Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=харчова мікробіологія<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
6
Показані документи
с 1 за 6
>
1.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664(073)/М 59
Назва
: Мікробіологія харчових продуктів : прогр. нормат. навч. дисц. підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапряму "Технологія харчування" у вищ. навч. закладах II-IV рівнів акред. МАП (Шифр за ОПП 2.2.09)
Вихідні дані
: Київ: Агроосвіта, 2013
Кільк.характеристики
:22 с.
Колективи
: Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Примітки
: Бібліогр.: с. 15 :
УДК
: 664(073)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''):
харчова мікробіологія
--пищевая микробиология--мікроорганізми--микроорганизмы--морфологія бактерій--морфология бактерий--контроль в харчових продуктах--контроль в пищевых продуктах--види бродіння--виды брожения--процеси гниття--процессы гниения--мікробіологія молока--микробиология молока--мікробіологія м'яса--микробиология мяса--мікробіологія риби--микробиология рыбы--мікробіологія рослинних продуктів--микробиология растительных продуктов
Примірники
: всього : Б.п. №1(1), Б.п. №2(3)
Вільні
: Б.п. №1(1), Б.п. №2(3)
Знайти схожі
>
2.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 663.1(072)/Д 70
Назва
: Дослідження морфології мікроскопічних грибів та дріжджів : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна мікробіологія" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології
Вихідні дані
: Харків: ХНТУСГ, 2019
Кільк.характеристики
:15 с.
Колективи
: Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка :
УДК
: 663.1:579.67](072)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): дріжджі--дрожжи--гриби--грибы--морфологія дріжджів--морфология дрожжей--морфологія грибів--морфология грибов--
харчова мікробіологія
--пищевая микробиология
Примірники
:Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №2(1)
Знайти схожі
>
3.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 663.12/.14(072)/В 42
Назва
: Визначення бродильної активності дріжджів : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна мікробіологія" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології
Вихідні дані
: Харків: ХНТУСГ, 2019
Кільк.характеристики
:15 с.
Колективи
: Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка :
УДК
: 663.12/.14:579.67](072)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): дріжджі--дрожжи--бродіння дріжджів--брожение дрожжей--мікрофлора дріжджів--микрофлора дрожжей--
харчова мікробіологія
--пищевая микробиология
Примірники
:Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №2(1)
Знайти схожі
>
4.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 637.5(072)/Д 70
Назва
: Дослідження мікрофлори м'яса та м'ясних продуктів бактеріоскопічним методом : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна мікробіологія" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології
Вихідні дані
: Харків: ХНТУСГ, 2019
Кільк.характеристики
:10 с.
Колективи
: Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка :
УДК
: 637.5:579.67](072)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): м'яса--мясо--м'ясні продукти--мясные продукты--мікрофлора м'яса--микрофлора мяса--
харчова мікробіологія
--пищевая микробиология
Примірники
:Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №2(1)
Знайти схожі
>
5.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 637.146(072)/Д 70
Назва
: Дослідження мікрофлори молочних продуктів : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна мікробіологія" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології
Вихідні дані
: Харків: ХНТУСГ, 2019
Кільк.характеристики
:14 с.
Колективи
: Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка :
УДК
: 637.146:579.67](072)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): кисломолочні продукти--кисломолочные продукты--закваска--
харчова мікробіологія
--пищевая микробиология--мікрофлора молока--микрофлора молока
Примірники
:Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №2(1)
Знайти схожі
>
6.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 637.4(072)/В 42
Назва
: Визначення мікрофлори яєць та яйцепродуктів : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна мікробіологія" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології
Вихідні дані
: Харків: ХНТУСГ, 2019
Кільк.характеристики
:20 с.
Колективи
: Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка :
УДК
: 637.4:579.67](072)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): яйця--яйца--мікрофлора яєць--микрофлора яиц--
харчова мікробіологія
--пищевая микробиология
Примірники
:Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №2(1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ