Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=харчова промисловість<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 22
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-22 
1.


   
    Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : короткий конспект лекцій для студ. другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології» ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / П. П. Пивоваров [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2022. - 117 с. : рис. - Бібліогр.: с. 111-112

Кл.слова (ненормовані):
технології харчових виробництв -- технологии пищевых производств -- заклади ресторанного господарства -- заведения ресторанного хозяйства -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- харчові технології -- пищевые технологии -- продукція закладів ресторанного господарства -- продукция заведений ресторанного хозяйства
Анотація: Короткий конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії» розроблено відповідно до начальної програми. Матеріали, викладені в короткому конспекті, являють собою стисле викладання лекційного матеріалу з дисциліни. Видання призначене студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальностей 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Серік, Максим Леонідович
Золотухіна, Інна Василівна


Знайти схожі

2.


    Артамонова, Майя Володимирівна.
    Проектування підприємств галузі [Електронний ресурс] : навч.-метод. посіб. до виконання лаборат. робіт для здобув. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спец. 181 Харчові технології (освітня програма Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / М. В. Артамонова, Г. В. Степанькова ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2023. - 136 с. : табл. - Бібліогр.: с. 135

Кл.слова (ненормовані):
інтерактивні методи проектування -- интерактивные методы проектирования -- технологічні розрахунки -- технологические расчеты -- інженерно-технічні розрахунки -- инженерно-технические расчеты -- технологические схемы производства -- технологічні схеми виробництва -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- харчове виробництво -- пищевое производство
Анотація: Методичні вказівки розроблені для закріплення та поглиблення теоретичного матеріалу стосовно основ і загальних вимог до проектуванню нових і реконструкції існуючих хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємств, а також визначення можливості вдосконалення цих процесів шляхом використання нових інтерактивних методів проектування. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»). Методичні вказівки можуть бути корисними для здобувачів інших спеціальностей.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

3.
656.135(075)
Б 85


    Босняк, Микола Григорович.
    Вантажні автомобільні перевезення [Текст] : навч. посібник для студ. спец. 7.100403 "Організація перевезень і управління на транспорті (автомобільний)" / М. Г. Босняк. - Київ : Слово, 2010. - 408 с. - ISBN 978-966-194-035-1
    Зміст:
Основи теорії транспортного процесу
Технологія і організація доставки вантажів
Управління доставкою вантажів
УДК

Кл.слова (ненормовані):
транспортний процес -- транспортный процесс -- навантажувально-розвантажувальні пункти -- погрузочно-разгрузочные пункты -- склади -- склады -- вантажозахватне обладнання -- грузозахватное оборудования -- маркування вантажів -- маркировки грузов -- рухомий склад -- подвижной состав -- автопоїзди -- автопоезда -- маршрути -- маршруты -- транспортні послуги -- транспортные услуги -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция -- організація доставки -- организация доставки -- перевезення тварин -- перевозка животных -- лісо- та пиломатеріали -- лесо- и пиломатериалы -- меблі -- мебель -- нерудні матеріали -- нерудные материалы -- кар'єрні перевезення -- карьерные перевозки -- будівельні вантажі -- строительные грузы -- хімічна промисловість -- химическая промышленность -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- промислові товари -- промышленные товары -- нафтопродукти та гази -- нефтепродукты и газы -- небезпечні вантажі -- опасные грузы -- автомобільне сполучення -- автомобильное сообщение -- міжміське -- междугороднее -- міжнародне -- международное -- управлінська діяльність -- управленческая деятельность
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)77
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11
Абонемент б. п. №5 (пр. Ювілейний, 65Г)1212


Знайти схожі

4.
   330.341.1(02.064)
   Б 87


    Брич, В. Я.
    Економічний механізм управління інноваційним розвитком підприємств [Текст] : монографія / В. Я. Брич, Л. В. Дерманська, Я. О. Шпак ; Тернопіл. нац. екон. ун-т. - Тернопіль : ТНЕУ, 2018. - 180 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 152-172 (183 назви). - ISBN 978-966-654-515-5
УДК

Кл.слова (ненормовані):
інноваційний розвиток -- инновационное развитие -- розвиток підприємств -- развитие предприятий -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- економічний механізм -- экономический механизм -- якість продукції -- качество продукции
Дод.точки доступу:
Дерманська, Л. В.
Шпак, Я. О.
Тернопіл. нац. екон. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

5.
664(075)
Д 66


    Домарецький, Віталій Афанасійович.
    Технологія харчових продуктів [Текст] : підручник / В. А. Домаpецький, М. В. Остапчук, А. І. Укpаїнець. - Київ : НУХТ, 2003. - 572 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
харчова промисловість -- пищевая промышленность -- харчова технологія -- пищевая технология -- біотехнологія -- биотехнология -- біохімія -- биохимия -- сировина -- сырье -- асортимент -- ассортимент -- технологічні процеси -- технологические процессы -- напої профілактичного призначення -- напитки профилактического назначения -- енергоощадження -- энергосбережение -- очищення стічних вод -- очистка сточных вод
Дод.точки доступу:
Остапчук, М. В.
Українець, А. І.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

6.
664.7(073)
З-14


   
    Загальні технології харчової промисловості. Технологія зберігання і переробки зерна (складова частина) [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-ІV рівнів акредитації / Наук.-метод. центр аграр. освіти ; авт.-уклад.: Н. М. Осокіна [та ін.]. - Київ : Аграр. освіта, 2011. - 16 с. : табл. - Бібліогр.: с. 15
УДК

Кл.слова (ненормовані):
післязбиральна обробка -- послеуборочная обработка -- зберігання -- хранение -- консервування -- консервирование -- насіння -- семена -- рослинництво -- растениеводство -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- переробка -- переработка
Дод.точки доступу:
Осокіна, Н. М. \авт.-уклад.\
Герасимчук, О. П. \авт.-уклад.\
Матвієнко, Н. П. \авт.-уклад.\
Сафонова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Наук.-метод. центр аграр. освiти
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)33


Знайти схожі

7.
   001.895(477)НААН
   К 29


   
    Каталог інноваційних розробок НААН, рекомендованих для впровадження в агропромислове виробництво [Текст] / Я. М. Гандзало [та ін.] ; за ред. акад. Я. М. Гандзала ; Нац. акад. аграр. наук України. - Київ : Аграр. наука, 2018. - 228 с. : фот. кольор. - ISBN 978-966-540-524-5
УДК

Кл.слова (ненормовані):
інноваційні розробки -- инновационные разработки -- землеробство -- земледелие -- меліорація -- мелиорация -- механізація -- механизация -- рослинництво -- растениеводство -- тваринництво -- животноводство -- ветеринарна медицина -- ветеринарная медицина -- економіка -- экономика -- сільське господарство -- сельское хозяйство -- харчова промисловість -- пищевая промышленность
Дод.точки доступу:
Гандзало, Ярослав Михайлович
Балян, Ануш Валеріївна
Вергунов, Віктор Анатолійович
Криворучко, Іван Митрофанович
Лук'янчук, Людмила Володимирівна
Носенко, Юрій Михайлович
Шейко, Катерина Іванівна
Бєлова, Ольга Іванівна
Гандзало, Я. М. \за ред.\
Нац. акад. аграр. наук України
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

8.
664.6
К 59


    Козлов, Григорий Федотович.
    Системный анализ технологических пpоцессов на пpедпpиятиях пищевой пpомышленности [Текст] / Г. Ф. Козлов. - Киев : Технiка, 1977. - 200 с. - Библиогр.: с. 197-199
УДК

Кл.слова (ненормовані):
системный анализ -- системний аналіз -- технологические процессы -- технологічні процеси -- пищевая промышленность -- харчова промисловість -- пищевые производства -- харчові виробництва
Дод.точки доступу:
Остапчук, Николай Васильевич
Щербатенко, Вадим Владимирович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

9.
664
Л 34


    Левачев, Николай Александрович.
    Комплексная механизация ПРТС работ в пищевой промышленности [Текст] : (проектирование и типовые решения) / Н. А. Левачев. - М. : Пищевая пpом-ть, 1975. - 293 с. - Библиогр.: с. 293-294
УДК

Кл.слова (ненормовані):
комплексная механизация -- комплексна механізація -- пищевая промышленность -- харчова промисловість -- механизация -- механізація -- грузопотоки -- вантажопотік
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

10.
658.382.3
Н 62


    Никитин, Владимир Сергеевич.
    Охрана труда на предприятиях пищевой промышленности [Текст] : учебник / В. С. Никитин, Ю. М. Бурашников ; под ред. В. С. Никитина. - М. : Агропромиздат, 1991. - 350 с. : ил. - (Учебники и учебные пособия для студентов вузов). - ISBN 5-10-001160-2
УДК

Кл.слова (ненормовані):
охрана труда -- пищевая промышленность -- харчова промисловість -- производственная санитария -- виробнича санітарія -- производственный травматизм -- виробничий травматизм -- шум -- шум -- производственные излучения -- виробнияе випромінювання -- вибрации -- вібрації
Дод.точки доступу:
Бурашников, Юрий Михайлович
Никитин, В. С. \под ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ