Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=харчова мікробіологія<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(073)/М 59
Назва : Мікробіологія харчових продуктів : прогр. нормат. навч. дисц. підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапряму "Технологія харчування" у вищ. навч. закладах II-IV рівнів акред. МАП (Шифр за ОПП 2.2.09)
Вихідні дані : Київ: Агроосвіта, 2013
Кільк.характеристики :22 с.
Колективи : Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Примітки : Бібліогр.: с. 15 :
УДК : 664(073)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчова мікробіологія--пищевая микробиология--мікроорганізми--микроорганизмы--морфологія бактерій--морфология бактерий--контроль в харчових продуктах--контроль в пищевых продуктах--види бродіння--виды брожения--процеси гниття--процессы гниения--мікробіологія молока--микробиология молока--мікробіологія м'яса--микробиология мяса--мікробіологія риби--микробиология рыбы--мікробіологія рослинних продуктів--микробиология растительных продуктов
Примірники : всього : Б.п. №1(1), Б.п. №2(3)
Вільні : Б.п. №1(1), Б.п. №2(3)
Знайти схожі

2.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.1(072)/Д 70
Назва : Дослідження морфології мікроскопічних грибів та дріжджів : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна мікробіологія" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2019
Кільк.характеристики :15 с.
Колективи : Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка :
УДК : 663.1:579.67](072)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): дріжджі--дрожжи--гриби--грибы--морфологія дріжджів--морфология дрожжей--морфологія грибів--морфология грибов--харчова мікробіологія--пищевая микробиология
Примірники :Б.п. №2(1)
Вільні : Б.п. №2(1)
Знайти схожі

3.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.12/.14(072)/В 42
Назва : Визначення бродильної активності дріжджів : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна мікробіологія" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2019
Кільк.характеристики :15 с.
Колективи : Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка :
УДК : 663.12/.14:579.67](072)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): дріжджі--дрожжи--бродіння дріжджів--брожение дрожжей--мікрофлора дріжджів--микрофлора дрожжей--харчова мікробіологія--пищевая микробиология
Примірники :Б.п. №2(1)
Вільні : Б.п. №2(1)
Знайти схожі

4.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5(072)/Д 70
Назва : Дослідження мікрофлори м'яса та м'ясних продуктів бактеріоскопічним методом : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна мікробіологія" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2019
Кільк.характеристики :10 с.
Колективи : Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка :
УДК : 637.5:579.67](072)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'яса--мясо--м'ясні продукти--мясные продукты--мікрофлора м'яса--микрофлора мяса--харчова мікробіологія--пищевая микробиология
Примірники :Б.п. №2(1)
Вільні : Б.п. №2(1)
Знайти схожі

5.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.146(072)/Д 70
Назва : Дослідження мікрофлори молочних продуктів : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна мікробіологія" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2019
Кільк.характеристики :14 с.
Колективи : Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка :
УДК : 637.146:579.67](072)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кисломолочні продукти--кисломолочные продукты--закваска--харчова мікробіологія--пищевая микробиология--мікрофлора молока--микрофлора молока
Примірники :Б.п. №2(1)
Вільні : Б.п. №2(1)
Знайти схожі

6.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.4(072)/В 42
Назва : Визначення мікрофлори яєць та яйцепродуктів : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна мікробіологія" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2019
Кільк.характеристики :20 с.
Колективи : Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка :
УДК : 637.4:579.67](072)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): яйця--яйца--мікрофлора яєць--микрофлора яиц--харчова мікробіологія--пищевая микробиология
Примірники :Б.п. №2(1)
Вільні : Б.п. №2(1)
Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ