Саблука, В. Я. Амбросова, Г. Є. Мазнєва. - Київ : ІАЕ УААН, 2002. - 484 с. : табл., рис. - ISBN 966-669-053-5
УДК

Кл.слова (ненормовані):
збут -- сбыт -- розподіл ресурсів в галузях АПК -- распределение ресурсов в отраслях АПК -- розвиток ринку цукру -- развитие рынка сахара -- маркетинг -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- переробна промисловість -- перерабатывающая промышленность -- сільське господарство -- сельское хозяйство -- забезпечення зернозбиральною технікою -- обеспечение зерноуборочной техникой -- економічна зона "Яворів" -- экономическая зона "Яворов" -- продовольча безпека регіону -- продовольственная безопасность региона -- розвиток ринку -- молоко і молочні продукти -- молоко и молочные продукты -- кормовиробництво -- кормопроизводство -- агропромислові кластери -- агропромышленные кластеры
Дод.точки доступу:
Саблук, П. Т. \за ред.\
Амбросов, Володимир Якович \за ред.\
Мазнєв, Григорій Євтійович \за ред.\
Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва
Ін-т аграр. економіки Укр. акад. аграр. наук
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)1919
Б.п. №611
Інформ.-бібліограф. відділ (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

7.
658.382.3(073)
О-75


   
    Основи охорони праці [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації / НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; уклад.: О. Д. Буянов [та ін.]. - Київ : Агроосвіта, 2012. - 18 с. - Бібліогр.: с. 17-18
УДК

Кл.слова (ненормовані):
безпека життєдіяльності -- безопасность жизнедеятельности -- працеохоронні поняття -- трудоохранные понятия -- державний нагляд -- государственный надзор -- громадський контроль -- общественный контроль -- виробнича небезпека -- производственная опасность -- нещасний випадок -- несчастный случай -- гігієна праці -- гигиена труда -- харчова промисловість -- пищевая промышленность
Дод.точки доступу:
Буянов, О. Д. \уклад.\
Шеліхов, П. В. \уклад.\
Брюховецький, А. М. \уклад.\
Гербер, Ю. Б. \уклад.\
Кірдань, Є. М. \уклад.\
Волков, М. В. \уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)33


Знайти схожі

8.
   339.138(02.064)
   Р 69


    Романенко, Ольга Олександрівна.
    Формування маркетингових стратегій промислових підприємств в інформаційному суспільстві [Текст] : монографія / О. О. Романенко ; Київ. нац. лінгвіст. ун-т. - Київ : Талком, 2016. - 424 с. - Бібліогр.: с. 302-333 (369 назв). - ISBN 978-617-7397-09-9
УДК

Кл.слова (ненормовані):
стратегічний маркетинг -- стратегический маркетинг -- інформатизація суспільства -- информатизация общества -- розвиток підприємств -- развитие предприятий -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- методологія оцінки -- методология оценки -- вплив технологій -- влияние технологий -- інформаційно-комунікаційні -- информационно-коммуникационные -- технології -- технологии -- ефективність стратегій -- эффективность стратегий
Дод.точки доступу:
Київ. нац. лінгвіст. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

9.
   330.341.1(02.064)
   Б 87


    Брич, В. Я.
    Економічний механізм управління інноваційним розвитком підприємств [Текст] : монографія / В. Я. Брич, Л. В. Дерманська, Я. О. Шпак ; Тернопіл. нац. екон. ун-т. - Тернопіль : ТНЕУ, 2018. - 180 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 152-172 (183 назви). - ISBN 978-966-654-515-5
УДК

Кл.слова (ненормовані):
інноваційний розвиток -- инновационное развитие -- розвиток підприємств -- развитие предприятий -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- економічний механізм -- экономический механизм -- якість продукції -- качество продукции
Дод.точки доступу:
Дерманська, Л. В.
Шпак, Я. О.
Тернопіл. нац. екон. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

10.
658.382.3
Н 62


    Никитин, Владимир Сергеевич.
    Охрана труда на предприятиях пищевой промышленности [Текст] : учебник / В. С. Никитин, Ю. М. Бурашников ; под ред. В. С. Никитина. - М. : Агропромиздат, 1991. - 350 с. : ил. - (Учебники и учебные пособия для студентов вузов). - ISBN 5-10-001160-2
УДК

Кл.слова (ненормовані):
охрана труда -- пищевая промышленность -- харчова промисловість -- производственная санитария -- виробнича санітарія -- производственный травматизм -- виробничий травматизм -- шум -- шум -- производственные излучения -- виробнияе випромінювання -- вибрации -- вібрації
Дод.точки доступу:
Бурашников, Юрий Михайлович
Никитин, В. С. \под ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ